Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Σταματήστε το Γεωτρύπανο

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΔΗΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΦΟΡΕΙΣ

Αναστάτωση και προβληματισμός επικρατεί στην Παλική αλλά και σε ολόκληρο το νησί μας με αιτία την άφιξη ενός τεράστιου γεωτρύπανου, το οποίο έχει ως αποστολή, την έναρξη ερευνών και γεωτρήσεων στην θαλάσσια περιοχή του κόλπου στο Λιβάδι, προκειμένου να αποδειχθεί η θεωρία ότι η Παλική είναι η Ομηρική Ιθάκη. Η άφιξη μάλιστα του γεωτρύπανου συμπίπτει χρονικά και με μία ομιλία του Καθηγητή Γεωλογίας Τζον Άντερχιλ, για το θέμα της ομηρικής Ιθάκης σήμερα στο Ληξούρι.
Ο προβληματισμός των Κεφαλονιτών έχει να κάνει πάντως με ότι, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η όλη επιχείρηση με αιχμή το γεωτρύπανο, δεν έχει να κάνει με την “Ομηρική Ιθακη” αλλά με το να ακαλύψει πετρέλαιο στην Κεφαλονιά. Πρόκειται δε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για ένα από τα 5 μεγαλύτερα στο είδος του στον κόσμο.

Καρναβάλι στον Πόρο

Η ΙΔΕΑ ΕΠΕΣΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, Ο ΠΟΡΟΣ ΟΡΓΑΝΏΝΕΤAI ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ!!!!!! 

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/01 ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ!!!

Η ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ,

ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ , ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ!!!



facebook.com