Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η πρώτη εβδομάδα της δημοσκόπησης των Σέστων

Η δημοσκόπηση που ξεκινήσαμε την προηγούμενη Πέμπτη (http://tasesta.blogspot.com/2010/10/on-line.html) έχει ήδη μια εβδομάδα που τρέχει και σε αυτή έχουν ήδη λάβει μέρος 64 άτομα στην ερώτηση για το Δήμο Κεφαλονιάς και 57 για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στον παραπάνω πίνακα φαίνονται οι απαντήσεις των αναγνωστών στην ερώτηση "Ποιον θα ψηφίσετε για Δήμαρχο Κεφαλονιάς?". Σημειώνουμε το ποσοστό 23,4% της αποχής από τις εκλογές. Στη συνέχεια υπολογίζουμε τα ποσοστά των υποψηφίων δημάρχων στο σύνολο των αναγνωστών που θα ψηφίσουν ώστε να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος:

Νίκος Μιρτσέκης

Παρακολουθείτε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής; Αν όχι, κάντε τον κόπο να ρίξετε μια ματιά στους αγώνες του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, που παίζει στον 6ο όμιλο. Ίσως πετύχετε, στη σύνθεσή του, το Νίκο Μιρτσέκη, τον άλλοτε πολύ καλό φορ του Πανιωνίου, της ΑΕΚ, του Άρη και του Ηρακλή!!! 

Στα 42 του χρόνια σήμερα (!), ο πανύψηλος (1.93μ.) άσος, υπό τις οδηγίες του (επίσης άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου) Δημήτρη Κουζηνού προσπαθεί να βάλει κι αυτός ένα λιθαράκι στην προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» να πετύχουν τους στόχους τους. Παράλληλα, έχει το πόστο του υπευθύνου των ακαδημιών της ομάδας, προσφέροντας την πείρα και τις γνώσεις του «χτίζοντας» τους εκκολαπτόμενους άσους του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς! 

Ολυμπιακός Κεφ. - Σπάρτη 0-2

Με ένα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού (10' Γάτσος) και ένα στο τέλος (87' Πλεμμένος) με πέναλτυ, ο Ολυμπιακός γνώρισε την 4η ήττα του σε 5 παιχνίδια και έμεινε στην τελευταία θέση της κατηγορίας με 1 μόλις βαθμό.
Επόμενο παιχνίδι το ντέρμπυ ουραγών με τον Εθνικό Σαγέικων, ο οποίος έχει ομοίως έναν βαθμό σε 5 παιχνίδια και μοιράζεται την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν.