Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Βροχερή μέρα



Αφιερωμένο σε όλους Gazebo- I like Chopin

Προσεχώς καταφύγιο?

Κατατέθηκε άδεια στην πολεοδομία Αργοστολίου για καταφύγιο αδέσποτων ζώων απο την Τοπική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων Κεφαλονιάς-Ιθάκης (ΤΕΔΚ-ΚΙ) στην περιοχή της Κρανιάς.

Άντε να δούμε πότε θα βγει η άδεια και κυρίως αν θα υλοποιηθεί! Μπορεί και να γίνει και τα λεφτά να μην φαγωθούν και να πάνε εκεί που πρέπει …να γίνουμε ευρωπαίοι δηλαδή!!Βέβαια ο λαός, που είναι σοφός λέει ότι “Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι”!!Και εμείς έχουμε ,στο να αρπάζουμε αυτά που δεν μας ανήκουν, ένα χούι ΝΑ!
Κατά τα άλλα…
Το θέμα θα το παρακολουθούμε και θα ενημερώνουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Οικονομική διαφάνεια μέσω internet στις εκλογές.

Ένα νέο εργαλείο για τον περιορισμό του μαύρου πολιτικού χρήματος και την οικονομική διαφάνεια των συνδυασμών στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, παρουσίασε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης. 

    Πρόκειται για τη δημιουργία μιας κεντρικής βάσης δεδομένων με έσοδα και δαπάνες των συνδυασμών και των υποψηφίων που μπορούν να βρουν οι πολίτες στο διαδίκτυο με τίτλο "πύλη διαφάνειας" και στο site ypes.ekloges.gr. 

Η ΣΕΜΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ troktiko...


Το Τρωκτικό, ετοιμάζει τη μεγάλη έκπληξη.
Σε λίγες μέρες, πρόκειται να υπάρξει, στο πρώτο σ΄επισκεψιμότητα ελληνικό μπλογκ,
μια ανάρτηση, που θα συζητηθεί.
Μια ανάρτηση, που θα ''μιλάει'' μ έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, για πρόσωπα και γεγονότα,
τα οποία μας απασχόλησαν -και συνεχίζουν να μας απασχολούν- τον τελευταίο καιρό.
Κυρίως όμως, θα γίνει αναφορά σε 17 σημαντικές αλήθειες.
Στους 17 λόγους, που προκάλεσαν τις 17 σφαίρες στον Σωκράτη Γκιόλια.
Σύντομα, θα σας πω περισσότερα।

Σεμίνα Διγενή

Καλλιτεχνικά τμήματα ΔΕΠΑΨ

Η ΔΕΠΑΨ ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα τμήματα καλλιτεχνικής παιδείας. Για πληροφορίες – εγγραφές απευθυνθείτε στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού στο Δημοτικό Θέατρο (είσοδος από την οδό Αντίοχου Ευαγγελάτου) τις εργάσιμες ώρες και ημέρες και στο τηλέφωνο 26710 25600.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

  • Εικαστικό Εργαστήρι για παιδιά και ενήλικες
  • Θεατρικά Τμήματα για παιδιά και ενήλικες
  • Χορωδιακά Τμήματα για παιδιά και ενήλικες
  • Τμήμα Κλασικού Χορού
  • Τμήμα Μαντολινάτας
  • Τμήμα Δημοτικής Φιλαρμονικής

Κεφαλονιά - Collecchio Parma




Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 18:00' θα πραγματοποιηθεί στο ΕΑΚ/ΕΠΣΚΙ φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ μικτής ομάδας της ΕΠΣΚΙ και μικτής ομάδας του Δήμου του Κολλέκιο Πάρμας Ιταλίας.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣΚΙ

Οι κτηνοτρόφοι ακόμη περιμένουν τις αποζημιώσεις

Απλήρωτοι παραμένουν 595 μικρομεσαίοι κτηνοτρόφοι στην Κεφαλονιά (δηλαδή τα 2/3 του αγροτοκτηνοτροφικού πληθυσμού) καθώς δεν έχει ακόμη καταβληθεί εδώ και μήνες η εξισωτική αποζημίωση που δικαιούνται.

Η Κεφαλονιά μάγεψε τη Σταματίνα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή λάτρης των Κυκλαδίτικων νησιών, φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να επισκεφθεί το Ιόνιο για τις διακοπές της και συγκεκριμένα την Κεφαλονιά. Η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του νησιού και τα καταπράσινα νερά του. «Δεν είχα ξαναπάει στην Κεφαλονιά. Εντυπωσιάστηκα από τα καταπράσινα νερά, τη φιλοξενία των ανθρώπων και το υπέροχο φαγητό στο Μεγανήσι. Πραγματικά, οι φετινές διακοπές ήταν οι καλύτερες που πέρασα στη ζωή μου»


microlix.gr