Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Σάρωσε στα βραβεία του MTV η Lady Gaga


Οκτώ βραβεία απέσπασε στα MTV Awards η Lady Gaga, συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου για το καλύτερο βίντεο κλιπ της χρονιάς.

Η 24χρονη σταρ αφού έλαβε 7 βραβεία για το "Bad Romance", ήταν εμφανώς συγκινημένη τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το τελευταίο βραβείο από τη Cher, στο τέλος της βραδιάς. "Ήμουν τόσο αγχωμένη σήμερα και απογοήτευσα τους θαυμαστές μου", είπε.

Στο μεταξύ η Taylor Swift αφιέρωσε ένα τραγούδι στον Kanye West, ο οποίος πέρσι είχε ανέβει ξαφνικά στη σκηνή να σαμποτάρει την ομιλία της. Αφότου έλαβε και το τελευταίο βραβείο της η Gaga, φορώντας ένα φόρεμα που έμοιαζε φτιαγμένο από κρέας, αποκάλυψε πως ο τίτλος του νέου της άλμπουμ θα είναι "Born This Way" και έπειτα τραγούδησε λίγο από το κομμάτι που θα είναι και ο τίτλος του άλμπουμ.

Η Lady που ήταν προτεινόμενη για 13 υποψηφιότητες κέρδισε επίσης στις κατηγορίες: Καλύτερο Ποπ Βίντεο, Καλύτερο βίντεο γυναίκας και καλύτερη συνεργασία, όπου βραβεύθηκε το Telephone, ντουέτο με την Beyonce.

O Εminem, ο οποίος άνοιξε την βραδιά με το Not afraid, στη συνέχεια παρουσίασε το ντουέτο του με την Rihanna, Love the way you lie. Ο αγαπημένος ράπερ απέσπασε το βραβείο του καλύτερου hip hop video, και του καλύτερου ανδρικού video clip.

Καλύτερος νέος καλλιτέχνης αναδείχθηκε ο Justin Bieber, ο οποίος δήλωσε πως όταν έκανε τα πρώτα του βήματα από μια μικρή πόλη του Καναδά, δεν φανταζόνταν να φτάσει σε αυτή την θέση.

Τα καλύτερα ειδικά εφέ όπως φαίνεται τα είχε το Βρετανικό ροκ συγκρότημα Muse. Ανάμεσα στους νικητές βρίσκεται ο ηθοποιός Jared Leto με την μπάντα του "30 Seconds to Mars",των οποίων το βίντεο κλιπ για το "Kings and Queens" αναδείχθηκε το καλύτερο ροκ βίντεο.

Σε άλλες κατηγορίες είδαμε να κερδίζουν επίσης οι Jay Z, Alicia Keys και οι Black Keyes

απο:mediasoup

Ένα 15χρονο, ο τραγουδιστής με τις πιο πολλές προβολές στο Youtube για αυτό το μήνα

Είναι ο Keenan Cahill, ενα 15χρονο απ'την Αμερική...που έχει πραγματικά κυριεύσει το You tube!! Τι είναι αυτό που κάνει; τραγουδάει και δίνει το δικό του show μέσα απ'την κάμερα του υπολογιστή του ενω αυτός αισθάνεται οτι βρίσκεται σε μια σκηνή με χιλιάδες κόσμου να τον χειροκροτά.Ο λογαριασμός του στο You tube BeenerKeeKee19952, έχει αυτή τη στιγμή 1.103.780 προβολές και στο facebook έχει πάνω απο 9.000 φίλους.

Πολλοί τον αμφισβητούν, άλλοι λένε οτι πάσχει απο Δαρφισμό και άλλοι απο κάποια άλλη σπάνια ασθένεια.
Δείτε τα βιντεάκια του και αφήστε τον να σας διασκεδάσει....

Έρχεται το νταβατζιλίκι της Περαίωσης...


