Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Στην πρώτη θέση της Α2 ΕΣΚΑΗ ο ΝΕΟΛ

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό ,με της ομάδες να είναι άστοχες και το σκορ να κυμαίνετε χαμηλά. Να έχουν λάθος επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Το μόνο αξιοσημείωτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν η διακοπή του αγώνα από τους διαιτητές Μπούσια και Υψηλάντη για 20 λεπτά μέχρι να απομακρυνθούν από την αστυνομία ορισμένοι ταραξίες. Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο με τον ΝΕΟΛ να έχει τον πρώτο λόγο και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο. Το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Ληξουριου με 52-46
Τα Δεκάλεπτα :14-13 25-22. 39-30. 52-46

kefaloniasports.blogspot.com

Νίκησε ο Ολυμπιακός...

Σήμερα ο ολυμπιακός ήταν ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο.Eίχε πάθος μαγκιά και επιτέλους εκμεταλλεύτηκε την έδρα του .Στο πρώτο μέρος που ήταν και το καλύτερο, σημείωσε δυο τέρματα με τους Πολλακη 21βγαίνει τετ α τετ και σημειώνει το 1-0 και ο Κανακη 40` με σουτ κάνει το 2-0 .Ενώ στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του τζουγανατου δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους έκαναν αυτά που έπρεπε,για να πάρουν μια σπουδαία νίκη και να ελπίζουν για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

kefaloniasports.blogspot.com

Οι Καταγγελίες για τα ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς συνεχίζονται...!!!

 Άλλη μια καταγελεία για τα ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς αναρτληθηκε πριν απο λίγο στο blog tromaktiko, τη μεταφέρουμε αυτούσια.
 
Είμαι μόνιμος κάτοικος Κεφαλληνίας και έχει τύχει να πάω όρθιος μέχρι τη Σάμη...
καθώς ταξίδευα για πάτρα. Επιπλέον θέλω να καταγγείλω τις στάσεις των λεωφορείων στον ισθμό στο μαγαζί του Φ. χρόνια τώρα εκεί γίνεται το γνωστό αλισβερίσι οδηγών-Φ. και οι οδηγοί εισπράττουν το σχετικό αντίτιμο για τη στάση στο εν λόγο μαγαζί. και η λίστα με τα παράπονα δεν έχει τέλος, έστειλα φαγητά στον αδελφό μου με το ΚΤΕΛ Κεφαλληνιάς στην Αθήνα ξέχασαν να στείλουν το δέμα οι υπάλληλοι και δεν ειδοποίησαν παρόλο που είχα γράψει τηλέφωνο επικοινωνίας πάνω στο πακέτο. την ίδια στιγμή ο αδελφός μου πήγαινε και ζητούσε το δέμα που ποτέ δεν έφυγε από το νησί !!!
Ανεύθυνοι οι κύριοι του ΚΤΕΛ με την επιχείρηση τους!!!!

Αναγνώστης