Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Στην Κεφαλονιά προσανατολίζεται το ΠΑΣΟΚ για Περιφερειάρχη

Έτσι η ιδέα της υποψηφιότητας περιφερειάρχη από ένα άλλο- πλην της Κέρκυρας -νησί , συζητιέται έντονα στην Επιτροπή Αυτοδιοίκησης της Ιπποκράτους ακόμα και σαν “Αντι- Φόρτε” αντίδοτο, αν και υπάρχουν άτομα στο ΠΑΣΟΚ, ακόμα και στην επιτροπή, τα οποία υποστηρίζουν πολύ θερμά την άποψη να στηρίξει το κόμμα τον Μάκη Φόρτε. Γάντι λοιπόν έρχεται η κομματική και χαμηλών τόνων Κεφαλλονίτισσα υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για να βγει η οργάνωση από τα αδιέξοδα. Βέβαια, εκτός από το Υπουργικό της βιογραφικό, κουβαλάει μαζί της και δυο αρνητικές εκτιμήσεις για το έργο της στο Υπουργείο Υγείας από τον Αντιπρόεδρο Πάγκαλο, και βέβαια από τους ελεγκτές της τρόϊκα.


Εξάλλου το Υπουργείο Υγείας έχει ανοικτά ζητήματα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Το Νοσοκομείο της Κέρκυρας έχει καταλήξει ως “Γεφύρι της Αρτας”, κτίζεται ξανακτίζεται και τελειωμό δεν έχει… Το Νοσοκομείο της Ζακύνθου, ημιτελές και ατελείωτο … Στην Κεφαλονιά ακόμα να προχωρήσει η νέα πτέρυγα της Δωρεάς Βεργωτή ενώ το προσωπικό του Νοσοκομείου κατεβαίνει κάθε τόσο σε επισχέσεις εργασίας για δεδουλευμένα… Στην Λευκάδα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι ανάστατο με τις ελλείψεις του νοσοκομείου και διοργανώσει επισχέσεις εργασίας και Στην Ιθάκη ακόμα αναζητείται νομική φόρμουλα που θα “αναγκάσει” κάποιον παιδίατρο να παραμείνει στο νησί, θέμα που είχαν υποσχεθεί προεκλογικά ότι θα λυνόταν την επόμενη ημέρα.
Κυριακή κοντή γιορτή. Σε λίγες μέρες θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και το προεκλογικό ματς θα αρχίσει . Και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όχι τόσο μεταξύ των αντιπάλων στρατοπέδων , όσο μεταξύ των «συντρόφων» αντιπάλων με μια πιθανή αναμέτρηση στη β’ Κυριακή Μαριλίζας – Μάκη!!!

Ημέρα τση Ζάκυθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου