Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Εγγραφές στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Tο ΚΕΕ (Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων) Κεφαλληνίας και Ιθάκης ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την κατάταξη στα τμήματα μάθησης κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2010-2011.
Οι υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι μπορούν να ενταχθούν σε κάποια από τα προσφερόμενα 100ώρα, 50ωρα ή 25ωρα τμήματα, τα οποία επισυνάπτονται αναλυτικά στην επόμενη σελίδα.
Η εγγραφή στα προγράμματα είναι δωρεάν και απαιτείται μόνο φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Στο τέλος της περιόδου οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ισόγειο της Νομαρχίας καθημερινά από τις 10π.μ-3.00μ.μ
Τηλ. επικοινωνίας 2671025402

Έπεσε σήμα για τη δημοσκόπηση?

Πριν ακόμη κλείσουν 24 ώρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της πρώτης εβδομάδας της On-line δημοσκόπησής μας, οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία για το Δήμο Κεφαλονιάς αυξήθηκαν κατά 23. Και από τους 23 οι 19 ψήφισαν Μιχαλάτο, εκτοξεύοντάς τον κατά 18 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τη χθεσινή καταγραφή.

Τυχαίο? Δεν νομίζω. Και επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι για την περιφέρεια στο ίδιο διάστημα ψήφισαν μόνο 5. Δηλαδή υπάρξαν 18 άτομα (ή έστω 18 διαφορετικές IP) που μπήκαν στα Σέστα μόνο και μόνο για να ψηφίσουν Μιχαλάτο.

Είπαμε βρε παιδιά, είναι μια απλή ψηφοφορία για να δούμε τις τάσεις της κοινωνίας μας, δεν είναι οι εκλογές για να φανατίζεστε έτσι...