Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Έρωτας στα χρόνια της blogοσφαιρας.....

Έρως Ανίκατε Μάχαν.... και ένας φίλος των Σέστων ηττήθηκε πρίν καν μπεί στη μάχη, απλά με μια ματιά.....
Για να εξηγηθούμε,...τα πράγματα έχουν ως εξής: ένας πολύ καλός φίλος των Σέστων είδε μια κοπελιά που του έκλεψε τη καρδιά, όμως δυστυχώς δενε γνωρίζει τίποτα για αυτήν...,μας είπε λοιπόν το πρόβλημά του και μας ζήτησε να μπεί μια ανάρτηση μήπως και η κοπελιά είναι αναγνώστριά μας...δει την ανάρτηση κι έτσι βρούμε μια λύση στο πρόβλημα που τον κρατά  ξάγρυπνο και μας απαλλάξει και εμάς απ τη μουρμούρα του....

Το μήνυμα έχει ως εξής:"Σε είδα χθές...ήσουν στο Baroque, φορούσες ενα γαλάζιο φόρεμα, έχεις ξανθά μαλλιά και υπέροχα μάτια και χόρευες κοντά στο Bar με μια φίλη σου...έφυγες πριν απο μένα και η βραδιά τέλειωσε εκεί! Αν δείς αυτή την ανάρτηση στείλε mail στα Σέστα και θα σου στείλουν το msn μου!
Με την ελπίδα "
Κ.

Μετά απο αυτό εκτός ότι τα Σέστα έχουν συγκινηθεί πολύ για το φίλο τους που δάγκωσε τη λαμαρίνα...αποφασίζουν να καθιερώσουν τη στήλη "Σε είδα...." , όπου όλοι εσείς οι ερωτοχτυπημένοι, θα μπορείτε να στέλνετε το μύνημα σας, για να βρείτε ανταπόκριση απο κάποιον ή κάποια που δεν γνωρίζεται ή κατι τέτοιο....και τα Σέστα θα σας βοηθήσουν!!!!

Περιμένουμε τα μυνήματα σας

Σιγά μην εφαρμοζόταν ο νόμος για το κάπνισμα....


Όπως μάλλον έχετε διαπιστώσει κι εσείς, ο νόμος περι της απαγόρευσης του καπνίσματος όχι απλά δεν εφαρμόζεται αλλά φαίνεται να μην έχει καν απασχολήσει τους μαγαζάτορες στο ωραίο Αργοστόλι.....!!!!!!!

Τα μαγαζάκια της πλατείας συνεχίζουν να έχουν τα μυρωδάτα τασάκια τους πάνω στα τραπέζια και ούτε συζήτηση για την απαγόρευση. Βέβαια ο Σεπτέμβρης είναι υποτίθεται μήνας προσαρμογής, οπότε έχουν μια δικαιολογία.... τα βάζουν απο κεκτημένη ταχύτητα... προσαρμόζονται ...σιγά σιγά....

Η λογική του βολέματος και του ..."έλα μωρέ τώρα..." συνεχίζεται!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ “Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ”


Έχουν απολεσθεί έως της παρούσης τα κάτωθι ζώα πέραν αυτών που βρέθηκαν νεκρά ήτοι :σκυλίτσα ξανθωπή μεσαίου μεγέθους σκύλος μαύρος , μικρή σκυλίτσα τύπου λουκάνικο ξανθωπή:
(Περιοχή Γεωργικής σχολής & ΤΕΙ Τμήμα Βιολογικής Γεωργίας):
-αρσενικό μικρόσωμο τύπου λουκάνικο ξανθωπού χρώματος λείου τριχώματος επ΄ ονόματι Λεό ή Παύλος, με κόκκινο λουρί -εμβολιασμένο
-αρσενικό σχετικά μικρόσωμο ξανθωπό πολύ φιλικό και ήρεμο επ΄ ονόματι Ξανθός-με κόκκινο λουρί, εμβολιασμένο
-μαύρο σχετικά μικρόσωμο μαύρο με τρίχωμα αρκετό επ΄ ονόματι Μαύρος, με κόκκινο λουρί, εμβολιασμένο
-μεγαλόσωμο άσπρο με χρωματισμένες καφετί ανοικτές και σκουρότερες επιφάνειες κυνηγάρικου τύπου, με το όνομα Μυστήριος, χωρίς λουρί, εμβολιασμένος (προ διμήνου)
- 2 σκυλιά τύπου λυκόσκυλα αρσενικό θηλυκό αδέλφια μεγαλόσωμα χρώματος μαύρου (αυτιά όρθια), δεν είχαν όνομα, εμβολιασμένα (προ τριμήνου).
(Περιοχή Γηπέδου ΤΕΙ Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων):
-αρσενικό μεσαίου μεγέθους τύπου κυνηγάρικου με κόκκινο λουρί, λείο μαύρο με καφέ τρίχωμα που ακούει στο όνομα Πητ, εμβολιασμένο
-θηλυκό μαύρο μεσαίου μεγέθους λείου μαύρου τριχώματος με λίγο άσπρο κάτω από το λαιμό και στο στήθος, με το όνομα Μπλάνκη, φέρει κόκκινο λουρί είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη.
-θηλυκό μεγαλόσωμο θηλάζον σχετικά φοβισμένο, καφέ κυρίως χρώματος αλλά φέρει και άλλους χρωματισμούς
- θηλυκό ανοικτού κιτρινωπού χρώματος πολύ αδύνατο (λόγω ενός τραυματισμού που είχε) με ελαφρά αναπηρία στο πόδι, εμβολιασμένο, φέρον κόκκινο λουρί και ακούει στο όνομα Νάνση.
-Αρσενικό μεσαίου μεγέθους ασπρόμαυρο χωρίς λουρί
-Αρσενικό μεσαίου μεγέθους ασπρόμαυρο με κόκκινο λουρί εμβολιασμένο πολύ φιλικό που ακούει στο όνομα Μπόνο.
-Κουταβάκι χρώματος μαύρου ενός μηνός
-Σκυλάκι με κινητικά προβλήματα, χαριτωμένο μικρόσωμο μαύρο (που αδυνατούσε να απομακρυνθεί από τον χώρο του ΤΕΙ) λίαν φιλικό και προσιτό που ακούει στο όνομα Αχιλλέας (προ τριμήνου).
-Σκυλίτσα ξανθωπή με όρθια αυτιά πολύ λεπτή (λόγω ατυχήματος) δεν φέρει όνομα (προ τριμήνου)
-Κουταβάκι 2 μηνών από μικρόσωμο τύπο σκυλίτσας λευκό πολύ, πολύ όμορφο (προ τριμήνου)
Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να απευθυνθεί στο τηλ. του συλλόγου ήτοι 2671023640.

