Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Κληρονομικό δικαίωμα η συμμετοχή στα κοινά ....τώρα και στη Κεφαλονιά...

Μετά τους Παπανδρέου,τους Καραμανλήδες και τους Μητσοτάκηδες....τώρα έρχεται και η δυναστεία των Κοψαχειλέων....!!!
Ετοιμαστείτε για μια ακόμη εικοσαετία (και λίγα λέω), να αποφασίζει για τον τόπο σας, να σας μιλά μόνο προεκλογικά και φυσικά να σας λέει οτι το ΠΑΣΟΚ δε κάνει ρουσφέτια (όταν όλοι οι δικοί τους είναι βολεμένοι), ο Κοψαχείλης junior.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας Κοψαχείλης, δεν θα συμμετέχει στο συνδυασμό του Μ.Κοτσιλίνη, προκειμένου να παραχωρήσει τη θέση στο γιό του.

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/9/10 08:57

    Εμ τι το περάσατε... επάγγελμα πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/10 09:21

    ναι δε θα ξεχάσω να τον ψηφίσω...πως είναι δυνατόν νέος άνθρωπος να θέλει να μπεί στη πολιτική, ειδικά έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα..;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δαίμονας (R)23/9/10 10:03

    Δηλαδή τι πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη σου Ανώνυμε #2? Να κρατήσουμε τους υπάρχοντες στην πολιτική σκηνή μέχρι να φτάσουν 100 χρονών?

    Χρειάζονται νέεοι άνθρωποι, αρκεί να κουβαλάνε νέα μυαλά και φρέσκες ιδέες. Από τα παλιά χορτάσαμε.

    Νικόλα δώστα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/9/10 10:21

    Είναι γεννημένοι για να σώσουν το τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/9/10 10:24

    Ορέ δαιμονισμένε, άλλο νέο άλλο το κληρονομικό δικαίωμα και από τα 15 στο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγγνώμη, Δαίμονα(που έχεις άγχος μη δεν είσαι ο original), που το παίζεις, δίκαιος, κριτής και παρατηρητής των όλων...ειδήσεις δε βλέπεις? δεν έχεις κανένα φίλο που να έχασε ή να χάνει τη δουλειά του; δεν ξέρεις κάποιον που να μη βγαίνουν τα έξοδα της επιχείρησείς του; δε κόψανε τη σύνταξη/μισθό απο τον πατέρα, τη μάνα ή τη γιαγιά σου;;
    Πως γίνεται να συμφωνώ...και να μην εκνευρίζομαι όταν ένας νέος άνθρωπος και με "φρέσκες ιδέες"...ζητάει ψήφο επικύρωσης όλων αυτών των πραγμάτων; πως δέχεται να μπεί σε ένα τέτοιο πολιτικό σύστημα;
    το αίμα όλων αυτών είναι είτε πράσινο...είτε γαλάζιο...πάει και τέλειωσε....δε καταλαβαίνουν τίποτα! ε εγώ αυτούς τους μαυρογιαλούρους θα τους κράζω για πάντα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/9/10 10:38

    Έτσι στο δρόμο που χάραξε ο πορφυρογέννητος αρχηγός γιωργάκης. Πασοκος από κούνια, είναι γεννημένοι για να μας διοικούν.

    ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δαίμονας (R)23/9/10 11:17

    Λαβέντρη, όσο ψηφίζεις τους ίδιους και τους ίδιους επειδή σε βολεύουν, σε βολέψανε ή θα σε βολέψουνε μη μου το παίζεις ιδεολόγος επειδή μια-δυο φορές ψήφισες αριστερά.

    Δεν μιλάω προσωπικά, αλλά ξέρεις ότι το 80%+ ψηφίζει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με βάση αυτή τη λογική. Οπότε ένα νέο άγνωστο, εν δυνάμει τον καλύτερο και τιμιότερο πολιτικό, δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του.

    Ο Κεφαλονίτης όμως θα ψηφίσει αέρα το γιο του Παναγή που επέρυσι του έφκιασε και το πεζοδρόμιο ή πρόπερσι του διόρισε την κόρη.

    Μην κράζουμε λοιπόν τις πρακτικές για τις οποίες είμαστε υπεύθυνοι εμείς οι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δαίμονας (R)23/9/10 11:22

    Επίσης το (R) τι σε ενοχλεί? Τις προάλες αναρτήθηκε θέμα από κάποιον demonas και ήθελα να διακρίνω τα σχόλιά μου από οποιουδήποτε άλλου χρησιμοποιεί παραπλήσιο όνομα.

    Δεν σε ενοχλεί που ο καθένας μπαίνει και γράφει σαν ανώνυμος? Τουλάχιστον εγώ έχω μια ταυτότητα όπως έχεις και εσύ. Όσο εσύ είσαι Λαβέντρης, τόσο και εγώ είμαι Δαίμονας. Τα ψευδώνυμα στο blogging είναι τόσο δυνατά όσο τα ονοματεπώνυμα στην καθημερινή μας ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δαίμονας (R)23/9/10 11:26

    Και κάτι άλλο ακόμη, το Τζέλο και τον Κατσαμπίρη που κατεβαίνουν με τον Παρίση γιατί δεν τους έκραξες? Αυτοί μπαίνουν σε άλλο πολιτικό σύστημα? Μήπως ο Παρίσης για σένα είναι η νέα και φρέσκια αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος?

