Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Μαρία Μπεκατώρου: Τι δήλωσε για το Χολίδη;

Πρωταγωνίστησε στο νέο video clip του Χρήστου Χολίδη με τίτλο «κακομαθημένο»…

Φυσικά μιλάμε για τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία σε πρόσφατη της συνέντευξη, μίλησε για το «Just the two of us», αλλά και για το Χρήστο Χολίδη!

«Το Just the two of us είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Εγώ μάλιστα που δε θέλω και πολλά για να χαρώ, μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη κιόλας με ότι μου συμβαίνει».

Τώρα όσον αφορά τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι είναι απλά εκπληκτικός…

«Είμαστε μια χαρά, περνάμε ωραία κι είναι σα να βρισκόμαστε διαρκώς σε ένα ατελείωτο πάρτι. Γελάμε συνέχεια. Είναι εκπληκτικός και με βοηθάει πολύ».

Πηγή:Τηλέραμα

Οι φωτογραφίες του Σαββατοκύριακου

Μερικές από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που μας στείλατε το Σαββατοκύριακο:
Άσσος, Danilo Consorti

Παραλία Αργοστολίου, Sia Lada
Παιχνίδια του Ήλιου, Sia Lada

Ηλιοβασίλεμα, Sia Lada
Αντίσαμος, Εleni Papafloratou

Η μυστική ζωή του Τζούλιαν Ασάνζ

Γιος πλανόδιων θεατρίνων, μανιακός εισβολέας σε απόρρητα κρατικά sites, στο εδώλιο του κατηγορουμένου ως χάκερ στα 20 του, σαρωτικός οπαδός της «διαφάνειας παντού», καταζητούμενος για τον βιασμό δύο γυναικών που ο ίδιος λέει ότι ήταν μια σεξουαλική σχέση μεταξύ συναινούντων ενηλίκων. Και σήμερα «αγνώστου διαμονής». Ο δημιουργός του WikiLeaks, ο 39χρονος Αυστραλός Τζούλιαν Ασάνζ, είναι αυτή τη στιγμή ο πιο διάσημος φυγόδικος στον πλανήτη, έχοντας ξεπεράσει σε φήμη ακόμη και τον Οσάμα μπιν Λάντεν. Ομως ο άνθρωπος που βγάζει στη φόρα τα μυστικά κυβερνήσεων, εταιρειών και τραπεζιτών έχει και αυτός τη δική του μυστική ζωή.

Για τους υποστηρικτές του είναι ένας ρομαντικός κυνηγός της αλήθειας, ένας πρωτοπόρος που μας οδηγεί στη δημοσιογραφία του μέλλοντος. Για τους επικριτές του είναι ένα «ψώνιο» με μανία αυτοπροβολής που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων με τη δημοσιοποίηση απόρρητων και ευαίσθητων στοιχείων.

Από μικρός ο Ασάνζ έχει μάθει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα, και πολλές κυβερνήσεις- και κυρίως η αμερικανική- θα ήθελαν το κεφάλι του. Ξέρει να κρύβεται, όπως ξέρει να κρύβει και τις πηγές του. Εχει δημιουργήσει γύρω του μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και ένα απρόσβλητο- για την ώρα- δίκτυο από δεκάδες σέρβερ και εκατοντάδες διαφορετικά domain names μέσω των οποίων τροφοδοτεί το WikiLeaks.

Στο σκοτάδι χθες για πάνω από μια ώρα Αργοστόλι και Ληξούρι

Βυθίστηκε στο σκοτάδι μεγάλο τμήμα του Αργοστολίου και του Ληξουρίου χθες το βράδυ (Σάββατο 4/12). Το πιο φωτεινό σημείο των πόλεων ίσως ήταν ο έναστρος ουρανός.
Ώρες πριν το δίκτυο παρουσίαζε βυθίσεις στην τάση με αποτέλεσμα να αναβοσβήνουν τα φώτα και να σφυρίζουν οι σταθεροποιητές τάσεως.
Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα το ρεύμα χάθηκε, ενώ η διακοπή κράτησε για περίπου μια ώρα.

Οι τεχνικοί της ΔΕΗ που είχαν βάρδια προχώρησαν σε διαδικασία εντοπισμού της βλάβης, δίνοντας τμηματικά ρεύμα στις δύο πόλεις. Σήμερα αναμένεται να επιδιορθωθεί η βλάβη που εντοπίστηκε στο Ληξούρι. (πηγή: voutospress.blogspot.com)