Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

1 εκατομμύριο ευρώ σε όποιον βρει τον Παλαιοκώστα!

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τον Βασίλη Παλαιοκώστα, η αστυνομία ανακοίνωσε την επικήρυξη του, δίνοντας 1.000.000 ευρώ σε όποιον τον εντοπίσει και τον παραδώσει στην αστυνομία! Την ίδια στιγμή, έχει στήσει μπλόκα παντού μπας και τον πιάσει, μετά και το "φιάσκο" με την ενώπιος ενωπίω συνάντηση των δύο τους την περασμένη Δευτέρα. Τα μπλόκα έχουν στηθεί σε Φθιώτιδα, Φωκίδα, Ευρυτανία και Βοιωτία κυρίως στους ορεινούς όγκους των συγκεκριμένων περιοχών, καθώς είναι κατεξοχήν "περάσματα" του Βασίλη Παλαιοκώστα, αφού γνωρίζει ακόμη και τους δασικούς δρόμους.

Πάνοπλοι αστυνομικοί βρίσκονται κυριολεκτικά με το χέρι στη σκανδάλη.

Ο Δαίμονας του φωτοτυπικού του Γ.Νοσοκομείου Κεφαλληνίας


Ο λόγος που μετά απο καιρό επανέρχομαι στα Sesta , είναι πραγματικά πολύ σοβαρός!!!!
Επανέρχομαι γιατι γνωρίζω τον πραγματικό λόγο που ο Διοικητής του Νοσοκομείου έβγαλε το "παρεκκλήσι" απο τον χώρο που βρισκόταν στην είσοδο του Νοσοκομείου (δίπλα απο το μαγαζί με τα λουλούδια). Εκτός απο δαίμονας του τυπογραφείου...υπάρχει και δαίμονας του φωτοτυπικού...ναι ναι!!! τι δε το ξέρετε? να που το μαθαίνεται!!! Είναι ένα είδος δαίμονα που καταλαμβάνει φωτοτυπικά μηχανήματα, αυτός ο δαίμονας λοιπόν φταίει για όλα, κυρίεψε και το Διοικητή και τον έβαλε να βγάλει τις Άγιες εικόνες, να βεβηλώσει το χώρο και να βάλει εκεί το φωτοτυπικό!!!! δηλαδή τον ίδιο το δαίμονα!!!!

Εμένα να ακούτε!!! μην ακούτε φήμες που λένε οτι , ο λόγος που το έβγαλε είναι γιατί υπάρχει ήδη οργανωμένο παρεκκλήσι στο Νοσοκομείο σε άλλο σημείο στο υπόγειο, πολλά χρόνια πριν φτιάξει ο κος Κεκκάτος το "ισόγειο¨παρεκκλήσι", μην ακούτε τις φήμες που λένε οτι στο εν λόγω σημείο υπήρχαν μόνο δύο εικόνες και δεν είχε ολοκληρωθεί τίποτα.... αυτά τα λέει όλα η φωνή του δαίμονα, η ξένη προς τα δικά μας θρησκευτικά ήθη και έθιμα!!!!

Α!!!! και προς θεού μην πιστέψετε ποτέ οτι ο θεός είναι παντού, ο θεός είναι όπου διαλέγουν οι άνθρωποι, ειδικά στα Νοσοκομεία, ο θεός είναι μόνο σε τζαμένια δωμάτια στα ισόγεια και μάλιστα κοντά στις εισόδους ώστε αυτός που προσεύχεται να φαίνεται απο παντού!!!!!