Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Να τιμωρηθεί ο βοσκός που τύφλωσε το σκυλάκι!


Μέσω του διαδικτύου και της ιστοσελίδας του facebook επιχείρησαν οι φιλόζωοι της Κρήτης να κινητοποιήσουν τους πολίτες προκειμένου να συγκεντρωθούν έξω από το δικαστήριο όπου θα εκδικασθεί η υπόθεση βάναυσης κακοποίησης ενός σκύλου από βοσκό.Η δίκη θα γίνει στις 12 Δεκεμβρίου και ήδη έχουν συγκεντρωθεί διαδικτυακά 7.000 υπογραφές που θα κατατεθούν στα αρμόδια υπουργεία, με αίτημα την παραδειγματική τιμωρία του βοσκού.
Υπογράψτε και εσείς την επιστολή που έστειλε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή 100 Ζωοφιλικών Σωματείων προς τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη για τον εγκληματία – βοσκό, Κωνσταντίνο Τζανάκη, ο οποίος έβγαλε με αιχμηρό αντικείμενο τα μάτια του σκύλου του (!), την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, προκειμένου να τον τιμωρήσει, επειδή το δύστυχο ζώο έφαγε μια κότα!http://www.gopetition.com/petition/40581.html%20
madatagr

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/11/10 09:31

    8a tou eixe spasei ta antera tou an8rwpou gt 8a gavgize sinexeia kai toy efage kai ti kota..kai giauto,KALA TOU EKANE . POSES FORES PROSPA8EIS NA KOIMI8EIS KAI EINAI ENA ...KWLOSKYLO KAI GAYGIZEI KAI DE SE AFINEI?? KALA TOU EKANE LOIPON/ KAI TA AYTIA EPREPE NA TOU KOPSEI KAI NA TO AFISEI STI MESI TIS LEWFOROU NA TO PATISEI KANENA AMA3I!! OLOI GINAME FILOZWOI ALLA FILANTHRWPOS KANEIS .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σου. Πραγματικά ντροπή. Είσαι ένα απολίτιστο σκουπίδι!!!!Νομίζεις οτι έχεις διακαίωμα ζωής και θανάτου, πάνω στα ζώα!? μήπως έχεις και στους ανθρώπους;;;

    Πές μας ποιός είσαι, ρε έξυπνε φιλάνθρωπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα χανεις τον υπνο σου μονο επειδη γαυγιζει ενα σκυλος τυχερος εισαι.


    Αλλα δικιο εχεις και εγω πρωι πρωι που σε διαβαζω να ωρύεσαι αμα σε ειχα μπροστα μου και εγω τα ματια θα σου εβγαζα (ψαξου λιγο μην σου λειπει και τπτ αλλο),αλλα τωρα που το σκεφτομαι θα με πηγαιναν μεσα και θα επρεπε να φιλησω κατουρημενες ποδιες γιανα μην περασω την υπολοιπη ζωη μου στη φυλακη,οποτε θα ξεσπασω την οργη μου στο σκυλο μου γιατι με παίρνει και δεν θα μου πει και κανεις τπτ ρε φιλε.μαγκια ε??τωρα το σκεφτηκα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/11/10 10:53

    Να πω ρε συ φιλάνθρωπε (που δεν είσαι ικανός ούτε ελληνικά να γράψεις)...μήπως εκεί στα μεσοβούνια όπου ήρθες μετάναστης κοιμόσουνα δίπλα από το κοτέτσι και επείδη δεν σε έκανε μπάνιο η μάνα σου κόλλαγες κοτόψειρες και ψύλλους;;;;;; Γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το απώθημενο σου αφέντη μου φιλάνθρωπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/11/10 11:05

    kanonika tha eprepe na tou kopsoun 1 daxtulo me tsekouri sthn kentikh plateia tou xwriou k na ton plakwsoun k sto xulo.allaaaaaaaaaa o politismos mas marane.an den ton timwrhsoun tha einai adikoi k poulimenoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/11/10 11:21

    Φιλάνθρωπε,κανένα ζώο δεν σου γ****ε την μάνα,
    άνθρωποι όμως πολλοί.Σκέψου το...
    Αν προσπαθουσες να κάνεις χιούμορ,ασε το σπορ για άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/11/10 13:15

    o hlithios boskos poses meres mporei na eixe to kakomiro to skili xoris fai gia paei na fai mia kota? kai fysika einai apanthropo kai arostimeno ayto pou tou ekane tou skilou. kai fysika na paei se diki kai tha ypograpso kai ego. oso gia ton filo pio pano pou pernei to meros tou boskou... eisai megalo ARX&@#*DI!!! ANTE GAM&#$! PALIO MAL!%@*!... to idio tha ekana kai ego se sena re MOU@^&@!!!! ZOO EISAI KAI ESY HLITHIE!!! kai malista to skilaki exei pio poly mialo apo sena PAPAR**@# OUST PISO STIN XORA SOU!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/11/10 17:39