Σε άμεση αποστολή των ειδοποιητηρίων πληρωμής της σαρωτικής περαίωσης για πάνω από 1 εκατ. επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και με ελάχιστο ποσό ανά χρήση 500-600 ευρώ προχωράει από τον επόμενο μήνα το υπουργείο Οικονομικών.
Την ανακοίνωση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για περαίωση των ανέλεγκτων φορολογικών χρήσεων με οριστική διαγραφή του παρελθόντος ακολούθησε η χθεσινή ευρεία επιτελική σύσκεψη στην οδό Νίκης των γενικών γραμματέων Ηλ. Πλασκοβίτη και Δ. Γεωργακόπουλου, του ειδικού γραμματέα ΣΔΟΕ Γ. Καπελέρη και των διευθυντικών στελεχών του υπουργείου.
Περισσότεροι από 1.000.000 επιτηδευματίες θα κληθούν να κλείσουν τις ανέλεγκτες χρήσεις της δεκαετίας 2000-2009, προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά, με απώτερο στόχο την είσπραξη εσόδων που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν κατά πολύ το 1 δισ. ευρώ. Η απόφαση στην οποία, κατέληξαν χθες και αναμένεται να εισηγηθούν στο οικονομικό επιτελείο αφορά 10 καίρια σημεία:
Τζίρος 9 εκατ. ευρώ
1 Η απόφαση αφορά κατ' αρχάς την ένταξη επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών με ετήσιο τζίρο μέχρι 9 εκατ. ευρώ. Η επιτελική ομάδα εισηγείται την επέκταση και σε επιτηδευματίες με τζίρο μέχρι 15 εκατ. ευρώ, ενώ για το τι θα γίνει με τις πολύ μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν τζίρους άνω των 15 εκατ. η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο.
2 Εντάσσονται όλες ανεξαιρέτως οι ανέλεγκτες χρήσεις από το 2000 και μέχρι το 2009. Και θα υπάρξει παράταση των παραγραφόμενων χρήσεων μέχρι το 2004, ενώ για όσους τελικώς δεν περαιώσουν θα δοθεί νέα παράταση για να περάσουν από εξονυχιστικό φορολογικό έλεγχο.
3 Αφορά το σύνολο των υποθέσεων, μεταξύ αυτών όσες εκκρεμούν στα δικαστήρια, οπότε αν συμβιβαστούν θα κλείσουν τις χρήσεις τους.
4 Του συστήματος δεν εξαιρούνται ούτε καν οι υποθέσεις με πλαστά και εικονικά φορολογικά στοιχεία. Μόνο που γι' αυτές θα ισχύσει ειδικός κανόνας υπολογισμού του φόρου, συνυπολογισμού τους στον τζίρο, τον οποίο και θα προσαυξάνει, οπότε και θα προκύπτει υψηλότερος φόρος.
5 Το ελάχιστο ποσό ανά χρήση υπολογίζεται στα 500 ευρώ για επιτηδευματίες με βιβλία Β' κατηγορίας, ήτοι 5.000-6.000 ευρώ για τη δεκαετία, 600 ευρώ ή συνολικά 6.000 ευρώ για μεγάλες επιχειρήσεις (βιβλία Γ' κατηγορίας) και 200 ευρώ ή 2.000 ευρώ συνολικά για μικρούς (βιβλία Α' κατηγορίας).
Μεγάλη έκπτωση
6 Εξετάζεται ένα κίνητρο να είναι η μεγάλη έκπτωση για όσους εξοφλήσουν εφάπαξ το συνολικό ποσό, ώστε να εισπραχθεί εντός του 2010 το μεγαλύτερο ή αν όχι το συνολικό ποσό που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ.
7 Και ένα δεύτερο κίνητρο που συζητείται, είναι η σημαντική έκπτωση 50% επί του συνολικού ποσού για τους επιτηδευματίες που δεν έχουν συλληφθεί ποτέ στο παρελθόν να έχουν φοροδιαφύγει.
8 Εν τούτοις φαίνεται να απορρίπτεται αρχική πρόταση για «κάψιμο» των φορολογικών βιβλίων και στοιχείων, καθώς κρίθηκε παράνομη.
9 Με την υπαγωγή στη ρύθμιση θα καταβάλλεται πιθανότατα το 25% της οφειλής, με ελάχιστη δόση τα 500 ευρώ.
10 Της περαίωσης θα εξαιρεθούν οι επιτηδευματίες που υπάγονται κάθε χρόνο στο σύστημα της αυτοπεραίωσης.
Σε εκκρεμότητα βρίσκεται ο χρόνος που θα χρειαστεί η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων να τρέξει το πρόγραμμα έκδοσης των εκκαθαριστικών σημειωμάτων της περαίωσης, καθώς πρέπει να ενταχθούν και οι τελευταίες χρήσεις 2007-2009, που δεν είχαν μπει στην προηγούμενη ρύθμιση।

