Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Καλά... οι Αμερικάνοι δε παίζονται !!!: Μετά θάνατον χάρη, στον τραγουδιστή των Doors', Τζιμ Μόρισον

Η πολιτεία της Φλόριντα έδωσε χάρη μετά θάνατον στον τραγουδιστή των Doors' Τζιμ Μόρισον, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 1969 για απρέπεια στη διάρκεια συναυλίας στο Μαϊάμι την 1η Μαρτίου της ίδιας χρονιάς.
Ο απερχόμενος κυβερνήτης Τσάρλι Κριστ και η Επιτροπή Χαρίτων της πολιτείας αποφάσισαν ομόφωνα να απαλλάξουν από τις κατηγορίες τον Μόρισον, που αν ζούσε στις 8 Δεκεμβρίου θα έκλεινε τα 67 του χρόνια.
Ο Μόρισον είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι μηνών μετά την καταδίκη του για απρέπεια, επίδειξη, προσβολή δημοσίας αιδούς και δημόσια μέθη. Δεν είχε εκτίσει ποτέ την ποινή του γιατί είχε καταθέσει έφεση, η οποία όμως δεν εκδικάστηκε μέχρι το θάνατό του στο Παρίσι το 1971.
Ο κυβερνήτης της Φλόριντα εξήγησε ότι ο Μόρισον έχει το δικαίωμα να θεωρείται αθώος, αφού πέθανε πριν από την εκδίκαση της έφεσης.
πηγή: www.kathimerini.gr

Καταγγελεία για το ΙΚΑ Πόρου

Πρίν λίγα λεπτά δημοσιεύτηκε η παρακάτω καταγελεία, στο blog tromaktiko, η οποία αφορά το ΙΚΑ Πόρου, παραθέτουμε το κείμενο αυτούσιο:
" Tο καταστημα του ΙΚΑ Πορου Κεφαλονιας λειτουργει σε ενοικιασμενο καταστημα πληρονοντας κανονικα ενοικιο δεν εχει υπαληλους και καθε Παρασκευη ενας υπαληλος ανοιγει το καταστημα για να εξηπηρετισει το κοινο για 2 ωρες.
Απορια προς τη διηκηση του ΙΚΑ που σε τελικη αναληση εμεις τους πληρωνουμε για να κανουν διαχηρηση προς οφελος μας πια επηχηρηση και πιος επιχηριματιας 8α διανοητο να λειτουργει καταστημα σε ενοικιο για 8 ωρες το μηνα και 2ο τι προσφερει στο κοινονικο συνολο ;

Ευχαριστημενος μονο ειναι ο ιδιοκτητης του καταστηματος και μονο, οσον αφορα τους διαχηριστες - προισταμενους του ΙΚΑ εγω εαν τους ειχα υπαληλους θα τους εστελνα στα σπιτια τους
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ"

INK - Strange Lullaby

Οι Ιnk, συγκρότημα σκληρού ροκ από την Αλεξανδρούπολη, σε συνεργασία με τη 3D Cor, μια νέα εταιρεία παραγωγών στο χώρο του θεάματος, παρουσιάζουν το vέο video clip των πρώτων για το τραγούδι "Strange Lullaby".

Tα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο δίμηνο στην Αλεξανδρούπολη, με σκηνοθέτη τον Σάββα Καραμπαλάση.

Χρησιμοποιήθηκε μια νέα τεχνική γραφικών, ενώ η συγκεκριμένη δουλειά «κατεβαίνει» στο διαγωνισμό Imagina | The European 3D Simulation and Visualization Event στο Monaco, 1 με 3 Φλεβάρη 2011.



Η σελίδα των ΙΝΚ στο MySpace: http://www.myspace.com/inkgreece

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό χθες στο Αργοστόλι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 18:00 χθες το απόγευμα, στην παραλιακή οδό Αργοστολίου, όταν το όχημα που οδηγούσε 28χρονος στην προσπάθειά του να προσπεράσει, προσέκρουσε σε ΙΧ όχημα που οδηγούσε ένας 29χρονος.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του 28χρονου, ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλονιάς.

zougla.gr

Ακυβέρνητο πλοίο ΒΔ της Κεφαλονιάς

Ακυβέρνητο πλέει λόγω βλάβης του πηδαλίου το φορτηγό πλοίο «TROLNESS» σημαίας Μάλτας με 15 αλλοδαπούς πλήρωμα βορειοδυτικά της Κεφαλονιάς. Στην περιοχή από το πρωί πνέουν ισχυροί άνεμοι έντασης 8 Μποφόρ.

protothema.gr

Απαγορευτικό απόπλου από Πάτρα και Κυλλήνη

Απαγορευτικό απόπλου βρίσκεται σε ισχύ στα λιμάνια της Κυλλήνης και της Πάτρας, λόγω των ισχυρών ανέμων. Δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο στη γραμμή Πάτρα - Σάμη, Κυλλήνη - Πόρος και Κυλλήνη - Ζάκυνθος. 

Απαγορευτικό επίσης δόθηκε για τη γραμμή Αργοστόλι - Ληξούρι.