Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

11 Σεπτεβρίου: Θεωρίες Συνομωσίας

Τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου

08:46. Η πτήση 11 της American Airlines (Boeing 767-223) προσκρούει στο κτήριο 1 του World Trade Center
09:02. Η πτήση 175 της United Airlines 175, (Boeing 767-222) προσκρούει στο κτήριο 2
09:37. Η πτήση 77 της American Airlines (Boeing 757-223) προσκρούει στο Πεντάγωνο
09:59. Το κτήριο 2 (2WTC) καταρρέει
10:03. Η πτήση 93 της United Airlines (Boeing 757-222) συντρίβεται 240 χιλιόμετρα από τη Washington
10:28. Το κτήριο 1 (1WTC) καταρρέει
17:20. Το κτήριο 7 (7WTC) καταρρέει

Στα χρόνια που ακολούθησαν την μοιραία αυτή ημέρα, όλα τα μέσα ενημέρωσης αφιέρωσαν ένα μεγάλο μέρος του δυναμικού τους για να εξετάσουν τα πρόσωπα κλειδιά. Από κυβερνητικούς παράγοντες μέχρι εμπειρογνώμονες και επιστήμονες. Η αδυναμία της αμερικανικής κυβέρνησης να δώσει πειστικές εξηγήσεις όχι μόνο έθρεψαν τις θεωρίες συνομωσίας αλλά τις βοήθησαν να φιλοξενηθούν και στα εγκυρότερα μέσα ενημέρωσης. Το MEN 24 σας παρουσιάζει τα ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν ποτέ.

Η 11η Σεπτεμβρίου με αριθμούς

Ημερομηνία επίθεσης: 9/11 - 9 + 1 + 1 = 11

* Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η μέρα του χρόνου: 2+5+4 = 11

* Μετά την 11η Σεπτεμβρίου μένουν 111 μέρες για το τέλος του χρόνου.

* Δίδυμοι Πύργοι - δίπλα δίπλα φαίνονται σαν τον αριθμό 11.

* Το πρώτο αεροπλάνο που χτύπησε τους πύργους ήταν η Πτήση 11 από τις American Airlines ή AA - A=το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου οπότε ξανά έχουμε 11:11

* Πολιτεία της Νέας Υόρκης - Η 11η Πολιτεία που προστέθηκε στην ένωση

* New York City (πόλη της Νέας Υόρκης) - 11 γράμματα

Τα ΕΥΡΗΜΑΤΑ της βόρειας ΙΘΑΚΗΣ και η ΟΜΗΡΙΚΗ ΣΑΜΗ

Το άρθρο αυτό το έγραψα, όχι τόσο γι' αυτούς που χαίρονται για τις ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΘΙΑΚΙ, αλλά για εκείνους που ακόμα απορούν για το ΑΝ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΙΧΕ ΕΔΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ!
Οι περισσότερες από τις θεωρίες που έχουν ως ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ τη Λευκάδα ή την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ σε ένα πράγμα συμφωνούν: ΟΤΙ το μικρό απόκρημνο νησί, που όντως μαζί με Κεφαλονιά και Ζάκυνθο ανήκαν στον ΟΔΥΣΣΕΑ και στους ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ ήταν η ΟΜΗΡΙΚΗ ΣΑΜΗ ή ΑΠΟΚΡΗΜΝΗ (παιπαλόεσσα), ονομαζόταν ΣΑΜΗ, διότι ΣΑΜΑ στα φοινικικά σημαίνει ψηλό κι απότομο, σήμερα ΘΙΑΚΙ.
Η ΟΜΗΡΙΚΗ αυτή ΣΑΜΗ είχε μεγάλη δύναμη διότι από τους 108 μνηστήρες είχε τους 24 στο παλάτι της Πηνελόπης, ενώ στη ΣΑΜΗ είχε παντρευτεί και η ΑΔΕΛΦΗ του Οδυσσέα η ΚΤΙΜΕΝΗ.
Αργότερα, όταν επέδραμαν οι Κορίνθιοι Δωριείς (βλέπε κορινθιακά κεραμικά μουσείου Ιθάκης), ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΓΚΑΙΟΣ (γιος της Κτιμένης;), μετά από σθεναρή αντίσταση την παρέδωσε κατόπιν συμφωνίας (δεν βρέθηκαν ίχνη φωτιάς στις καταστροφές) και κίνησε για το ΑΙΓΑΙΟ όπου κατέλαβε τη ΣΑΜΟ (πρώην ΦΥΛΛΑΣ) και αφού άφησε πρώτα τυχόν ανήμπορους και πολιτικούς αντιπάλους απέναντι απ' το Θιάκι στην Κεφαλονιά, όπου και ίδρυσαν τη ΣΑΜΗ, όπως λέγεται μέχρι σήμερα.
Κάθε εύρημα συνεπώς που αποκαλύπτεται στο ΘΙΑΚΙ μας ενδιαφέρει, γιατί ήταν σίγουρα της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ.
Πόσο μάλλον αν είναι και βασιλικό π.χ. του ΑΓΚΑΙΟΥ.
Θα μας ενδιέφερε επιπροσθέτως να μάθουμε αν βρέθηκαν ίχνη φωτιάς.
...Ίχνη που όπως προαναφέρει δεν ευρέθησαν στο άλλο, πάνω από τον ΠΙΣΑΕΤΟ (θέση “Αλαλκομενές”).
Ούτως ή άλλως ΣΥΓΧΑΙΡΩ τους ερευνητές για την αποκάλυψη, και τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων που δεν συγκάλυψαν και δεν μπάζωσαν την ανακάλυψη.

Διαμαρτυρία για τις απολύσεις στην Benetton

Την άμεση επαναπρόσληψη τριών εργαζομένων στο κατάστημα «BENETTON» στην Κεφαλονιά απαίτησε χτες αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΕΚΚΙ) κατά τη διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας προς την εργοδοσία. Μόλις δύο μέρες πριν ο εργοδότης, χωρίς καμία ειδοποίηση, τους ανέφερε ότι την επόμενη μέρα να μην πάνε για δουλειά. Στις εξηγήσεις που ζήτησαν οι εργαζόμενες έκανε λόγο για ...ανανέωση προσωπικού. Πρέπει να σημειώσουμε, πρώτον, ότι πριν από λίγο καιρό είχε προσλάβει άλλες τρεις εργαζόμενες και, δεύτερον, οι απολυμένες σε λίγους μήνες συμπλήρωναν τριετία, κάτι που φυσικά σημαίνει αύξηση στο μισθό.

rizospastis.gr

Βρέθηκε κουτάβι

Πριν λίγη ώρα βρέθηκε στην οδό Χαροκόπου, στο Αργοστόλι, το κουταβάκι της φωτογραφίας. Είναι αρσενικό, περίπου 3 μηνών και φοράει πορτοκαλί περιλαίμιο, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι το έσκασε από κάποια αυλή.

Το κουτάβι θα βρίσκεται για σήμερα το πρωί στο κτηνιατρείο της Σπυριδούλας Βαβάση, στη οδό Λάσσης (τηλ. 2671038800). Αν γνωρίζετε κάτι σχετικά με το ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες του ή αν ενδιαφέρεστε να το υιοθετήσετε σε περίπτωση που δεν βρεθούν, τηλεφωνήστε στην κτηνίατρο ή στείλτε μας e-mail: tasesta@gmail.com

Παρακαλούμε φροντίστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι μήπως και βρούμε το σπίτι του μικρού (το παλιό ή ένα νεο).