απο: enet.gr

Με λουκέτα απειλούν οι βενζινοπώλες. Αυτόφωρο για όσους δεν τηρούν το πλαφόν.

Με λουκέτα απειλούν οι βενζινοπώλες σε πολλούς νομούς της χώρας, αντιδρώντας στην επιβολή πλαφόν στις τιμές των καυσίμων που ανακοίνωσε τη Δευτέρα, το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Την ίδια ώρα, οι ιδιοκτήτες φορηγών και βυτιοφόρων εξακολουθούν να «πολιορκούν» την Αθήνα.

Μετά το ... Θρίαμβο με πεντάρα, η παρουσίαση του Ολυμπιακού


Χθες το μεσημέρι, σε φιλικό αγώνα με το Θρίαμβο Πύργου, ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς επικράτησε με σκορ 5-0, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι: Μπαζάρογλου 7', Κανάκης 49', Μιρτσέκης 77', 88' και 89'.
Αργότερα, το βράδυ έγινε η επίσημη παρουσίαση του ρόστερ και της φανέλας του Ολυμπιακού, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 19/9 για την οποία ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στη Λακωνία, τον Α.Ο. Κροκεών.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για το Διευθυντή του Ionian Sport FM

Ενημερωθήκαμε από υποψηφίους των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών του Νοεμβρίου ότι παρέλαβαν επιστολή από τον Διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Ionian galaxy ΣΠΟΡ FM 90,8, με την οποία τους πρόσφερε «διαφημιστική» κάλυψη έναντι συγκεκριμένου ποσού.
Η «διαφήμιση» και προβολή των υποψηφίων θα γινόταν και μέσω της καθημερινής πρωινής εκπομπής “Radio Secret”, της οποίας παραγωγοί και παρουσιάστριες είμαστε εμείς οι ίδιες.
Όλα αυτά συνέβησαν εν αγνοία μας, γι’ αυτό καταγγέλλουμε την όποια συνεργασία είχαμε με τη διοίκηση του σταθμού και αποχωρούμε από την εργασία μας για λόγους ηθικής, ευθιξίας και επαγγελματισμού. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ενημερωθήκαμε για την κίνηση αυτή της διοίκησης και φυσικά δεν συναινούμε και δεν συμφωνούμε με το περιεχόμενο της επιστολής.Για προστασία του ονόματός και της υπόληψής μας, επιφυλασσόμεθα να κινηθούμε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Με εκτίμηση,
Γιώτα Σιούτη
Γιάννα Κουλουμπή

