Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Κάλεσμα των μαθητών για μαζικό παρών την 1η Δεκέμβρη

Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων της Κεφαλονιάς καλεί όλους τους μαθητές σε συγκέντρωση την 1η Δεκέμβρη, στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου. Μαζί τους θα βρεθούν και καθηγητές, καθώς η τοπική ΕΛΜΕ έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας, καλώντας γονείς και εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.


ριζοσπάστης

Ούτε σήμερα εκτελούνται τα δρομολόγια Πάτρα - Σάμη

Ούτε σήμερα εκτελούνται τα δρομολόγια από Πάτρα προς Σάμη λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ναυτεργατών μέχρι την Κυριακή.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια από Κυλλήνη για Πόρο, όμως λόγω της κακοκαιρίας ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στην κανονική εκτέλεση των δρομολογίων.

Το σπάνιο δέντρο "Αλατιά" από το Ληξούρι - Full video

Τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε ενδιαφέρουσες αναμέτρησης στη Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ,ενώ στην Β’ δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΓΚΕ.
Α`ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Το Σαββατο 27/11/10και ωρα 15:00 τα Διλινατα  αντιμετώπιζει στο ΕΑΚ την θριαμβεύτρια τις περασμένης αγωνιστικής  Εικοσιμια με σκοπό να απόσπαση το τρίποντο, ενώ η ομάδα της Εικοσιμιας   θέλει να δείξει ότι η νίκη επί του ΑΟΚΙ μόνο τυχαία δεν ήταν .Την Κυριακή 28/11/10 Ο ΑΟΚΙ   φιλοξενεί στο Αργοστόλι τους ΠΡΟΝΝΟΥΣ  στις 16:30 με την ομάδα του ΑΟΚΙ να επιδιώκει πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης για να αφήσει πίσω του  το κακό αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας ,αντίθετος οι  ΠΡΟΝΝΟΙ  θέλουν να συνεχίσουν την Καλή τους
πορεία στο πρωτάθλημα. Περισσότερα εδώ