Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ο τελευταίος δήμαρχος του Αργοστολίου


Ο Γιώργος Τσιλιμιδός και νυν Δήμαρχος Αργοστολίου εξέδωσε μια αξιοπρεπή ανακοίνωση σχετικά με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και την οποία παραθέτουμε:
Εξεδήλωσα το ενδιαφέρον μου για την στήριξη της υποψηφιότητάς μου στον νέο Δήμο Κεφαλονιάς από το ΠΑΣΟΚ.
Η προαναγγελθείσα εδώ και καιρό απόφαση μη στήριξής μου ενώ ακόμη ευρίσκοντο σε εξέλιξη οι όποιες διεργασίες είναι πλέον επίσημη.
Ως μεθοδολογία για την μη επιλογή μου χρησιμοποιήθηκαν αμφιβόλου αξιοπιστίας δημοσκοπήσεις.
Ως πολιτικό υπόβαθρο για τον σκοπό αυτό η αναβίωση ενός ακραίου τοπικισμού που θέλει τον Δήμο Αργοστολίου αρνητικό παράγοντα στην «Καλλικράτεια εποχή» για την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού μας.
Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές δεν θα θέσω υποψηφιότητα ως επικεφαλής συνδυασμού, αλλά ούτε ως μέλος ψηφοδελτίου, αφού οι εξελιχθείσες διαδικασίες τραυμάτισαν σχέσεις εμπιστοσύνης, και τα αναπτυχθέντα ιδεολογήματα που καρποφόρησαν προσβάλλουν τον Δήμο Αργοστολίου του οποίου είμαι ο τελευταίος Δήμαρχος.
Ευχαριστώ από καρδιάς όσους μού συμπαραστάθηκαν σ’ αυτήν την προσπάθεια για το χρίσμα και ειδικά τους συνδημότες μου.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον Μάρκο Κοτσιλίνη και την παράταξη που υπηρέτησα και υποστηρίζω στην εκλογική διαδικασία του Νοεμβρίου.

Αργοστόλι, 3 Σεπτεμβρίου 2010
Γιώργος Τσιλιμιδός

Συναυλία U2

«Ευχαριστώ, συγγνώμη που αργήσαμε τόσο πολύ να έρθουμε σε αυτό τον μαγικό τόπο. Θα τα καταφέρετε εσείς οι Έλληνες, γιατί έχετε καρδιά και μυαλό. Αυτό είναι που μετράει και όχι τα χρήματα. Οι Ιρλανδοί και οι Έλληνες έχουν πολλά κοινά, είμαστε φτωχοί αλλά ικανοί, είμαστε Θεοί».

Ο Μπόνο έκανε, πριν από λίγα λεπτά, το στάδιο να σειστεί στη μεγάλη συναυλία των U2 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στη συνέχεια, παρουσίασε ένα- ένα τα μέλη του συγκροτήματός του με τα ονόματα μυθικών Ελλήνων ηρώων, αρχαίων θεών και σημαντικών ιστορικών προσώπων. «Είμαστε Έλληνες Θεοί»! Τον κιθαρίστα Ετζ σαν Οδυσσέα, τον ντράμερ Λάρι ως Απόλλωνα… και «ποιος μένει», είπε, «ο Μέγας Αλέξανδρος στα φωνητικά»! Και ξεκίνησε να τραγούδα το «I Still Haven't Found What I'm Looking For» και στο στάδιο έγινε χαμός… Αυτά πριν από λίγα λεπτά.

Με αυτά τα λόγια ο Μπόνο, ο επικεφαλής του δημοφιλούς ιρλανδικού γκρουπ των U2 άνοιξε τη συναυλία του σήμερα το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε ένα κατάμεστο στάδιο, οι U2 εμφανίστηκαν με μικρή καθυστέρηση αλλά αποζημίωσαν τους χιλιάδες έλληνες φίλους τους που βρέθηκαν στο Μαρούσι από νωρίς.

πάρτε γεύση απο την είσοδο με το "It's a beautifull day"

πηγές: το βήμα, zougla

Πτώση αεροπλάνου πριν λίγο στο Dubai


Σε δρόμο του Dubai, έπεσε πριν λίγο εμπορικό αεροπλάνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί, ενώ εκφράζονται φόβοι και για πολίτες που ήταν στον δρόμο εκείνη τη στιγμή.

tromaktiko

Πρωθυπουργός ΔΝΤ


Με την ευκαιρεία της συμπλήρωσης των 36 χρόνων απο την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ (3η Σεπτεμβρίου 1974) , δείτε αυτό το βιντεάκι, έτσι για να γελάσετε αντί να κλάψετε!

Μπείτε εδώ

Συλλήψεις από ΕΛ.ΑΣ.

Το απόγευμα της 1/9 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Κεφαλληνίας δύο αλλοδαποί που προσπάθησαν να αναχωρήσουν προς Μόναχο με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Εντός του χώρου του αεροδρομίου βρέθηκε και συνελήφθη ένας ακόμη αλλοδαπός ο οποίος οργάνωσε τη μεταφορά των λαθρομεταναστών από την Αθήνα στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς και με προορισμό τη Γερμανία. 

Την ίδια μέρα αστυνομικοί του Α.Τ. Σάμης κατά τη διάρκεια ελέγχου και αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, εντόπισαν 20χρονο αλλοδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, μια σιδερογροθιά και δύο μαχαίρια.

Σε βάρος όλων των δραστών έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθούν στη Εισαγελία Πρωτ/κών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.

Απέδωσαν οι έλεγχοι σε πρατήρια

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας ότι έπειτα από ελέγχους που έγιναν από αρμόδια συνεργεία τη θερινή περίοδο σε 12 πρατήρια του νομού Kεφαλληνίας, 10 στην Kεφαλονιά και δύο στην Iθάκη, διαπιστώθηκε σε ένα πρατήριο της Iθάκης ελλιπής μέτρηση σε δύο αντλίες του πετρελαίου κίνησης και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Καθημερινή