Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Θα διακινούσαν τρία κιλά χασίς και ηρωίνη...

Με όλα τα… αξεσουάρ για την διακίνηση ναρκωτικών σε ολόκληρη την Κεφαλονιά είχαν εφοδιαστεί τρείς νεαροί Αλβανοί που είχαν μετατρέψει το σπίτι τους στο Αργοστόλι σε… σούπερ μάρκετ, από το οποίο οι χρήστες αγόραζαν μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αλλά και ηρωίνης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κεφαλληνίας έκαναν έφοδο στο σπίτι των τριών νεαρών ηλικίας 28, 20 και 23 χρόνων και, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλου, βρήκαν κρυμμένες 20 συσκευασίες με συνολικά δύο κιλά και 740 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 15 γραμμαρίων, αλλά και περίπου 70 νάιλον σακουλάκια με φερμουάρ που χρησιμοποιούνταν για την συσκευασία της κάνναβης σε… δόσεις!

Στην κατοχή των τριών αλλοδαπών κατασχέθηκαν μια μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για την διανομή ναρκωτικών και έξη κινητά μέσω των οποίων επικοινωνούσαν με τους αγοραστές. Στο σπίτι συνελήφθησαν και άλλοι τρεις νεαροί Αλβανοί ηλικίας 29, 21 και 18 χρόνων, που δεν είχαν σχέση με τα ναρκωτικά αλλά βρίσκονταν  παράνομα στη χώρα χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.



Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου