Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ιδέες για να γίνετε πλούσιοι!!!

Κάθησα τις προάλλες και έψαξα για ιδέες για το πώς µπορείς να βγάλεις χρήµατα στους δύσκολους καιρούς που ζούµε. ∆ιαπίστωσα, κατ’αρχάς, ότι όσο πιο πολύ βαθαίνει η οικονοµική κρίση τόσοπιο πολύ πληθαίνουν τα βιβλία που σου µαθαίνουν πώς να γίνεις πλούσιος. Εχουν, συνήθως, γυαλιστερά, φανταχτερά, εξώφυλλα. Και γράφουν, σχεδόν, τα ίδια πράγµατα. Για να γίνεις πλούσιος, λένε, πρέπει να επαναλάβεις κάθε µέρα στον εαυτό σου, φωναχτά ει δυνατόν, το ίδιο µοτίβο: «τα χρήµατα σε αυτό τον κόσµο περισσεύουν και κάποια από αυτά πρέπει να έρθουνοπωσδήποτε στα χέρια µου». Αν πραγµατικά έρθουν, τότε, επιβεβαιώνεται ο συγγραφέας. Αν δεν έρθουν, τότε, φταις εσύ που δεν τα κατάφερες.

Ψάχνοντας, µετά, δεξιά και αριστερά, βρήκα, σε κάποια σοβαρή ιστοσελίδα, τις πιο πρωτότυπες ιδέες του 2010 που έκανανεκατοµµυριούχους αυτούς που τις συνέλαβαν. Συµπτωµατικά, όλοι τους βρίσκονται στην Αµερική. Ο Αλεξ Τιού, παραδείγµατος χάριν, 21 χρονών, είχε την ιδέα να δηµιουργήσει ιστοσελίδαµε ένα εκατοµµύριο πxel. Πούλησε το ένα πxel για ένα δολάριο και έτσι έγινε εκατοµµυριούχος. Ο Μπάιρον Ρις, 37 χρονών, αποφάσισε κάποια στιγµή νατο παίξει Αϊ-Βασίλης. Επινόησεµια εικονική διεύθυνση στην Αλάσκα και εισπράττειδέκα δολάρια από κάθε γονέα που θέλει µια επιστολήγια το παιδί του από τον Αγιο. Ενώ κάποιος ονόµατι Doggles έκανε την τύχη του φτιάχνονταςκαπελάκια για σκυλάκια. Ανοιξε µαγαζιά σε όλο τον κόσµο και τώρα άρχισε να πουλάει και γυαλιά ηλίου για γάτες και σκυλιά. Αν νοµίζετε ότι σας κάνω πλάκα, κάντε κλικ εδώ: www. doggles. com.

Η λίστα έχει και άλλα. Κάποιον που άνοιξε ιστοσελίδα ερωτικών ραντεβού για οροθετικούς. Αλλον που σχεδίασε πάνωστις τράπουλες ασκήσεις γυµναστικής για ναδιατηρείται πάντα στυλάτος ο σύγχρονοςάνθρωπος της καθιστικής ζωής. Από όλουςαυτούς, προσωπικά ζήλεψα τον τύπο που το παίζειΑϊ- Βασίλης και περνάει τον χρόνο του πουλώντας σε µπαµπάδες και µαµάδες χριστουγεννιάτικα γράµµατα για τα κανακάρια τους. Φαντάζοµαι έναν πατέρα που γνωρίζει ότι οπραγµατικός Αϊ-Βασίληςδεν υπάρχει να πληρώνει δέκα δολάρια σε έναν κάλπικο Αϊ-Βασίλη για να του γράψει έναψεύτικο γράµµα για το αληθινό παιδί του...

Βλέποντας ξανά τη λίστα µε τις πρωτότυπες ιδέες, συνειδητοποίησα ότι για να βγάλεις χρήµατα πρέπει να έχεις καλό µυαλό. Και να έχεις υπόψη ότι οι άνθρωποι, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει οικονοµική κρίση, είναι πάντα διατεθειµένοι να πληρώνουν πολλά για πράγµατα άχρηστα και χαζά.

Αυτές οι πρωτότυπες ιδέες, φυσικά, πιάνουν κυρίως στην Αµερική. Εκεί όπου η αγορά τ’ αλέθει όλα. Στα µέρη µας, από όσα ακούµε, η µέθοδος παραµένει ακόµα η παραδοσιακή. Για να βγάλεις χρήµατα, συνήθως, ο καλύτερος τρόπος είναι να ασχολείσαι µε την πολιτική. Εάν έχεις το κατάλληλο µέσον, δεν χρειάζεται να έχεις ταλέντο, πρωτότυπες ιδέες και να δουλεύεις σκληρά. Και φυσικά δεν βγάζεις χρήµατα αν πληρώνεις τους φόρους σου κανονικά και έντιµα. Εάν δεν διαθέτεις όλα τα παραπάνω προσόντα, τότε, µάλλον, θα σου περάσει από το µυαλό να µεταναστεύεις στην Αµερική. Εκεί όπου, όπως λένε, µπορείς να βγάλεις ακόµα χρήµατα παίζοντας τον Αϊ-Βασίλη ή πουλώντας καπελάκια για σκυλάκια…
πηγή : τα νεα

1 σχόλιο:

  1. Έχω πάρει την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΤΜ
    ανάληψη το μέγιστο των 5.000 $ ημερησίως για το πολύ 30 ημέρες μέσω (wesleymarkhackers@gmail.com).
    Είμαι πολύ χαρούμενος γι 'αυτό γιατί το έχω χρησιμοποιήσει για να πάρω 150.000 $ και να πληρώσω όλους τους λογαριασμούς μου.
    Επίσης, ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΑΙ ΧΑΜΕΝΑ BITCOINS. μπορεί να έχετε χάσει το bitcoin σας είτε από κακή διαχείριση είτε μέσω hacking.
    Επικοινωνήστε μαζί του τώρα για μια λύση.

    email: wesleymarkhackers@gmail.com

    whatsapp: +16315383658

    ΑπάντησηΔιαγραφή