    Λαβέντρη σε είχα για αντικειμενικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φωτιά πήρε το θέμα... Δαίμονα αν θέλεις να "κατοχυρωθεί" η επωνυμία σου μέσα στο blog μπορείς να γίνεις συντάκτης.

    Η εγγραφή συντακτών είναι ελεύθερη, αρκεί να τηρούνται οι όροι χρήσης του ιστολογίου.

    Δεν έχεις παρά να στείλεις ένα mail στη διεύθυνση tasesta@gmail.com ώστε να είναι ορατή η ηλεκτρονική διεύθυνσή σου και θα σου αποσταλεί πρόσκληση το συντομότερο δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατά τα λοιπά θα σας παρακαλέσουμε να κρατήσετε τους τόνους χαμηλά. Αν είναι να συνεχίσετε τη συζήτηση μεταξύ σας κάντε το στο chat. Ευχαριστούμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηρέμησε λίγο..δε σε προλαβαίνουμε....Μη συχγύζεσαι...
    Μήπως ο κεφαλονίτης που περιγράφεις είσαι εσυ!!!???Μήπως εσυ ανήκεις σε αυτό το 80% που πάει σαν πρόβατο!?Μήπως είσαι "Ο Κεφαλονίτης όμως θα ψηφίσει αέρα το γιο του Παναγή που επέρυσι του έφκιασε και το πεζοδρόμιο ή πρόπερσι του διόρισε την κόρη."???
    Μη τρελαίνεσαι δε κάνω αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ σου....απλά λέω αυτά που μου γυρίζουν τα άντερα.... οικογενειοκρατεία...ο γκόμενος της κόρης του βουλευτή θα γίνει δημοτικός σύμβουλος στη θέση του πατέρα του του Μαυρογιαλούρου και θα μας σώσει!!!
    Κι εγω Δαίμονα σε είχα για πιο σκεπτόμενο και προβληματισμένο.....
    Απο οτι φαίνεται σήμερα απογοήτευσε ο ένας τον άλλο...
    τι να γίνει.....
    όσον αφορα το Τζέλο και τον Κατσαμπίρη ...απλά γελάω μόνο στο άκουσμα οτι είναι υποψήφιοι....και ελπίζω οτι δε θα βρεθεί κανένας σα και σένα να τους ψηφίσει..!!!
    όσο για το (R)...ειλικρινά υπέγραφε όπως θές λίγο με νοιάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαζί σου Lavender, Ωρε ούστ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δαίμονας (R)23/9/10 12:11

    Σέστα το chat δε με χωράει για να γράψω αυτά που θέλω. Θα σου στείλω mail :)

    Λαβέντρη μακάρι να έκανες αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ, εσύ όμως μιλάς μόνο για το γιο του ενός και το γκόμενο του άλλου.

    Πως ξέρεις προκαταβολικά την αξία του καθενός, συμπεριλαμβανομένων των νέων του Παρίση?

    Είχες καμιά συζήτηση μαζί τους και δεν σε έπεισαν? Πως ακυρώνεις έτσι τον κόσμο?

    Τουλάχιστον δώσε κανένα επιχείρημα όπως κάνει ο pasdenom που αρθρώνει πολιτικό λόγω και λέει "Ωρε ούστ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή εγώ δεν έχω επιχειρήματα....και επειδή θεωρώ τιμή των Σέστων να ακούσουμε τα δικά σου για την στήριξη της υποψηφιότητας (αν όντως ισχύσει) Κοψαχείλη....
    Σε καλώ να τα παραθέσεις αναλυτικά στη πρώτη σου ανάρτηση σαν συντάκτης των Σέστων.
    μπορεί και να με πίσεις, που ξέρεις...
    Μέχρι τότε θα είμαι αρνητής της φιλοσοφίας σου και θα με βρίσκεις μπροστά σου σε συνθήματα του στύλ "Νικόλα δώστα όλα!", που απέχουν απο τη σημερινή πραγματικότητα και προσβάλλουν όλους τους σκεπτόμενους πολίτες που δεν πιστεύουν πλέον σε κόμματα και φατρίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δαίμονας (R)23/9/10 13:55

    Δεν έχω αναπτύξει καμία φιλοσοφία που να στηρίζει την υποψηφιότητα κανενός. Το σύνθημα που αναφέρεις δεν γράφτηκε για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Ν. Κοψαχείλη, αντιθέτως γράφτηκε ως παραπομπή στη ΠΑΣΟΚότητα της υποψηφιότητας.

    Γέλασες όμως με τον Άκη και το Τζέλο, εκνευρίζεσαι με το Νικόλα, χωρίς να αναφέρεις το παραμικρό επιχείρημα.

    Και εγώ λοιπόν μέχρι τότε θα είμαι αρητής της δικής σου φιλοσοφίας "άρνηση για την άρνηση" και προσβάλλει τον όποιοδήποτε θέλει να κάνει μια κίνηση και βρίσκει με το καλημέρα αρνητικούς Λαβέντρηδες απέναντί του οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν για ποιο λόγο είναι αρνητικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δαίμονας (R)23/9/10 13:58

    Επίσης εγώ στο πρώτο μου post απάντησα στον Ανώνυμο που έγραψε "πως είναι δυνατόν...". Εσύ τι κόλλημα έχεις και μπαίνεις στην κουβέντα επιτιθέμενος και απαντάς εξ' ονόματός του?

    Εκτός και αν (που δεν νομίζω) αφού γράψεις μια δημοσίευση, γράφεις και 1-2 σχόλια ως ανώνυμος έτσι για το νταβαντούρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομίζω οτι ξέχασες...οτι το post είναι δικό μου, οπότε φυσικά και πρέπει να παρέμβω στη συζήτηση, δεν απαντάω εξ ονόματος του ανώνυμου αναγνώστη, απλά υποστηρίζω την δική μου άποψη.
    Όσον αφορά τα σχόλια για το ναταβαντούρι, αυτό μέχρι τώρα το κάνεις εσυ.
    Όσον αφορά τα περί "άρνησης για την άρνηση", θα μου επιτρέψεις να σου πω, οτι είμαι απο εκείνους που ξέρουν να ακούν, αλλά και να αναθεωρούν την άποψη τους αν αυτό χρειαστεί.
    Έχω σχηματίσει μια συγκεριμένη άποψη για συγκεκριμένα άτομα και θεωρώ οτι δεν έχουν τις απαιτούμενες ικανότητες για πολιτιικά αξιώματα ,τουλάχιστον όπως τις εννοώ εγώ.
    Μέχρι να αποδεικτεί το αντίθετο θα την διατηρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος: "πως είναι δυνατόν νέος άνθρωπος να θέλει να μπεί στη πολιτική, ειδικά έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα..;;;"

    Απαντάω: "Δηλαδή τι πρέπει να γίνει ...ωα κρατήσουμε τους υπάρχοντες στην πολιτική σκηνή μέχρι να φτάσουν 100 χρονών?"

    Τι δεν καταλαβαίνεις από τα παραπάνω και που θίχτηκε το σχόλιό σου για να παρέμβεις να αποκαταστήσεις την τάξη?

    Τα σχόλιά μου τα υπογράφω πάντα, ποτέ ως Ανώνυμος.

    Δεν ξέρω αν θα αποδειχτεί το αντίθετο για να χρειαστεί να αναθεωρήσεις, αλλά αν δεν δώσεις μια ευκαιρία ποτέ δεν θα ξέρεις.

    Απάντησέ μου σε αυτό που ρωτάω παραπάνω, δλδ τι σε ενόχλησε και δεν θα συνεχίσω άλλο την αντιπαράθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο λόγος που σχολίασα, είναι γιατί ουσιαστικά πήγες τη συζήτηση αλλού, ο Ανώνυμος έγραψε τα παραπάνω, (κατα τη γνώμη μου)..για να τονίσει οτι ένας νέος άνθρωπος που βλέπει όλα αυτά που γίνονται και ειδικά την πολιτική της κυβέρνησης αυτής, κανονικά δεν θα έπρεπε να θέλει να συμμετέχει σε ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ γιατί ουσιαστικά έτσι τη συμμερίζεται. Εσύ, το πήγες αλλού, ότι δεν επιθυμεί νέους ανθρώπους στην πολιτική, κάτι το οποίο δεν ανέφερε ποτέ.

    Όπως και να έχει συμφωνώ με την άποψη οτι χρειάζονται νέα άτομα, αλλά όχι οποιαδήποτε νέα άτομα, αλλά με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και γνώσεις.Νομίζω συμφωνείς και εσύ με αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξαναδιάβασε το σχόλιό του και αν συνεχίζεις να καταλαβαίνεις το ίδιο οκ. Τέλος πάντων, είπα ήδη ότι σταματάω την αντιπαράθεση εδώ.

    Ούτε ΠΑΣΟΚος είμαι, ούτε ΝΔ για να σου λύσω την απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κι εγω νομίζω, οτι δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε.

    Καλό θα ήταν ο Ανώνυμος να επανέλθει με διευκρίνηση αν θέλει...

    Δεν έχω απορία ειλικρινά για το τι ψηφίζεις,:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαίρομαι που έληξε το θέμα γατί δεν ήξερα τι να πρωτοσβήσω από τα σχόλιά σας. Κάναμε ρεκόρ πάντως με 24 σχόλια (μέχρι εδώ) σε αυτή τη δημοσίευσή σου.

    Έχεις τον τρόπο και ανάβεις φωτιές ... Λαβέντρη.
    ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή