Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Τι μας έχει έβρει???

Αυτό ήταν λοιπόν... πάει και αυτό το καλοκαίρι... Είτε μας αρέσει είτε όχι, η τουριστική σαιζόν φτάνει στο τέλος και μαζί με αυτή πολλά από τα ...."παλαβά" που είδαμε μπροστά μας τις μέρες αυτές. Προσπαθήσαμε να κατηγοριοποιήσουμε, λοιπόν, αυτα τα ..."παλαβά", όσο πιο κομψά και μη παρεξηγήσιμα μπορούσαμε..
Οι τύποι ανθρώπων που συναντήσαμε φέτος στο νησί μας είναι:

O ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΟΣ.
O τύπος αυτός δεν πήρε το όνομα του επειδή πάει στο φουλ... γρήγορα δηλαδή..

Είναι ο τύπος που "σκάει" στο μαγαζί... Αύγουστο μήνα, που στην κ αλύτερη, η θερμοκρασία είναι στους 35 βαθμούς, με φουλάρι στο λαιμό, και μάλιστα σε έντονο χρώμα (συνήθως μωβ, ροζ, ασπρο) και το μόνο που κάνει είναι να κοιτάει γύρω γύρω χαμογελώντας ηλίθια με σηκωμένο το λαιμό για να μην τσαλακωθεί το ....εξάρτημα και απλά περιμένει κάποια (μόνο γυναίκα) να του πει :ααχχ τι ωραίο που είναι αυτό.....απο που το πήρες να πάρω και γω 2-3??.



Ο κλασσι κός ,πλέον, ΤΑΞΙΤΖΗΣ.

Δεν χρειάζεται φυσικά να αναλύσουμε πολύ, αυτό το είδος.
Είναι ο τύπος που ακολουθάει όπου και να του πουν οι γυναίκες της παρέας του, πετάγεται σε όλες τις συζητήσεις που κάνουνε και παίρνει και θέση, και θεωρεί αδιανόητο να κλάσουν αυτές και να μην "πιει" και αυτός λίγο.. Ελπίζει ότι έστω και η τελευταία που θα την πάει σπίτι, θα του πει αυτό που ονειρεύεται κάθε βράδυ. " Θες να ανέβεις για ένα ποτο"?


ο ΦΤΑΣΜΕΝΟΣ.
Είναι ο γνήσιος κάγκουρας, ο οποίος ήρθε στο "χωριό" και ο,τι κάνει, όπου και να πάει..... πάντα γι'αυτόν είναι η πολλοστή φορά. Αν πάει στη θάλασσα για μπάνιο...σίγουρα έχει πάει κάπου καλύτερα. Αν πάει για φαγητό...σίγουρα θα έχει φάει καλύτερο και 1000% μπορεί να το μαγειρέψει καλύτερα, αρκεί να προλαβαίνει.... Αν
βγει για ποτό, οι φίλοι του οι DJ's είναι πολύ καλύτερoι και η μουσική δεν είναι το στυλ που του αρέσει.... συνήθως. Λέει"δεν ακούω εμπορικά, ακούω πιο ψαγμένα ..τώρα τελευταία ακούω.... cocoblocos και έχω πάει την πλάκα μου... οι τύποι δεν υπάρχουν". Αν τους βρεις στο youtube, ΑΝ, μπορεί να έχουν 10-15 views σε 4 χρόνια...!!


ο εν δυνάμει ΦΤΑΣΜΕΝΟΣ.
Eίναι ο μαμάκιας τυπάς που τον έχουν φέρει οι δικοί του μαζί

τους διακοπές, γιατί που να αφήσουν 25 χρονών παιδάκι μόνο του..?Εδώ δεν τον αφήνουν το χειμώνα... Ο οποίος όμως δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς και αναγκαστικά πάει με τους γονείς.. το παρουσιάζει όμως ότι:" Ελα μωρέ που να τρέχω τώρα Μύκονους Σαντορίνες, Κρήτες με τους φίλους ,μου.... πάω στο χωριό να δω και τη γιαγιά και να αράξω γιατί όλο το χειμώνα που έφυγε ο πάτος να ....κάθομαι στο pc.."
Οταν βγει όμως με παρέα που δεν τον ξέρουν καλά... τά εχει κάνει όλα στη ζωή του... Εχει προλάβει μέσα
σε 10 χρόνια να καπνίσει ο,τι στρίβεται και να ρουφήξει ο,τι θυμίζει άχνη..Τον έχουν μπαγλαρώσει 5-6 φορές και άλλες τόσες την έχει σκαπουλάρει.. Πόσοι είναι αυτοί που ακόμα τον τρέμουν απο τον τσαμπουκά που είχε κάνει....

Οι ΜΕΘΟΥΕΣ...

Oι τύποι που αν τους ρωτήσεις
μπορούν να πιουν όλο το Κούταβο σε σφηνάκια και να μην τους πειράξει καθόλου. Γιατί τόσα χρόνια ...έχει συνηθίσει ο οργανισμός το πιοτί και δεν τους κάνει αίσθηση.. Ειναι αυτοί που περιμένουν πρώτα να λιώσει ο πάγος για να "ελαφρύνει" το
ποτό ή αν έχουν πάρει μπύρα... η μπύρα έχει ..λήξει και αυτοί την κρατάνε σαν τόρτσο ...Αν τους ρωτήσεις γιατί δεν πίνουν θα σου πουν : "Μπα όχι σήμερα γιατί είχαμε τραπέζι στο σπίτι και έχω πιει 2 μπουκάλες ΕΨΑ....εεεε κρασί μόνος μου.".


Οι ΓΕΙΑΧΑΡΑΔΕΣ...
Eίναι αυτοί που έχουν πάει κάπου με την παρέα τους και ψάχνουν πάντα κάποιον κάτι να τους θυμίζει για να τον χαιρετήσουν. Αποσκοπώντας φυσικά στην ατάκα ερώτηση "Μα καλά... όλους τους ξέρεις εσύ?" και να απαντήσουν "Οχι αυτοί με ξέρουν...άσε έχω βαρεθεί να χαιρετάω.."



Οι SILK N' PILK
Είναι οι τύποι που όταν ακούνε τις λέξεις "τρίχες" και "θερμίδες" τους σηκώνετε το
...δέρμα ..... κάγκελο.
Αυτοί, λοιπόν, όταν ετοιμάζονται για την έξοδο τους κάνουνε περισσότερη ώρα απ'ότι μια νύφη και φυσικά λίγο πριν βγουν από το σπίτι έχουν
φροντίσει να κάνουν 2-3 σετάκια κάμψεις και κοιλιακούς για να είναι πιο φουσκωμένοι.Περιττό να αναφέρουμε ότι το ποτό το κρατάμε σαν να στύβουμε λεμόνια. Εχουν επίσης φροντίσει ακόμα και η ζώνη από το αυτοκίνητο να περνάει ομοιόμορφα και από τα δύο βυζιά τους. Τα οποία τα κάνουν ένα silk and pilk μια φορά την εβδομάδα για να μην φανεί ότι κάτι αρχίζει να φυτρώνει πάλι. Αν ερωτηθούν.. φυσικά απαντάνε: "Εγώ δεν βγάζω τρίχες.
Ετσι είναι ο οργανισμός μου εμένα". Σαν τι διαφήμιση της gillette pou με μια βουτιά από το Μακρύ βγαίνω στο ....Λαγανά.

Oι Partyanimalιάριδες....
"Σκάνε" μούρη μόνο όταν υπάρχει κάποιο σημαντικό γεγονός. Ενας Dj,

ένα party οτιδήποτε. Είναι αυτοί που μόλις μπουν μέσα στο μαγαζί είναι βέβαιοι ότι όλο το μαγαζί κοιτάει και σχολιάζει αυτούς (καλοπροαίρετα).
Μπαίνει λοιπόν και ενώ με το ζόρι εσύ μπορείς να σηκώσεις το χέρι σου να πιεις το ποτό σου, αυτοί έχουν χώρο να χορέψουν να κουνηθούν να σηκώσουν τα χέρια τους να χαιρετίσουν στην άλλη μεριά του μαγαζιού κάποιον γνωστό και να πάνε δίπλα από το Dj γιατί φυσικά τον ξέρει και θα αφήσει και το ποτάκι του πάνω στο τραπέζι σου, κάνοντας σου απλά μια χαριτωμενιά με ένα χαμόγελο όταν το αφήνει.. Αυτοί οι τύποι είναι αυτοί που δεν έχουν ιδέα τα λόγια του κομματιού που παίζει απλά τους θυμίζει κάτι ο ρυθμός και για να δείξουν ότι ...."το χω το τραγουδάκι" φωνάζουν μόνο τις καταλήξεις των λέξεων... Αν παίξει ένα πολύ γνωστό τραγούδι.... γυρνάνε σε κάποιον κοντινό τους και λένε: "Κομματάρα?? δεν υπάρχει ??".

Οι ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΟΙ:
Είναι οι πιο απίστευτοι τύποι που μπορείς να δεις.. Εχουν στραβώσει μόνο με την ιδέα ότι θα βγουν έξω, έχουν στραβώσει με την κίνηση, με τη μουσική, με το χώρο, με τη ζέστη, με τα ποτά, με τη χοντρή που χορεύει σε μια γωνία, τη σερβιτόρα που κάθε λίγο περνάει από δίπλα και φυσικά αν κάποιος από την παρέα του, τον παρακινήσει να χορέψει ..... θα προσπαθεί να αποφύγει την κίνηση σαν τον Τεόντοσιτς τον Φώτση.. Αν τους ρωτήσεις πως περνάνε θα σου πούνε "Εδώ που με φέρατε......"



Οι ΚΟΜΗΔΕΣ
Οι κλασικοί με το σηκωμένο γιακαδάκι σαν τον Κόμη ...Καντονά. Οταν ντύνονται πρέπει πρώτα να φοράνε τη μπλούζα, την οποία πρέπει να την έχουν διπλωμένη με το γιακά ήδη ψηλά για να πάρει το φόρμα... Ετοιμάζονται λοιπόν με την μπλούζα και κάθε τόσο ρίχνουν και μια ματιά στον καθρέφτη να δουν να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται το ....πράμα... και δοκιμάζουν και μια φιγούρα που ΘΑ κάνουν για να δουν την αντίδραση του..... Πριν μπουν στο μαγαζί ...τον ξανασηκώνουν άλλη μια και κάνουν και το τικ του Μητσοτάκη για σηκωθεί πιο ψηλά η μπλούζα.

Οι ΑΓΑΘΟΜ.....ΔΕΣ
Γιαυτούς δεν υπάρχει άλλος κόσμος παρά μόνο η γκόμενα τους. Κολλημένοι πάνω της δεν κοιτάνε τίποτα άλλο εκτός από αυτήν..Οταν παραγγείλουν το ποτό τους ....ρωτάνε πρώτα την κοπέλα: "Τι θα πάρεις καρδιά μου? -εεεεεε ενα mojito.. και την κοιτάει και γελάει σαν να του είπε ελα να σε πάρω τώρα αντρακλά μου... και αυτός λέει 2 mojito. Είδες πόσο ταιριάζουμε ακόμα και το ίδιο ποτό πίνουμε......

ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ
Αυτοί συνήθως "σκάνε" μόνοι τους στο μαγαζί και κάθονται και πίνουν το ποτό τους.. Ύστερα από το μισό ποτό, τραγουδάνε όλα τα λόγια από τα τραγούδια σε κάποιον απέναντι κουνώντας το ένα χέρι επιδεικτικά σαν να χτυπάνε με σφυρί μια πρόκα στο τοίχο. Σπάνιες έως ελάχιστες φορές υπάρχει όντως κάποιος αποδέκτης αυτών των τραγουδιών.

Η γκομενογκόμενα....
Aυτός ο τύπος έχει δοκιμάσει τα πάντα για να ρίξει γκόμενα και δεν έχει καταφέρει τίποτα. Η τελευταία του ελπίδα είναι να γίνει"φιλενάδα" και ας αρπάξει και ο,τι να ναι.. Εχει άποψη για βαφές μαλλιών, για νύχια, για αποτρίχωση και τους αρέσει να βλέπουν sex and the city και desperate housewifes.

Aντε και του χρόνου




2 σχόλια:

  1. Το άρθρο της χρονιάς! Ανακοινώνουμε ότι μετά από αυτό τα Σέστα κλείνουν για το 2010 γιατί ο Κουρλός τα είπε όλα. Το άρθρο... δεν υπάρχει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/10 13:56

    ta espase o kourlos... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa exei 3 sta 3 ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή