Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογικά Εγκαίνια στο ΤΕΙ

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 9 π.μ θα συνεδριάσει η Διοικούσα Επιτροπή και αμέσως μετά στις 12.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας στο Αργοστόλι, παρουσία του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και των πολιτικών εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας.

Κι εδώ... χρειάζονται διευκρινίσεις.....όταν λέμε καινούριο κτίριο εννοούμε ακόμα μια μεταλλική παράγκα μια και το κανονικό κτίριο κάπου έχει κολλήσει... Το ωραίο είναι, οτι το καινούριο αυτό κτίριο το οποίο σπεύδει το ΤΕΙ να εγκαινιάσει δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κατασκευαστικά, ενώ θα έπρεπε εδω και μήνες.....τι σημασία έχει όμως, τα εγκαίνια προέχουν...!!! Πως θα έρθουν εδώ οι κύριοι απο τη Διοικούσα Επιτροπή και το Υπουργείο να κόψουν προεκλογική κορδέλα εγκαινίων και να πούν τα δικά τους ;;;; αλλά και οι ντόπιοι πολιτικοί άρχοντες να στηθούν και να διαλαλήσουν τη σημασία του Ιδρύματος και τα τόσα πολλά που πρόσφεραν στο τμήμα όλα αυτά τα χρόνια...;;;;;

Βεβιασμένη προεκλογική φιέστα και τίποτα παραπάνω!!!

Τελικά δε βάζουν μυαλό με τίποτα! Κι εμείς ακόμα δεν έχουμε ξυπνήσει να δούμε το παιχνίδι που παίχτηκε στις πλάτες μας....και το χειρότερο είναι ότι παίζεται ακόμη!! Οι αποδείξεις ότι το πολιτικό σκηνικό σε τοπικό και εθνικό επίπεδο παραμένει σάπιο δε λείπουν!

Δυσαρέσκεια από τη ζωή τους στην περιοχή που κατοικούν κατά 53% οι Κεφαλλονίτες

Πρωταθλητές της δυσαρέσκειας είναι οι Ζακυνθινοί, με 73%, ακολουθούν οι Κερκυραίοι, με 64%, γεγονός που μας προκαλεί εντύπωση, γιατί όλοι θεωρούμε ότι η Κέρκυρα είναι πιο ευνοημένη από τα άλλα νησιά στην ένταξη και υλοποίηση έργων.
Ωστόσο, φαίνεται ότι στην περίπτωση της Κέρκυρας ισχύει αυτό που λέει ο λαός: «Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει»! Οι κάτοικοι της Λευκάδας εκφράζουν δυσαρέσκεια από τη ζωή τους στην περιοχή που κατοικούν κατά 58%, και οι Κεφαλλονίτες κατά 53%.