Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

145 κιλά κάνναβης στο Φισκάρδο

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκαν στην Κεφαλονιά. Πιο συγκεκριμένα στο Φισκάρδο, μετά από έρευνα εντοπίστηκαν 4 δέματα στην παραλία του όρμου της Αγίας Σοφίας. 

Στην έρευνα που έγινε από θαλάσσης με την βοήθεια 2 σκαφών, εντοπίστηκαν ακόμη άλλα 43 δέματα. Συνολικά η ποσότητα των ναρκωτικών ανέρχεται στα 145 κιλά ινδικής κάνναβης. Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη από τις αρχές.



newsbeast.gr

Εκπαιδευτικό μάθημα από τη Μετάβαση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΑΜΚΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» σε συνεργασία με την σχολή ΕΠΑΣ. Β. Νοσηλευτών του Γ. Ν. Νοσοκομείου Κεφαλονιάς με επικεφαλή τον κο Σακαλή Σ. θα πραγματοποιήσει στο χώρο της Σχολής την Πέμπτη στις 03-02-11 και ώρα 10:00πμ, το εκπαιδευτικό μάθημα διάρκειας 2 ωρών με θέμα: «Οργανικές Ψυχικές Διαταραχές οφειλόμενες στη χρήση ουσιών-συνδεόμενες με τη διατάραξη φυσιολογικών λειτουργιών». Είναι το τέταρτο μάθημα του ολοκληρωμένου προγράμματος κατάρτισης με θέμα: «Εισαγωγή στην Πρώιμη Ανίχνευση Ψυχικών Παθήσεων» που έχει ενταχθεί στην διδακτική ύλη της Σχολής. Εισηγητής του θέματος είναι ο Ψυχίατρος της ΚΜΨΥ κος Θεολόγος Γιώργος. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όποιον εκτός από τους σπουδαστές ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει.


ΜΕΤΑΒΑΣΗ
Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία
ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΙΘΑΚΗΣ

Ο Αίνος χιονισμένος...



Σπανού Διονυσία
Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου

CO2 Live Pub old house