Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Εκεί που είσαι χαλαρός και πίνεις το ποτάκι σου...



ΕΛΕΟΣ.....

Εσύ που είσαι ντόπιος μπορείς να το χωνέψεις λίγο πιο γρήγορα από τους τουρίστες και τους ξένους που έχουν έρθει στο νησί ΣΟΥ να σου αφήσουν λεφτάκια να μπορείς να ζήσεις και το χειμώνα. Όταν σε ρωτάνε .... τι απαντάς ? Τους λες : E... να μωρέ...υπάρχει ωράριο μέχρι τις 3.00 και οι καφετέριες πρέπει να κλείσουν. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΗΛΙΘΙΟΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ?????
15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, που η σαιζόν είναι στο peak της, οι περισσότεροι έχουν βγει για να διασκεδάσουν και να κάνουν κατανάλωση, έχουν αφήσει όλα τους τα προβλήματα στην άκρη και έχουν σκοπό ΜΟΝΟ να περάσουν καλά....και εσύ του λες ότι υπάρχει ωράριο? και οτι τώρα" αν θες πήγαινε σε ένα από τά clubakia μας (ποιο να πρωτοδιαλέξεις), αλλά από εδώ φύγε... δεν μπορείς να κάτσεις άλλο. Αν δεν σου αρέσει στο δωμάτιο σου...
Για ποιο λόγο αυτός ο άνθρωπος να ξαναέρθει του χρόνου? Για ποιο λόγο να πει και σε 5 γνωστούς του να έρθουν και αυτοί του χρόνου εδώ? Ξέρετε τι θα πει? Οταν παντρευτώ και κλείσω 20 χρόνια γάμου και θα έχω βαρεθεί τη ζωή μου θα πάω να περάσω ήρεμα.
ΓΙΑΤΙ?
Οσο όμορφο νησί και να έχεις, όσες φυσικές ομορφιές περικλείουν το τόπο σου....αυτό είναι που θα μείνει σε κάποιον που θα έρθει για διακοπές.. Θα του μείνει το αρνητικό και αυτό που τον ξενέρωσε περισσότερο από όλα.
Ειναι πολύ δύσκολο να αφήσουν αυτές τις μέρες το ωράριο ελεύθερο? Είναι τρομερά δυσνόητο να αντιληφθεί κανείς ότι ο κόσμος, αν και άργησε να έρθει φέτος, γέμισε το νησί και ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ για γεμίσουν ΟΛΟΙ.. και αυτοί που έχουν άδεια λειτουργίας και CLUB και οι μη έχοντες. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ .....ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΩ Ρ Ε ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ?
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΠΑΘΩ ΨΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ ΣΟΥ?
Και για να τελειώνουμε εδώ.... αν θες να έχεις κόσμο ΡΕ κατάφερε τον να έρθει στο μαγαζί σου με την επιχειρηματική σου μαγκιά.. και όχι με το να παίρνεις μαζί σου στον κατήφορο και άλλους.. ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΓΕ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ.
Σταματήστε να κάνετε το νησί νούμερο ένα προορισμό για εκδρομές ΚΑΠΗ.
Σ.Σ.: δεν μιλάμε μόνο για έναν επιχειρηματία, δεν μιλάμε για συγκεκριμένους ανθρώπους, Μιλάμε και καταγγέλλουμε συγκεκριμένο τρόπο σκέψης που, για μας, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ σε αυτό τον γαμ. #@#$#@$@#... τόπο.....



θα έχουμε και συνέχεια............
επειδή μαθαίνεις την αλήθεια
από παιδί και απο κουρλό
...εμείς έχουμε
και τα δυο...........



5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/8/10 20:43

    πες τα φιλαρακι!!!! πολλά like!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/8/10 13:00

    κ περιμενες να φτασει 15 Αυγουστου για να τα πεις?περαν του οτι αδικο δεν εχεις κ καλα τα λες οπως αλλωστε τα λεμε κ ολοι οι αλλοι τοσο καιρο γτ αποφευγεις να μιλησεις συγκεκριμενα κ να ονομασεις αυτον που τα εκανε ετσι?Ενας ειναι κ εβαλε πανω κ τον αλλο.Δυο club εχουμε μεσα στο αργοστολι εκ των οποιων το ενα δεν ξερω αν εχει καν αδεια για κεντρο διασκεδασης κ το αλλο αν δεν απατωμαι παταει πανω σε παλια αδεια.αυτος λοιπον που κλεινει ολα τα αλλα για το νομιμον του πραγματος εχει κανει καταληψη στο πεζοδρομιο με τραπεζοκαθισματα ετσιθελικα εχει τοποθετησει ηχεια στον εξωτερικο χωρο επαναλαμβανω ετσιθελικα οσο για το νυχτερινο του?εξοδος κινδυνου τριπλοκλειδωμενη κ με τραπεζι μπροστα παρκινγκ για να εξυπηρετει το μαγαζι ως οφειλε ανυπαρκτο κ κ κ κ ....παντως μπορεις να δοκιμασεις να λες τα πραγματα ονομαστικα..μπας κ ρε αδερφε..μην παρεξηγηθεις κ τσαμπα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συντάκτης kourlos δεν περίμενε να φτάσει το 15αύγουστο για να δημοσιεύσει το κείμενό του. Απλά νωρίτερα τα Σέστα δεν υπήρχαν για να δώσουν αυτό εδώ το βήμα, καθώς μετράμε μόλις λίγες μέρες λειτουργίας.

    Επίσης αυτό το άρθρο αποτελεί το προϊόν αγανάκτησης ενός ανθρώπου που κινείται στα μέρη που κινούμαστε όλοι μας και βλέπει αυτά που βλέπουμε όλοι μας. Από εκεί κ πέρα όποιος έχει να προσθέσει επιπλέον πληροφορίες μπορεί να το κάνει είτε μέσω σχολίου είτε στέλνοντας το δικό του άρθρο στο e-mail tasesta@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ανώνυμε,
    1)Δυστυχώς, δεν περιμένω να αλλάξουν και πολλά μετά από το άρθρο μου. Ελπίζω, αλλά δεν νομίζω.
    2)Δεν με νοιάζει και δεν φοβάμαι να παρεξηγηθώ. Εγώ τους έχω ...παρεξηγήσει πρώτος και όχι μόνον εγώ.
    3)Ο Χειμώνας έρχεται και δεν εννοώ μόνο σαν εποχή.
    .Εδώ θα είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/9/10 18:14

    το οτι δεν εχουν αδεια για κλαμπ δεν σας λεει κατι??
    εαν οχι κακως,κακιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή