Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ήξερες ότι...



Όταν λέμε σε κάποιον "Αντίο" του λέμε κυριολεκτικά σύμφωνα με την αντίστοιχη Ισπανική φράση ότι "θα τα πούμε στον άλλο κόσμο" δηλ। πρόκειται για ॥ αποχωρισμό!

Τα στοιχεία του πληκτρολογίου της γραφομηχανής (έως σήμερα Η.Υ.) τοποθετήθηκαν μπερδεμένα από τον Christopher Latham το 1868 για να μπερδεύει τις γραμματείς και να μην μπλοκάρουν από την ταχύτητά τους τις μηχανές!

Η βέρα φοριέται στο τέταρτο δάχτυλο-παράμεσο γιατί τον παράμεσο διασχίζουν φλέβες που συνδέονται με την καρδιά!

Το 1630 ο Γάλλος Καρδινάλιος Ρισελιέ διέταξε τα μαχαίρια του φαγητού να έχουν στρογγυλεμένες άκρες για να πάψουν επιτέλους οι καλεσμένοι του να καθαρίζουν τα δόντια τους με αυτά!

Η Peugeot αγόρασε από παλιά τα δικαιώματα ώστε τα μοντέλα της να έχουν ονόματα τους αριθμούς από το 101-909; για να καμουφλάρεται με το μηδέν η τρύπα της μανιβέλας!

blackstategr

O Eμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου «Η Κράνη» περί καπνίσματος

Συμφωνούμε με την απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς χώρους… Διαφωνούμε και Διαμαρτυρόμαστε για την εφαρμογή του μόνο στις μικρές επιχειρήσεις.

Ζητάμε την εξάμηνη παράταση που δόθηκε στις μεγάλες και λίγες των ολίγων επιχειρήσεις (καζίνο, κέντρα διασκέδασης κ.λ.π.)
Γιατί αυτά τα μικρά και πολλά μαγαζιά (κάθε είδους ) είναι οι μόνιμοι και μοναδικοί σπόνσορες του κράτους , της ανεργίας και η τελευταία ελπίδα του ……ΔΝΤ.

Γιατί η απαγόρευση καπνίσματος θα είναι ΒΛΑΒΕΡΗ και ΘΑΝΑΣΙΜΗ για τα μαγαζιά μας, και η ΑΠΩΛΕΙΑ των φόρων (ΦΠΑ, Δ.Φ κ.λ.π) καταστροφική για τον …..ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΠΝΙΣΤΗ (Δήμος , Κράτος)

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ &ΙΘΑΚΗΣ….
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ…


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ Μαρία