Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Το νέο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου και η σχέση της με το Σατανά...

Σάλος με τον αριθμό 666 στο χέρι της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο νέο DVD Τζούλια 2 Μαύροι. Δείτε βίντεο από το 2ο ροζ DVD της Τζούλιας.

Το νέο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου διχάζει για την ποιότητα του, ωστόσο σάλος έχει δημιουργηθεί με το νούμερο που υπάρχει στον καρπό της Τζούλιας.

Είναι 999 ή 666 ο τριψήφιος αριθμός που αναγράφεται στο χέρι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το οποίο μάλιστα επιδεικνύει όσο περισσότερο μπορεί;

Πάντως, ο αριθμός δεν είναι τατουάζ, καθώς φαίνεται να έχει γραφτεί με το χέρι.

Δείτε βίντεο με αποσπάσματα από το νέο DVD της Τζούλιας 2 Μαύροι όπου φαίνεται το επίμαχο 666. Προσοχή, ακατάλληλο για θρησκόληπτους και ανήλικους:



Πηγή: fimes.gr

Κλήση προπαίδων για αγώνα με ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Από τον Ενωσιακό Προπονητή κλήθηκαν οι κάτωθι ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Μικτής μας Ομάδος με την αντίστοιχη της ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ που θα γίνει στις 20/2/2011 στη Ζάκυνθο.

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (ΟΜΑΔΑ)
1. ΒΑΛΕΝΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ (Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ)
2. ΧΡΗΣΤΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ («)
3. ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ («)
4. ΚΟΚΚΟΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ («)
5. ΝΑΤΣΗΣ ΧΑΡΗΣ («)
6. ΣΠΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ)
7. ΚΟΝΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (ΠΑ.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ)
8. ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ («)
9. ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ («)
10. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΣ («)
11. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΠΑΝ. («)
12. ΣΔΡΟΥΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ («)
13. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΡ. (ΠΟΟΚΑΠ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ)
14. ΡΑΠΤΗΣ ΑΔΑΜ («)
15. ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ («)
16. ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ)
17. ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ («)

epski.gr

Μερικές σκέψεις για την οικονομική κρίση και τις επιδράσεις της στην Κεφαλονιά

NaTousProgarume-723x1024
Τους τελευταίους μήνες,  βιώνουμε  τη βιαιότερη επίθεση των αφεντικών από τη μεταπολίτευση και μετά. Μέρα με τη μέρα βουλιάζουμε σε ένα μεσαίωνα κοινωνικό, εργασιακό, οικονομικό, μέρα με τη μέρα το ταξικό ρήγμα μεγαλώνει. Σαν το κινέζικο βασανιστήριο της σταγόνας, ανακοινώνονται συνεχώς καινούριες μέθοδοι επιδρομής και καταλήστευσης του εισοδήματος εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων, επιθέσεις στις θέσεις εργασίας και στα εργασιακά δικαιώματα, περικοπές στα κοινωνικά αγαθά της υγείας και της παιδείας. Μόνο που δεν έχουμε να κάνουμε με σταγόνες αλλά με παλιρροιακά κύματα που ισοπεδώνουν ότι έχει κατακτηθεί ως τώρα με πολυετείς αγώνες. Την παλίρροια που έφερε η σοσιαλιστική βαρβαρότητα του ΠΑΣΟΚ με τους αυτοαποκαλούμενους γιατρούς του ΔΝΤ και  την επονομαζόμενη μεταρρυθμιστική  αναδιάρθρωση που πειραματίζεται με τα όρια συρρίκνωσης της αξιοπρέπειας και  του βιοτικού μας επιπέδου.
Όπως είναι αναμενόμενο, τέτοιου είδους επιθέσεις πρέπει να βρουν και το κατάλληλο έδαφος για να είναι στο μέγιστο βαθμό γόνιμες για τα αφεντικά. Έτσι, από την ενορχήστρωση δε θα μπορούσαν να λείπουν τα ΜΜΕ που λειτουργούν ως κύριοι εκφραστές του ληστρικού συστήματος. Τα ΜΜΕ, ως χειραγωγοί των εκμεταλλευόμενων,  εξαπατούν συνειδήσεις, καλλιεργούν κλίμα συναίνεσης μέσω της δημιουργίας ενοχικών συνδρόμων τύπου «όλοι μαζί  τα φάγαμε αλλά είναι αναγκαίο κακό, ας πεινάσουμε τώρα για ένα καλύτερο αύριο». Στρεψόδικοι και υποκριτές καθώς είναι, από τη μια προσπαθούν μέσω της ανάδειξης της οικονομικής επιτήρησης ως ζήτημα εθνικής κυριαρχίας να στρώσουν κλίμα εθνικής ενότητας ενώ από την άλλη σπέρνουν τη διχόνοια στην κοινωνία  βάζοντας τους εργαζομένους να σφάζονται μεταξύ τους αλληλοκατηγορούμενοι. Γνωστή και πάγια τακτική χειραγώγησης, το διαίρει και βασίλευε. Παράλληλα, ενώ μιλούν για τη βαρβαρότητα των νέων μέτρων τα επιβεβαιώνουν ως αναγκαία. Και ενώ η δικαιοσύνη εθελοτυφλεί στα σκάνδαλα και στη λεηλασία του δημόσιου χρήματος, φροντίζει να εξαντλεί τον ποινικό κώδικα σε κατηγορητήρια διαδηλωτών και κοινωνικών αγωνιστών, διασφαλίζοντας έτσι την κοινωνική ειρήνη.

Οι αντιμνημονιακοί της Κεφαλονιάς...

