Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ο Stephen Hawking και οι εξωγήινοι...


Ενδεχομένως θα θυμάστε τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγους μήνες ο Stephen Hawking σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων και τις εχθρικές τους διαθέσεις. Πλέον, ο διάσημος επιστήμονας προχώρησε πολύ περισσότερο, καθώς με τη βοήθεια της τεχνολογίας σχεδίασε τη μορφή 9 εξωγήινων όντων, όπως εκείνος τα φαντάζεται.
Οι συγκεκριμένες εικόνες παρουσιάστηκαν μέσα από το Discovery Channel, στο ντοκιμαντέρ “Μια Σύντομη Ιστορία του Χρόνου”, το οποίο χρειάστηκε τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί. Ο καθηγητής δήλωσε: “Το σύμπαν έχει 100 δισεκατομμύρια γαλαξίες, ο καθένας με εκατοντάδες εκατομμύρια των αστεριών. Σε ένα τόσο τεράστιο μέρος είναι απίθανο η Γη να είναι ο μοναδικός πλανήτης, όπου εξελίχθηκε η ζωή”. Μάλιστα θεωρεί την ύπαρξη εξωγήινων βέβαιη, σύμφωνα με την κοινή μαθηματική λογική, και προσθέτει: “Η πραγματική πρόκληση είναι να μάθουμε πώς είναι αυτοί οι εξωγήινοι”



Στις photo που θα δείτε στη συνέχεια ο Stephen Hawking συνδύασε μία σειρά δεδομένων, από τις θερμοκρασίες που επικρατούν σε άλλους πλανήτες μέχρι την φυσιολογία του εδάφους τους, και κατέληξε σε 9 μορφές εξωγήινων που διαφέρουν σημαντικά από αυτά που φανταζόμασταν ως τώρα.

Πρέπει να σημειωθεί οτι λίγους μήνες πρίν ο Hawking είχε δηλώσει πως θεωρεί βεβαιότητα την ύπαρξη εξωγήινων και οτι δεν πρέπει να επιδιώξουμε την επαφή μαζί τους γιατι το πιθανότερο είναι να θέλουν την εκμετάλλευση του πλανήτη μας, χαρακτηριστικά είπε οτι αυτό που θα μας συμβεί θα είναι χειρότερο απο την ¨επίσκεψη" του κολόμβου στην Αμερική.... " Και γνωρίζετε οτι αυτή η επίσκεψη δεν είχε το αποτέλεσμα για τους αυτόχθονες Ινδιάνους....."
Πηγή: otherside.gr
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου