Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Αγοράζουμε ό,τι παράγεται στη χώρα !!!

Με σύνθημα «καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας, ΓΣΒΕΕ, Έμποροι, Πανεπιστημιακοί, Νομαρχία Αθηνών και...Δημοσιογράφοι εξήγγειλαν κίνηση πολιτών ώστε να αγοράζουμε ό,τι παράγεται στη χώρα.
Στόχος είναι να σταματήσει το κλείσιμο των επιχειρήσεων, να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας και να στηριχθούν οι ελληνικές βιομηχανίες, οι τουριστικές επιχειρήσεις και η αγροτική παραγωγή.
Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνέντευξη Τύπου.

Ρίξτε μια μιατιά στο BAR CODE των προϊόντων πρίν αγοράσετε, σε όσα αρχίζει απο 520 είναι Ελληνικά!!!!

Η πιο cool πόλη στον κόσμο είναι το Ληξούρι..!!!

«Η πιο κουλ πόλη στον κόσμο είναι ένα μικρό χωριό στην Κεφαλλονιά, το Ληξούρι» είπε προ ημερών ο κ. Π. Γερουλάνος όταν ευρισκόμενος στο Ισραήλ αισθάνθηκε ξαφνικά να τον πνίγει η νοσταλγία για τον τόπο καταγωγής του. Ο υπουργός Πολιτισμού απέδωσε τη δεύτερη θέση (στην κατάταξη των «κουλ πόλεων» ) στο Τελ Αβίβ. (το βημα)

Cool;;;  το Ληξούρι ;;; 
Δεν εχω τίποτα με το Ληξούρι ή τους Ληξουριώτες....αλλά η πιό κούλ πόλη στο κόσμο....παραπάει δε νομίζεται;;;;;  

Ευχαριστήρια Επιστολή του Δημάρχου Αργοστολίου προς κο Βεργωτή

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Γεώργιος Τσιλιμιδός ευχαριστώντας τον κ. Παναγή Βεργωτή, γόνο της γνωστής οικογένειας των Κεφαλλήνων ευεργετών, απέστειλε την κάτωθι επιστολή:

Αγαπητέ Παναγή Βεργωτή,
Συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παράδοση της οικογένειας Βεργωτή με τις πλείστες δωρεές αλλά και τα κοινωνικά έργα που δείχνουν την ευαισθησία σας διαχρονικά για το νησί μας και για τους συμπολίτες μας, συνδράματε και σεις με το δικό σας τρόπο σ’ αυτήν την παράδοση.
Η δωρεά σας των μηχανημάτων άθλησης αξίας πλέον των 100.000,00€, αποτελεί μια ιδιαίτερη προσφορά προς τη νεολαία του τόπου μας.
Ο Δήμος Αργοστολίου σας ευχαριστεί θερμά για την προσφορά σας και σας επαινεί δημόσια για τα ευγενή σας αισθήματα προς το κοινωνικό σύνολο και ειδικά τους νέους.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Αργοστόλι, 8 Οκτωβρίου 2010
Γραφείο Τύπου Δήμου Αργοστολίου

Για να κάνετε οικονομία πρέπει να καίτε πολύ ρεύμα!


Επιβάρυνση θα υπάρξει για τα νοικοκυριά με χαμηλές καταναλώσεις ρεύματος, ενώ αντίθετα χαμηλότερα τιμολόγια θα πληρώνουν νοικοκυριά με υψηλή κατανάλωση, βάσει των ανακοινώσεων του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. .Για παράδειγμα, ένα νοικοκυριό το οποίο καταναλώνει έως 800 κιλοβατώρες, και δεν μπορεί να ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο (γιατί πχ δεν πληρεί το εισοδηματικό κριτήριο) θα πληρώνει 112,1 ευρώ, αντί για 98,6 ευρώ που πληρώνει σήμερα।Αντίθετα, ένα νοικοκυριό το οποίο καταναλώνει περισσότερες από 3000 κιλοβατώρες, θα πληρώνει 152,1 ευρώ, από τα 176,6 ευρώ που πληρώνει σήμερα।Η τρέλλα του Ελληνικου κράτους συνεχίζεται।-Καις πολύ ρευμα και δεν κανεις οικονομία ;Υπερφορτωνεις το συστημα και αναγκάζεις την ΔΕΗ σε εισαγωγή ρεύματος ή καυση λιγνίτη , πετρελαίου και παραγωγή ρύπων καταστροφικων για το περιβάλλον; ΕΚΠΤΩΣΗ- Καις λίγο ρευμα και κανεις οικονομία φροντίζοντας για το περιβάλλον και την εξοικονομηση ενέργειας ; ΑΥΞΗΣΗ
πηγή: tromaktiko