Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το δήθεν νέο μημόνιο

Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με την φημολογία για δήθεν “νέο μνημόνιο” και “νέα μέτρα”, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις.

Όσοι το τελευταίο διάστημα επενδύουν, για τους δικούς τους λόγους, στη “νεομετρολογία και τη νεομνημονολογία”, να γνωρίζουν ότι στην καλύτερη περίπτωση απλώς παραπλανούν τον ελληνικό λαό.
Ας αναλογιστούν όμως ότι ο εκφοβισμός των πολιτών με ανύπαρκτα σενάρια, έχει αρνητικές επιπτώσεις στη μεγάλη, την εθνική προσπάθεια που καταβάλλει ο ελληνικός λαός και η κυβέρνηση για την ανάταξη της οικονομίας και τις μεγάλες αλλαγές στη χώρα.
Έστω και τώρα λοιπόν, ας εγκαταλείψουν αυτήν την απαράδεκτη προσπάθειά τους και ας αναζητήσουν άλλα “πεδία δόξης”, λιγότερο επικίνδυνα.

Το βιντοκλιπ των "Κάρμα" γυρισμένο στο Ξι

Κάρμα - Ποια θάλασσα σε κρύβει.

Βίντεοκλιπ γυρισμένο στο Ξι και το Γερογόμπο:

Βρέθηκε το παλάτι του Οδυσσέα?

Σοβαρά ευρήματα υποστηρίζουν ότι έχουν ανακαλύψει οι αρχαιολόγοι στην Ιθάκη, τα οποία τους κάνουν να πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά στο ομηρικό παλάτι του Οδυσσέα.

Αρχαιολόγοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζουν εδώ και περίπου 16 χρόνια τις ανασκαφές στην περιοχή της Εξωγής Ιθάκης.

Όπως δήλωσε στην Τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο καθηγητής Αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Θανάσης Παπαδόπουλος, οι ανασκαφές έφεραν στο φως ένα τριμερές κτίριο με διαστάσεις ανακτόρου, παρόμοιες με εκείνα που έχουν ανακαλυφθεί στις Μυκήνες, την Πύλο και την Τίρυνθα.



O Ηλίας Ψινάκης στο Φισκάρδο


Πήρε την παρέα του και με το σκάφος του, επισκέφθηκε ένα από τα πανέμορφα νησιά του Ιονίου. Ο «δαιμόνιος μάνατζερ», Ηλίας Ψινάκης, αγκυροβόλησε τις προάλλες στο Φισκάρδο Κεφαλονιάς, ενώ γευμάτισε στο περίφημο εστιατόριο της Τασίας.Όσο για το μενού του, τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του γεύτηκαν την περίφημη κρεατόπιτα και αστακομακαρονάδες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εspresso», ο Ηλίας επέστρεψε στην πρωτεύουσα, ενώ θα παραμείνει στο πάνελ της κριτικής επιτροπής «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

απο: zougla

Πυρκαγιών συνέχεια...

Μέχρι αργά χθες το βράδυ πάλευαν με τη φωτιά οι πυροσβέστες στο Ληξούρι, περιοχή Χαβριάτα, ώστε να την θέσουν τελικά υπό έλεγχο. Στην προσπάθεια συνέδραμαν και αεροπλάνα τύπου Canader, ενώ κινδύνεψε ο οικισμός των Χαβριάτων.