Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Κουταβάκια προς υιοθεσία στο Ξενία

Στις αρχές του μήνα κάποιος ανεύθυνος παράτησε 6 κουταβάκια έξω από το Ξενία σε ένα χαρτόκουτο. Μάλιστα τα άφησε δίπλα από το δρομάκι εισόδου με κίνδυνο να χτυπηθούν από τα διερχόμενα αυτοκίνητα προκειμένου να γίνουν άμεσα αντιληπτά. Φιλόζωοι της περιοχής τα αντιλήφθηκαν, τα περιποιήθηκαν και τα ταΐζουν καθημερινά, όπως κάνουν και με άλλα τρία σκυλιά και αρκετά γατιά που βρίσκονται στον ίδιο χώρο.




Τα κουτάβια σήμερα είναι ηλικίας περίπου 2 μηνών και έχουν μεγαλώσει χάρη στη φροντίδα αυτών των ανθρώπων. Πρόκειται για πέντε αρσενικά, εκ των οποίων ένα μαύρο κοντότριχο και άλλα τέσσερα μακρύτριχα με χρώματα καφέ-χρυσό (τα δύο), μπεζ και λευκό. Επίσης ένα θηλυκό μακρύτριχο χρώματος καφέ-χρυσό.

Πρόκειται να αποκτήσουν μικρό προς μεσαίο μέγεθος ως ενήλικα, πλην του μαύρου που δείχνει ότι θα γίνει μεγαλύτερο. Αν κάποιος έχει τη διάθεση να υιοθετήσει κάποιο από αυτά, μπορεί να τα επισκεφθεί στο προαύλιο του Ξενία (εκεί που στεγάζεται η Δημοτική Αστυνομία), να τα γνωρίσει και να επιλέξει όποιο του αρέσει.

Ας ελπίσουμε να βρουν σπίτι έστω και κάποια από αυτά, ώστε να μην προστεθούν στον πληθυσμό των αδέσποτων του Αργοστολίου και να μην καταλήξουν χτυπημένα από κανένα αυτοκίνητο ή δηλητηριασμένα από κανέναν καλοθελητή.

Επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα κουταβάκι στο e-mail: sesta@gmail.com

6 σχόλια:

  1. Το πρωί που πέρασα από το Ξενία και έψαξα τα σκυλάκια βρήκα μόνο τα 3 χρυσοκαφετιά. Πιθανότατα κάποιοι έχουν πάρει τα άλλα. Μακάρι να έχουν βρει από ένα καλό σπίτι και να τα προσέχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημερωθήκαμε ότι και τα έξι κουταβάκια παραμένουν ακόμη στο χώρο του Ξενία. Δυστυχώς δεν έχει υιοθετηθεί κανένα ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/10 10:38

    3eroume ti ratsa einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ημίαιμα griffon είναι τα 5 από τα 6. Το άλλο (μαύρο) έχει χαρακτηριστικά κυνηγόσκυλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/8/10 14:22

    0 dimarxos ta dinei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δαίμονας25/8/10 15:27

    Δεν το κατάλαβα, σε ποιον τα δίνει Δήμαρχος? Η μήπως τα ντύνει?

    Γιατί γράφετε greeklish και δεν χρησιμοποιείτε ελληνικά να καταλαβαίνουμε όλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή