Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Οι ... πατέρες του έργου της ύδρευσης Αργοστολίου.


Πόλεμος ανακοινώσεων έχει προκληθεί με την διεκδίκηση της πατρότητας του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΧΑΜΗΛΗ ΖΩΝΗ» Προϋπολογισμού 5.953.200,00 Ευρώ», που εγκρίθηκε πρόσφατα η ένταξή του στο ΕΣΠΑ.
Πρώτος όλων ο Βουλευτής κ. Σπύρος Μοσχόπουλος έσπευσε να βγάλει δελτίο τύπου για να ανακοινώσει το ενδιαφέρον του για το έργο.
Λίγη ώρα μετά ακολούθησε ο Δήμαρχος κ. Αλέκος Παρίσης που με δικό του δελτίο τύπου ανακοίνωσε τις δικές του «προσωπικές παρεμβάσεις».
Τρίτος ήλθε ο πρώην Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Γιώργος Τσιλιμιδός που σεμνότερος όλων με δική του ανακοίνωση αποδίδει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι»δηλαδή το έργο είναι…..ολόδικο του.
Όχι, ο πρώην Δήμαρχος κ. Γεράσιμος Φόρτες δεν έβγαλε ανακοίνωση, όμως σε κάποια ιστοσελίδα διαβάσαμε πως το έργο ανήκει…. μόνο σε αυτόν.
Και κει που είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε να συναντηθούν οι τέσσαροι άνδρες, να συσκεφτούν και να αποφασίσουν με ψηφοφορία σε ποιόν ανήκει το έργο, ήλθε άλλο ένα δελτίο τύπου!!!
Από τον υπογράψαντα την ένταξη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου που αποκαλύπτει όχι «τον πατέρα», αλλά …. «τους πατέρες» του έργου.
Είναι …..ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, μαζί και ο Περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπύρου»!!!
Ιδού η σχετική αναφορά του δελτίου τύπου του κ. Αποστολόπουλου αυτούσια για να μην νομίζεται ότι κάνουμε πλάκα:
«Αποτέλεσμα της ουσιαστικής συνεργασίας που είχε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος και ο αιρετός Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου Σπύρου ήταν η ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δ.Ε.Π.Ι.Ν. 2007-2013 του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΧΑΜΗΛΗ ΖΩΝΗ» Προϋπολογισμού 5.953.200,00 Ευρώ» το οποίο έχει αξιολογηθεί θετικά από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή»!!!
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, δεν σοβαρευόσαστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Υ.Γ. Η πληροφορία ότι οι κ.κ. Μεταξάς, Λευκαδίτης, Γεωργάτος πρώην Νομάρχες, Καλαφάτης, Βαγγελάτος, πρώην Δήμαρχοι Αργοστολίου και Σωτήρης Κουρής αντιπεριφερειάρχης εξέδωσαν δελτίο τύπου με το οποίο διεκδικεί ο καθένας εξ αυτών την πατρότητα του έργου της ύδρευσης Αργοστολίου ελέγχεται (τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα) ως αναξιόπιστη.

Πηγή: Πολιτικά Μεζεδάκια