Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόοδος και Πρόννοι στη Β' φάση του Κυπέλλου


Η Πρόοδος Ιθάκης και ο Α.Ο. Πρόννων προκρίθηκαν στη Β’ φάση του τοπικού Κυπέλλου, μετά τις νίκες τους επί του Πυλαριακού και του Α.Ο. Ερύσσου αντίστοιχα, στους αγώνες της Κυριακής (26/09).
Στο Βαθύ, η διαφορά ανάμεσα στην τοπική Πρόοδο και τον Πυλαριακό, είχε να κάνει, τόσο με το έμψυχο υλικό, όσο και με την Κατηγορία που αγωνίζονται οι δύο ομάδες, με τους Ιθακήσιους να επικρατούν με σκορ 4-0, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας.
Μόλις στο 4’ έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με γκολ του Βαγγέλη Πόρτολου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησαν τα γκολ από τους Σολδάτο στο 55’, Σκριβάνο στο 70’ (ντεμπούτο στα «κοκκινόμαυρα» με γκολ από τον έμπειρο μέσο) και Δόριζα στο 82ο λεπτό, σ’ ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά έμειναν με τις εμπειρίες (κυρίως για τους νεαρούς παίκτες) από έναν αγώνα Κυπέλλου.

Μικροσεισμοί στη Δυτική Ελλάδα

Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις μικρής έντασης σημειώνονται από χθες το απόγευμα στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, με επίκεντρα κοντά στην Πάτρα και την Κεφαλονιά. Οι περισσότερες από αυτές δεν γίνονται καν αντιληπτές και αν δεν υπήρχε η πρόσφατη ανακοίνωση του σειεμολόγου Μάκη Χουλιάρα, ίσως δεν θα είχαν καν δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Όπως δημοσίευσε και το thebest.gr το Σάββατο, η ομάδα ΒΑΝ έχει καταγράψει στις αρχές Αυγούστου προσεισμικά σήματα στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.