39 χρόνια μετά: H επέτειος του Imagine

Σαν...σήμερα ο Τζον Λένον ηχογράφησε τον απόλυτο ύμνο στην ειρήνη

Μέσα σε τρία λεπτά ο Βρετανός μύθος της μουσικής κατάφερε να ενώσει όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη.

«Το τραγούδι είναι αντιθρησκευτικό, αντιεθνικιστικό, αντισυμβατικό, αντικαπιταλιστικό αλλά επειδή φτιάχτηκε με γλυκά υλικά, έγινε αποδεκτό». ΄'Ετσι περιέγραψε το Imagine ο δημιουργός του στο βιβλίο “Lennon in America”.

Ο Λένον ηχογράφησε το Imagine το 1971, ένα κομμάτι που σηματοδότησε τη solo καριέρα του μετά την διάλυση των Beatles.

Κυκλοφόρησε ως σινγκλ στην Αμερική στις 11 Οκτωβρίου του 1971 και στην Αγγλία στις 24 Οκτωβρίου του 1975

Η Χρυσή Αυγή απαντάει στον Κούλογλου

E-mail που λάβαμε από τον πυρήνα Κεφαλονιάςτης Χ.Α. δίνει απάντηση στο δημοσίευμα του tvxs.gr: 

Δεν μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη το "αφιέρωμα" που έκανε η ιστοσελίδα tvxs.grτου κρατικοδίαιτου αριστερού δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου στον Πυρήνα Κεφαλονιάς του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Όπως φαίνεται κάποιοι έχουν ενοχληθεί πολύ, πάρα πολύ με την δραστηριότητα του Πυρήνα μας και ιδιαίτερα με την απήχηση των ιδεών του Κινήματός μας στον κεφαλονίτικο λαό. Αφού λοιπόν διαπίστωσαν ότι δεν πτοούμαστε με τα συκοφαντικά δημοσιεύματά τους στον τοπικό τύπο, αποφάσισαν να βάλουν στο παιχνίδι της λάσπης τα μεγάλα "μέσα", αφού οι γνωριμίες στα αθηναϊκά δημοσιογραφικά στέκια ποτέ δεν πάνε χαμένες (έτσι Σπύρο Αλεβιζόπουλε;)...


Χρυσή Αυγή και νεοναζί


Πριν από λίγες ημέρες βεβηλώθηκε στην Κεφαλλονιά εβραϊκό μνημείο το οποίο βρίσκεται πίσω από τη Μητρόπολη Αργοστολίου. Πρόκειται για μια αναμνηστική πλάκα για την συνδρομή της εβραϊκής κοινότητας στην Κεφαλλονιά μετά από τους καταστροφικούς σεισμούς του 1953. Το εν λόγω μνημείο βεβηλώνεται για δεύτερη φορά. Η πρώτη ήταν το 2005 και μάλιστα υπήρξε σχετική καταγγελία του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι.

Η δεύτερη βεβήλωση του ίδιου μνημείου, πριν λίγες ημέρες, δεν αποδόθηκε σε συγκεκριμένη οργάνωση. Ωστόσο, μια ομάδα νεοναζιστών με το όνομα «Φράξια Μαρίνος Αντύπας» ανέλαβε την ευθύνη μέσα από site, όχι μόνο για την βεβήλωση του εβραϊκού μνημείου αλλά και για την επίθεση στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο ΤΕΙ Αργοστολίου, την οποία χαρακτηρίζουν «μια καθαρά ψυχαγωγική ενέργεια» και «πρόγευση και προειδοποίηση για όσα θα ακολουθήσουν στο μέλλον».