Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Το ζωάκι της ημέρας


Ta Sesta εκτός απο απο τα άλλα τους καλά...., είναι και φιλόζωα, οπότε καθιερώνουν τη στήλη... "το ζωάκι της ημέρας", κάθε μέρα μια άλλη φωτογραφία απο ένα υπέροχο ζωάκι.

Για αρχή ενα σκυλάκι που.... κοιμάται...!!!!

ΛΟΚΑΝΤΙΕΡΑ


Το Σάββατο 21 Αυγούστου στον Αύλειο Χώρο Ξενία στις 21:30 ανεβαίνει η παράσταση "Λοκαντιέρα" του Κάρλο Γκολντόνι.

Η Μιραντολίνα μοναδική κληρονόμος μιας λοκάντας (πανδοχείου), καταφέρνει να διευθύνει με ιδιαίτερη επιτυχία την επιχείρηση της. Στο πλευρό της υπάρχει πάντα ο Φαμπρίτσιο ένας καμαρίερης της λοκάντας, ο οποίος προσβλέπει στην - δια του γάμου με τη Μιραντολίνα- οικονομική και κοινωνική ανέλιξή του.....

Παίζουν: Ρένια Λουϊζίδου, Κώστας Κόκλας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Τάσος Γιαννόπουλος, Μαριάνθη Φωτάκη, Άγγελος Μπούρας,Άντεια Ολυμπίου, Αντώνης Δημητροκάλης.

Συντελεστές: Απόδοση- σκηνοθεσία: Θέμης Μουμουλίδης, Σκηνικά - κοστούμια: Γιώργος Πάτσας, Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου, Κινησιολογική επεξεργασία χωρογραφία: Έλενα γεροδήμου, Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος.

Ο Θόδωρος Γαλιατσάτος υποψήφιος περιφερειάρχης

Συμφωνία φαίνεται να επήλθε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγων Πράσινων και αναμένουμε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αντινομάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου για τη θέση του περιφερειάρχη Ιονίων νήσων.

Τι έγινε ?

Μετά λύπης μου αντιλήφθηκα χθες το γεγονός ότι αυτό το απίστευτο τοπικό κανάλι με το χολιγουντιανο πρόγραμμα και τις εκπομπές , που ισάξιες του υπάρχουν μόνο στην Ιταλία ....έκλεισε και στη θέση του μπήκε η ΕΡΖ η όποια δίχνει όλη μέρα το MAD!!!!
Τι έγινε ??? Γιατί...?? Αν είναι να βάλουμε όλοι μαζί λεφτά να πληρώσουμε το ρεύμα της Εκκλησίας να ξαναδουλέψει ....... το πιάσαμε ε???????

Πληρώνουμε χρυσά τα προϊόντα των Πολυεθνικών

Πανάκριβα διατίθενται στην ελληνική αγορά πολλά προϊόντα πολυεθνικών ομίλων, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την έρευνα που διεξήγαγε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας σε σχέση με τις τιμές 70 προϊόντων σε έξι χώρες (Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Κύπρο, Σλοβενία και Ελλάδα).

Τη στιγμή, μάλιστα, που το εισόδημα χιλιάδων νοικοκυριών συρρικνώνεται, η Ελλάδα εμφανίζεται να έχει την υψηλότερη τιμή σε αρκετά προϊόντα. Όταν, δε, δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση, τότε βρίσκεται στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση. Σύμφωνα με την έρευνα, η φθηνότερη αγορά είναι η γερμανική και ακολουθεί αυτή της Σλοβενίας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Λειβαθούς

Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΡΟΝΤΙΔΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, "ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ" ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ

Ο Μάκης Φόρτες στη Φωνή της Ιθάκης

Ο Μάκης Φόρτες μιλώντας στην εφημερίδα "Φωνή της Ιθάκης" διευκρίνησε ότι ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητά του ως Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, όμως δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για τη διεκδίκηση της θέσης. Πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για εκλογή Περιφερειάρχη εκτός Κέρκυρας.

Μπορεί να μην μπήκε στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ για το χρίσμα του υποψηφίου, όμως βρίσκεται σε ανοιχτή συζήτηση με όλες τις παρατάξεις για μια συνεργασία στην αυτοδιοίκηση.