    Και σε όλα αύτα δεν βλέπω τον φίλο που πήρε το μέρος του βόσκου να απαντάει...τελικά μέχρι εκεί έφταναν τα επιχειρήματα σου και η μαγκιά σου. Πρέπει να είσαι ένα πολύ αποτυχημένο, αμόρφωτο και απαίδευτο άτομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/11/10 23:22

    Αμόρφωτος και απαίδευτος είναι αυτός που δίνει μεγαλύτερη σημασία σε ζώα παρά σε ανθρώπους. Το ότι λυπάστε τα ζώα προφανώς το κάνετε γιατί μερικοί από εσάς από μικροί θα είστε είτε καταπιεσμένοι, είτε έχετε φάει πολύ κοροϊδία από τους συμμαθητές και φίλους σας και λογικό είναι να έχετε πάντα το μέρος του "αδυνάτου".
    Από που κι ως που ένας σκύλος είναι πιο σημαντικός από έναν άνθρωπο;
    Εσεις από τη πόλη λοιπόν αφήστε τις ψευτοευαισθησίες και τις κραυγές εναντίον ανθρώπων γιατί κανείς από εσάς δεν έχει διοριστεί από κανέναν να κρίνετε με αυτούς τους χαρακτηρισμούς άλλους και φυσικά δεν έχετε κανένα δικαίωμα. Αλλά ξέχασα εσείς οι ... πρωτευουσιάνοι δεν έχετε ανάγκη να σας δώσουν δικαίωμα το αρπάζετε από μόνοι σας γιατί "φτάνει πια οι καταπίεση" ..καταλαβαίνω... Για ρωτήστε όμως από που "κρατάτε και εσείς"...Ξαφνικά γίναμε όλοι από τζάκι και θέλουμε σκυλιά σπίτι μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα σχόλια σε αυτό το θέμα παραβιάζουν τους όρους χρήσης του ιστολογίου.

    2. Απαγορεύονται οι προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και χαρακτηρισμοί είτε σε χρήστες του blog, είτε σε τρίτα πρόσωπα.

    Παρακαλώ λίγο σεβασμό σε όλες τις απόψεις. Την τιμωρία του βοσκού θα την αποφασίσει η δικαιοσύνη. Το αν κάποιος τάσσεται υπέρ του έχει να κάνει καθαρά με τη συνείδησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/11/10 03:23

    "πρωτευουσιάνοι";;;...και μας κάνεις και κήρυγμα για το ποιός είναι καταπιεσμένος;; Ελπίζω πως έκλεισες το caps lock και έβαλες ελληνικούς χαρακτήρες γιατί δεν θα άντεχα να υπάρχουν δύο μαλάκες σαν εσένα.Οσο και να μισείς τους πρωτευουσιάνους επέλεξες πιο επίσημη γλώσσα για να τους γράψεις...κομπλεξάρααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/11/10 10:14

    Εσυ μάλλον επιλέγεις τους φίλους με βάση τη μόρφωση τους και το επίπεδό τους, προφανώς σε ενδιαφέρει και η οικονομικής τους υπότασταση. Οπότε λογικό να έχεις και 2-3 κατοικίδια σπίτι σου για να το παίξεις "κυρία". Μάθε λοιπόν ότι όλοι οι κώλοι τα ίδια σκατά βγάζουν και πως εσύ δεν διαφέρεις από τους άλλους σε τίποτα, εκτός και αν έτσι σου μάθανε από το σπίτι σου και νομίζεις ότι κάτι είσαι.
    Οσο για την τους χαρακτηρισμούς σου δεν θα σου πω τίποτα παρά μόνο ότι έφτασα 45 χρονών για να καταλάβω ότι τα 8 χρόνια σπουδών μου δεν έκαναν τίποτα και πως λεφτά έβγαλα στο χωριό μου. Και πίστεψέ με ...δεν βγάζεις ούτε περισσότερα από μένα, ούτε υπάρχει περίπτωση να έχεις περισσότερες γνώσεις, γιατί σε καλομάθανε...από το σπίτι σου.
    Κομπλέξικός είναι αυτός που έχει σπίτι του σκύλο για να μπορέσει και αυτός κάπου να κάνει το αφεντικό....
    Λυπάμαι για την οικογένεια που θα φτιάξεις ή αν την έχεις φτιάξει ήδη. Κρίμα.
    Αντε χάϊδεψε το σκυλάκι σου ή δώσε του καμία εντολή γιατί μόνο σε όποιον δεν σου αντιμιλάει κάνεις κουμάντο...
    Συγγνώμη στους διαχειριστές του blog, απλά νόμιζα ότι κάποιος μπορεί να γράψει τη γνώμη του και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, οι άλλοι να τη σεβαστούν όσο και να είναι αντίθετοι με αυτήν.
    Αλλά τι λέω...γιαυτό κατάντησε έτσι η χώρα μας. Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Πάπα από τα @@ επειδή έπιασαν δυο φράγκα στα χέρια τους και δεν τους δίνει άλλο η μαμα....
    Ειλικρινά ΚΡΙΜΑ για τον τρόπο που σκέφτονται μερικοί και κυρίως για το τι πιστέουν ότι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλες οι γνώμες είναι σεβαστές, όμως σας εφιστώ την προσοχή ότι η κακοποίηση ζώων αποτελεί ποινικό αδίκημα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