Απάντηση Γαλιατσάτου σε Γουλή

Φαίνεται πως για τον υπ. περιφερειάρχη κ. Θ. Γουλή και την παράταξη του , κύριος αντίπαλος στις εκλογές του Νοεμβρίου είναι η ΑΝ.Α.Σ.Α Και ο επικεφαλής της και υπ. περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος!
Σε πρόσφατη ομιλία του στο Αργοστόλι ο κ. Γουλής αφού πρώτα αναμάσησε τις γνωστές ανούσιες και ακίνδυνες για το δικομματικό σύστημα γενικολογίες με την γνωστή ξύλινη γλώσσα, στην συνέχεια έγινε συγκεκριμένος και επιτέθηκε προσωπικά με τον Θ. Γαλιατσάτο, με χαρακτηρισμούς όπως «αντινομάρχης και δεκανίκι που υπηρετεί το ΠΑΣΟΚ».Ακολούθησε μετά ανακοίνωση της παράταξης που ηγείται, της « Λαϊκής Συσπείρωσης» όπου μεταξύ άλλων ευτράπελων κατηγορείται ο Θ. Γαλιατσάτος για δήθεν στήριξη του Καλλικράτη, για ψήφιση του Γεν. Χωροταξικού!
Πρώτον :ο κ. Γουλής είναι λασπολόγος αφού εν γνώσει του την συνεργασία δύο νομαρχιακών παρατάξεων στην βάση ελάχιστου κοινού προγράμματος την βαπτίζει για τις ανάγκες του διακομματική συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ.
Δεύτερον: ο κ. Γουλής και η παράταξη του ψεύδονται συνειδητά αφού οι θέσεις του επικεφαλής μας για τα θέματα που αναφέρουν είναι πασίγνωστες στην Κεφαλονιά ,είναι γραμμένες στα πρακτικά του Νομαρχιακού Συμβουλίου και φυσικά διαψεύδουν τους λασπολόγους.

Οι 20 νέοι υποψήφιοι της Ισχυρής Κεφαλονιάς

Ο συνδυασμός “Ισχυρή Κεφαλονιά” του Αλέξανδρου Παρίση ανακοινώνει 20 νέους υποψηφίους για το κεντρικό ψηφοδέλτιο που ανά περιοχή είναι οι εξής:


Δήμος Αργοστολίου
1. Κουνάδη Μαρία - Καθηγήτρια Σωματικής Αγωγής
2. Χαλιώτη Ελένη - Δικηγόρος
3. Μποζά Κλημεντίνη - Δημόσιος Υπάλληλος
4. Παπαδάτου Μαρία - Δασκάλα
5. Κοκκόσης Διονύσης - Επιχειρηματίας-τέως πρόεδρος ΚΤΕΛ Κεφ/νίας
6. Κουνάδης Σπύρος - Υπάλληλος Πολεοδομίας
7. Αποστολάτος Γεράσιμος - Αρχιμουσικός-τέως πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου
8. Σαββαόγλου Σάββας - Δικηγόρος
9. Κουλουμπής Σπύρος - Επιχειρηματίας
10. Ζαχαράτος Γεώργιος - Αυτοκινητιστής-Δημοτικός Σύμβουλος


Δήμος Λειβαθούς
1. Κεκάτος Ευάγγελος - Φυσικοθεραπευτής, τέως διοικητής Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφ/νίας.
2. Αυγουστάτου Αθηνά - Δημόσιος Υπάλληλος-Νομαρχιακή σύμβουλος.
3. Φραγκισκάτος Διονύσιος - αυτοκινητιστής
4. Γεωργόπουλος Αντώνης - δημόσιος υπάλληλος

Δήμος Παλικής
1. Θεοφιλάτος Ευάγγελος - τέως αντιδήμαρχος Ληξουρίου, Δ/ντής Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου.
2. Αντωνέλος Νικόλαος - Πράκτορας Γενικών Ασφαλειών.


Δήμος Ελειού-Πρόννων
1. Καμπίτσης Βασίλειος - Επιχειρηματίας-τέως πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου.
2 .Παπαδάτος Νικόλαος - Επαγγελματίας.

Δήμος Ερύσσου
1. Πυλαρινός Δημήτρης - Γεωπόνος-τέως διοικητής Νομαρχιακού Νοσοκομείου Κεφ/νίας.

Δήμος Σάμης
1. Μαρούλης Ευάγγελος - Ιατρός-τέως νομαρχιακός σύμβουλος

Μαζί με τους ήδη ανακοινωθέντες Γερ. Αρτελάρη (τέως δήμαρχος Σάμης) και τους νέους επιχειρηματίες Άκη Κατσαμπίρη, Άγγελο Πανταζάτο (Τζέλο), Άγγελο Κωνσταντάκη και τον Παναγή Βανδώρο, οι υποψήφιοι φτάνουν στον αριθμό των 25.