Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Έως 300€ το έκτακτο βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Σε συνταξιούχους με οικογενειακό εισόδημα έως 16.500 ευρώ θα χορηγηθεί το έκτακτο βοήθημα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου.

Σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα, Παρασκευή, τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας σχετικά με τη στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων, τονίζεται πως η κυβέρνηση εξαντλεί τις δυνατότητες του προϋπολογισμού και στηρίζει τους χαμηλοσυνταξιούχους που πλήττονται περισσότερο από κάθε άλλη ευπαθή ομάδα, από την προσπάθεια εξυγίανσης των δημόσιων οικονομικών.

Αναφορικά με το τρόπο καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης διευκρινίζεται πως αυτή κλιμακώνεται από 100 μέχρι 300 ευρώ ανάλογα με το εισόδημα των δικαιούχων. Αναλυτικότερα: 

Χάθηκαν τρία επεισόδια του «Master Chef»;

Αυτό κι αν είναι ελληνική πρωτιά! Η εκπομπή «Master Chef» κινδυνεύει με πρόωρο τέλος, αφού με κάποιον τρόπο χάθηκαν οι κασέτες που περιείχαν τρία επεισόδια. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θέμη Μάλλη στην «Πρωινή Μελέτη», χάθηκε ακόμα και το back up υλικό που υπάρχει για τέτοιες περιπτώσεις και οι υπεύθυνοι της εκπομπής τρέχουν και δεν φτάνουν.