Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Βυθίστηκε πλοίο στην Κεφαλονιά

Κολυμπώντας κατάφεραν να βγουν σώοι στην παραλία του Φισκάρδου στην Κεφαλονιά οι έξι αλλοδαποί ναυτικοί, όλοι ουκρανοί, που αποτελούσαν μέλη του πληρώματος φορτηγού πλοίου που βυθίστηκε 1,5 ναυτικό μίλι μακριά από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Κόλπου Μυρτός Κεφαλονιάς.
Το φορτηγό οχηματαγωγό πλοίο σημαίας Τόνγκο, βρέθηκε βυθισμένο. Το ναυάγιο εντόπισε ένας ερασιτέχνης ψαράς, όταν διαπίστωσε στην επιφάνεια της θάλασσας μία σωσίβια ναυαγοσωστική λέμβο. Στην περιοχή έφθασε αμέσως σκάφος του Λιμενικού Σώματος με δύτες και βούτηξαν στην περιοχή για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.

Γίναμε βούκινο.... μέχρι το "Tromaktiko", έφτασε η χάρη του τοπικού ΠΑΣΟΚ

Το γνωστό blog "Tromaktiko", αναδημοσιεύει κείμενο απο τα http://politika-mezedakia.blogspot.com, στο οποίο αναλύονται τα εσωτερικά διαπλεκόμενα και οι διασπάσεις του ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς. Το κείμενο έχει ως εξής:


"Την επομένη των εκλογών της Κυριακής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μπεριάτος μεταξύ των άλλων δηλώνει:«Ως επικεφαλής του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ αναλαμβάνω στο ακέραιο την ευθύνη για το αρνητικό για μας αποτέλεσμα των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου».
Μια δήλωση που δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο παρερμηνείας και από ΚΑΝΕΝΑ.
Μια μέρα αργότερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού Μπεριάτου στην Κεφαλονιά, Διονύσης Γεωργάτος στην δική του ανακοίνωση και με το γνωστό του αλαζονικό στυλ δηλώνει:
«Γι’ αυτό το έλλειμμα καλύτερου αποτελέσματος αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί.
Οι όποιες ευθύνες αναλογούν σε άλλους, θα αποδοθούν κατά τον τελικό απολογισμό».
Χθες ο Βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος σε συνέντευξή του δηλώνει: