Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Smile


Παπανδρέου: "Ναι είμαι γουρούνι...!!!!"

Αιφνιδιάστηκαν οι ευρωπαίοι σοσιαλιστές ακούγοντας τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, στην ομιλία του από το βήμα...του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος να δηλώνει ότι είναι περήφανος που είναι γουρούνι.
«Ανήκω σε μία ομάδα που ονομάζεται PIGS», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν σας μοιάζω για γουρούνι, αλλά είμαι και εγώ ένα από αυτά. Και είμαι περήφανος που είμαι γουρούνι».
Στη συνέχεια ο κ. Παπανδρέου εξήγησε βέβαια ότι τα αρχικά PIGS αναφέρονται στην Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ελλάδα και την Ισπανία, τις φτωχές χώρες της Ευρωζώνης, οι οποίες αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα δημοσιονομικά προβλήματα, κάνοντας το ακροατήριό του να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.
Τέλος εξέφρασε την πίστη του στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρετε πόσο περήφανος είμαι που είμαι Έλληνας. Ό, τι κι αν λέμε ό, τι κι αν περνάμε πιστεύω βαθιά στην Ελλάδα, στη χώρα μου και τον ελληνικό λαό».
πηγη: tromaktiko

ΕΚΤΑΚΤΟ!! Φωτιά σε κτίριο στα Βλαχάτα Λειβαθούς.

Πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά σε σπίτι στα Βλαχάτα. Οι φλόγες είναι ορατές από τα Σιμωτάτα. Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής με 2-3 οχήματα. Απ ότι φαίνεται την έσβησαν χωρίς να επεκταθεί παραπέρα. Νεώτερα σε λίγο.

Ενημέρωση.
Μόλις πήγα εκεί. ΔΕΝ κάηκε κατοικία, κάηκε ένα φανοποιείο που βρίσκεται πάνω από το νεκροταφείο του χωριού. Αστυνομία και πυροσβεστική βρίσκονται εκεί για διερεύνηση του συμβάντος.