    Οπότε σε κάθε περίπτωση η προτροπή του πρώτου σχολίου δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Δεν ξέρω αν ο τελευταίος είσαι ο ίδιος που έκανε το πρώτο σχόλιο (γι' αυτό παρακαλάμε κάθε φορά να χρησιμοποιείτε ένα nickname).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/11/10 12:03

    Ο ίδιος ήμου. Και λέω ήμουν γιατί δεν θα ξαναμπώ στο blog σας. Πίστευα ότι κάτι έχετε να πείτε παραπάνω από τα υπόλοιπα "ξύλινα" τοπικά μέσα. Αλλά δυστυχώς ...
    Και για να γνωρίζετε,προφανώς γιατί είστε πιτσιρίκια, ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΨΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΟΠΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/11/10 12:37

    Φίλε μου εαν απο μικρός δεν έχεις μάθει να αγαπάς τα ζώα και την φύση τοτε τι να πω... Μιλάμε για την ενέργια του βοσκού. ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. Εαν συμφωνείς με την ενέργια αυτή τοτε και εσύ άρρωστος είσαι. Μάθε τα παιδιά σου να κάνουν το ίδιο, θα σου αρέσει μετά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν θεωρείς την προτροπή για κακοποίηση των ζώων το κάτι παραπάνω που ψάχνεις στα τοπικά μέσα, τότε λυπάμαι, δεν θα το βρεις στα Σέστα.

    Δεν σου αφαίρεσε κανείς το δικαίωμα της έκφρασής σου. Απλά και οι άλλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν τη γνώμη τους για σένα και το έκαναν.

    Αδίκημα όμως είναι σε κάθε περίπτωση η προτροπή σε παράνομες πράξεις. Καλή επιτυχία φίλε μου στην αναζήτηση του μέσου που θα σε εκφράζει, αν και αν το βρεις θα πρέπει να αρχίσουμε πραγματικά να ανησυχούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/11/10 15:04

    Φιλάνθρωπε,αυτή η χώρα κατάντησε έτσι επειδή κάποιοι 45αρηδες τα ξύνουν της 10:14 στο ιντερνετ,ενώ καποιοι από εμας δουλεύουν για να πάρεις εσύ επιδότηση και να μας κάνεις και τον φραγκάτο.Ποιά ελευθερία έκφρασης,που μας άρχισες και τα δικηγορίστικα.Μας λες να αμολάμε τυφλά σκυλιά στον δρόμο περιμένοντας να γίνει ατύχημα και περιμένεις να σεβαστούμε την άποψη σου και τα χρόνια σου; Είσαι σοβαρός ρε μεγάλε;
    Το τελευταίο καραφύγιο ενός παράσιτου της κοινωνίας είναι τα δικαιώματα του.Αυτο το ξέρεις εσύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχεις πολλαααά ψυχολογικά φίλε ανώνυμε που συμφωνείς με τον βοσκό...μήπως νιώθεις μοναξιά και είπες πώς να μιλήσω με κάποιον, ας πώ κάτι ακραίο μπας και αντιδράσει κανείς? Γιατί μόνο έτσι το δικαιολογώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομίζω οτι δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να πίσουμε για τα αυτονόητα, για το σεβασμό που οφείλουμε σε όλα τα πλάσματα αυτού του κόσμου.
    Σας παραπέμπω σε μια παλίοτερη ανάρτηση των Σέστων , Μήνυμα του Οικομενικού Πατριάρχη για την Παγκόσμια ημέρα των ζώων.
    http://tasesta.blogspot.com/2010/10/blog-post_1897.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/12/10 15:29

    Μπράβο, πουλάκια μου. Συνεχίστε έτσι, να τα μεταφράζω εγώ στα αγγλικά και να τα βάζω γενικώς στο ίντερνετ να βλέπει ο πλανήτης τι μπιζουδάκια κυκλοφορούν στην Ελλάδα ώστε να συμπεραίνει ο κόσμος διεθνώς γιατί κατάντησε η χώρα έτσι όπως κατάντησε. Και μετά μου θέλετε να φιγουράρετε και για Ευρωπαίοι και Δυτικοί! Την ίδια ακριβώς νοοτροπία με τους Τούρκους έχετε χρυσούλια μου, αλλά για Οθωμανική επαρχία άλλωστε δεν πρόκειται; Έτσι ακριβώς φέρονται στα ζώα και οι "γείτονες" και"φίλοι" μας.

    Ανώνυμος Βου και όχι ο Ανώνυμος Βοσκός ή υποστηρικτής του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/12/10 13:13

    Ουάου Βου,ξέρεις αγγλικά???
    Σίγουρα είσαι μάγος ή θαλασσοπόρος.
    Είναι αλήθεια οτι στην άκρη της γής ένας μεγάλος δράκος τρώει τα καράβια???
    Μήπως ξέρεις πότε θα έρθει στην Ελλάδα η πατάτα??
    Ασε μας ρε φίλε που την είδες και ανώτερος,φόρα και 'σύ την φουστανέλα σου και πλήρωνε τα χαράτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή