Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Oβίδα από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στο Φανάρι

Βλήμα -πιθανόν οβίδα Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου- οξειδωμένο, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή πλησίον Φαναρίου Αγίων Θεοδώρων δήμου Αργοστολίου Κεφαλληνίας, σε βάθος περίπου τριών μέτρων και σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την ακτή.


Από την Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας ελήφθησαν κατάλληλα μέτρα φύλαξης του συγκεκριμένου σημείου προς αποφυγή τυχόν ατυχήματος, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η αρμόδια Υπηρεσία της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου για την εξουδετέρωση και την απομάκρυνση του βλήματος.

naftemporiki.gr

On-line δημοσκόπηση των Σέστων για Περιφέρεια και Δήμο Κεφαλονιάς

Επειδή βγαίνουν πολλές δημοσκοπήσεις τελευταία που αφορούν τις επερχόμενες εκλογές, είπαμε να κάνουμε και μια που να αφορά τους αναγνώστες των Σέστων.

Στη δεξιά στήλη του ιστολογίου τρέχουν δύο ψηφοφορίες, η μια για το Δήμο Κεφαλονιάς και η άλλη για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Οι ψηφοφορίες θα μείνουν ανοικτές μέχρι και την προηγούμενη των εκλογών.

Φυσικά δεν ακολουθείται καμία επιστημονική μέθοδος ώστε να έχουν το χαρακτήρα δημοσκόπησης, όμως θα έχει ενδιαφέρον να αποτυπώσουμε τις προτιμήσεις του κοινού μας.

Ψηφίζετε λοιπόν...

Δημοσκόπηση της Ημέρας τση Ζάκυθος για την Περιφέρεια Ιονίων

Η εφημερίδα Ημέρα τση Ζάκυθος διεξήγαγε την έρευνα μέσω της εταιρίας VPRC η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1000 ατόμων. Τα αποτελέσματα της έρευνας που δείχνουν ότι στον δεύτερο γύρο περνούν οι Σπύρου με ποσοστό 35,6% και Καλούδης με 27,5%. Ακολουθούν Μπεριάτος με 14,1%, Γουλής με 8,8%, Γαλιατσάτος με 6,9% και Βλάχος με 5,6%.

Ματαιώθηκαν οι σημερινές πτήσεις της Ολυμπιακής

Ματαιώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων, λόγω της στάσης εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας την Πέμπτη, ανακοίνωσε η Olympic Air:


OA 634/635 Αθήνα-Κεφαλονιά-Αθήνα: Aναχώρηση από Αθήνα στις 19.00 και αναχώρηση από Κεφαλλονία στις 20.40

Ο Γεωργάτος αντιπεριφερειάρχης του Μπεριάτου στην Κεφαλονιά

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ με επικεφαλής τον Ηλία Μπεριάτο. Για την Κέρκυρα θα είναι ο Γιώργος Καρύδης, δικηγόρος, για την Λευκάδα ο Άγγελος Βλάχος, εκπαιδευτικός, για την Κεφαλονιά ο Διονύσης Γεωργάτος, γιατρός και για τη Ζάκυνθο ο Λευτέρης Γιαννάτος, δικηγόρος. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην εκλογική περιφέρεια της Κέρκυρας. Γιάννης Βλάχος, Μηχανικός Δομικών Έργων, Γιώργος Γαρδικιώτης, Αντιδήμαρχος Κερκυραίων, Σοφιάνα Κάντα, Χορογράφος, Ευδοκία (Εύη) Κατέχη, Δικηγόρος από τα Διαπόντια, Αρσένης Λέκκας, Έμπορος από τους Παξούς, Γερακίνα Μαλακούδη-Γουναροπούλου, Πολιτικός Επιστήμων, Δημοτικός Υπάλληλος Δ. Κασσωπαίων, Παναγιώτης Μαυρωνάς, Εκπαιδευτικός, Πηνελόπη-Διαμαντίνα (Πόπη) Μπόγδου, Παιδαγωγός, Αναστάσιος Νικολούζος, Φοιτητής ΕΑΠ Τμήματος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, Ανδρέας Σαούλος, Μηχανολόγος, Αντιδήμαρχος Αγίου Γεωργίου

news.ert.gr