Αυτοί οι αντιμνημονιακοί της Κεφαλονιάς ! Θυμίζουν κάτι αντιπυρηνικές κινήσεις προοδευτικών Δημάρχων της δεκαετίας του 80 – που έσπευδαν να κηρύξουν το Δήμο τους «αποπυρηνικοποιημένο» και που ήλπιζαν ότι σταδιακά, μέσω της αποπυρηνικοποίησης των άλλων δήμων και κοινοτήτων, από την Ανταρκτική έως την Αρκτική, θα ξεμπερδεύαμε με τα πυρηνικά όπλα….Η πρωτοβουλία πολιτών που οργανώνει το κλείσιμο της Κεφαλονιάς στις 23 Φεβρουαρίου, ελπίζει (υποθέτω) κάτι ανάλογο , δηλαδή την υιοθέτηση του παραδείγματός της από άλλα νησιά και ελληνικούς τόπους και τη δημιουργία όλο και περισσότερων αντιμνημονιακών νησίδων για τη σταδιακή από-μνημονιοποίηση της χώρας….

154 αιτήσεις για φωτοβολταϊκά στην Κεφαλονιά

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων προς τη ΔΕΗ Κεφαλονιάς για την δημιουργία Φωτοβολταϊκών πάρκων επί εδάφους, και Επί στεγών οικιών και κτισμάτων στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Κατατέθηκαν συνολικά 154 αιτήσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων για την κάλυψη των αναγκών της ΔΕΗ σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από Φωτοβολταϊκά συστήματα.

Οι επόμενες ενέργειες είναι :

Πλήρης και σε βάθος έλεγχος στους φακέλους των αιτήσεων (κατά την κατάθεση γινόταν έλεγχος για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σε αυτή τη φάση θα ελεγχθεί η νομιμότητα των δικαιολογητικών).

Επίσκεψη της ΔΕΗ στα αγροτεμάχια και στα κτίσματα που έχουν δηλωθεί ως χώροι εγκατάστασης. Στην συνέχεια η ΔΕΗ θα κάνει -για κάθε αίτηση -ηλεκτρολογική μελέτη το κόστος της οποίας έχει ήδη πληρωθεί από τους αιτούντες με το παράλοβο των 600 περίπου ευρώ ανά αίτηση.Θα καταρτιστεί κοστολόγιο για την παροχή ρεύματος από την ΔΕΗ στο συγκεκριμένο χωράφι (πόσες κολώνες κλπ) καθώς και οι όροι σύνδεσης ΔΕΗ με χωράφι.Εγγραφη ενημέρωση των αιτούντων για το κόστος παροχής ρεύματος, 6μηνη προθεσμία για την απόφαση των επενδυτών και ιδιωτών αν θέλουν τελικά να προχωρήσουν στην επένδυση.

dete.gr

Ιστορία της Κεφαλονιάς (1797-1940)

Ο νέος ολοκληρωμένος τόμος της Ιστορίας της Κεφαλονιάς του καθηγητή Πανεπιστημίου στη Νεώτερη Ιστορία Γεωργίου Ν. Μοσχόπουλου, συμπληρωμένος και με την ύλη του εξαντλημένου Β΄ τόμου, κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα, αξιοποιώντας νέα στοιχεία της επιστημονικής έρευνας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει πολλαπλά αποτελέσματα, ιδίως μέσα από το έργο της Εταιρείας Κεφαλληνιακών Ιστορικών Ερευνών.
Οι επιδόσεις του Γ. Μοσχόπουλου στην τοπική ιστορία της ιδιαίτερης πατρίδας του είναι προ πολλών ετών γνωστές και αναγνωρισμένες. Ωστόσο, πρέπει ευθύς εξαρχής να τονιστεί η πληρότητα και η επιστημονικότητα, με τις οποίες εξετάζει τα θέματά του πολλά χρόνια πριν η θεραπεία της τοπικής ιστορίας γίνει του συρμού, και ιδιαίτερα να επιτονισθεί η τοποθέτηση και συσχέτιση εκ μέρους του της κεφαλληνιακής ιστορίας στον ευρύτερο και σύνθετο χώρο της επτανησιακής, της νεότερης ελληνικής και της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας. Και περαιτέρω, όμως, πρέπει να επισημάνουμε την έμφαση που έδωσε στον ολοκληρωμένο αυτόν τόμο στο εποικοδόμημα, αφιερώνοντας πολύ ενδιαφέρουσες σελίδες στον πολιτισμό – η παιδεία, η λογοτεχνία, τα γράμματα και οι τέχνες εν γένει, στις οποίες αναφέρεται διά μακρών, δίνοντας ευρύτερες διαστάσεις στο ιστορικό υλικό του, βρήκαν πρόσφορο έδαφος και αποτέλεσαν την ώριμη εκδήλωση των πολιτικών και κοινωνικών αλλαγών στην Κεφαλονιά. Αρκεί να αναφερθεί η περίπτωση του Ανδρέα Λασκαράτου, ο οποίος εξέφρασε με τον δικό του τρόπο τις αγωνίες και την παθογένεια του κεφαλληνιακού χώρου και να επισημανθεί η πανελλήνια δικαίωση και αποδοχή που είχε το αντιρρητικό έργο του.
Η όλη αυτή εργασία αρχίζει από το 1797, έτος της έλευσης και της επαναστατικής πρότασης των Γάλλων Δημοκρατικών στα Επτάνησα, εποχή ανατροπής του status quo αιώνων βενετοκρατίας, και λήγει το 1940, πριν από την έκρηξη του πολέμου και τις τεράστιες αλλαγές που επέφερε αυτός και η μετεμφυλιακή περιπέτεια στη νοοτροπία και στην πολιτική συμπεριφορά του λαού.