Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Προς τη Δήμαρχο Παλλικής

Αγαπητή κυρία Αλεξανδροπούλου,

Η εφημερίδα Ανεξάρτητος με δημοσίευμα της στις 17/9/2010 μεταξύ άλλων αναφέρει:

"...σύμφωνα με πληροφορίες του “Α” ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Μ. Κοτσιλίνης ετοιμάζεται να εισπράξει ένα ηχηρό “όχι” από την δήμαρχο Παλικής Ν. Αλεξανδροπούλου.
Οι πληροφορίες λένε ότι ενώ αρχικά η κα Αλεξανδροπούλου είχε συμφωνήσει να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του κ. Κοτσιλίνη, τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, καθώς φέρεται να διαφωνεί με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ως διέξοδο η δήμαρχος Παλικής βλέπει τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην αιρετή Περιφέρεια ειδικά τώρα που επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο συμπατριώτης μας Ηλ. Μπεριάτος..."

Στις 18/9/2010 και στην ίδια εφημερίδα η Δήμαρχος Παλικής με γραπτή της δήλωση αναφέρει:


" κ. Διευθυντά
Με αφορμή δημοσίευμα στην εφημερίδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ στο οποίο αναφέρονται διάφοροι λόγοι για την μη κάθοδό μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σας δηλώνω ότι πράγματι δεν θα είμαι υποψήφια όχι όμως για τους λόγους τους οποίους αναφέρετε. Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί, γνωστοί στον κόσμο. Δεν έχουν να κάνουν με το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου κ. Μάρκου Κοτσιλίνη, τον οποίο τιμώ, στηρίζω, είμαι δίπλα του και θα τον βοηθήσω όπου κι όποτε με χρειαστεί. Στηρίζω τα δύο ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ του Δήμου και της Περιφέρειας διότι και οι δυο υποψήφιοι είναι από τα καλύτερα αυτοδιοικητικά στελέχη που διαθέτει το ΠΑΣΟΚ.
ΝΟΠΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΤΑΤΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙΚΗΣ "

Τη Δευτέρα 20.09.10 το kefaloniapress.gr γράφει για την κυρία Αλεξανδροπούλου:
Χθες βράδυ στην σύσκεψη της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ συζητήθηκε το όνομα της για να είναι στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο.
Σε κατ΄ιδίαν συζήτηση της Νόπης με τον Ηλία Μπεριάτο,η Νόπη του βεβαίωσε ότι τελικά αισθάνεται ότι μπορεί να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό για την Περιφέρεια. Έτσι το όνομα της είναι στη λίστα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων.

Αφού πρώτα καταθέσω την ειλικρινή κατανόηση και συμπάθεια μου για τους προσωπικούς λόγους που επικαλείται η κυρία Δήμαρχος θα ήθελα να καταθέσω την απορία μου:

Τι άλλαξε και μέσα σε μια μόλις μέρα η γραπτή της άρνηση του να συμμετάσχει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές μεταφράστηκε σε συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Μπεριάτου;

Παλικησίανος
politika-mezedakia.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/9/10 09:29

    Μακάρι να απαντούσε ..το έχω πολύ μεγάλη απορία κι εγώ!!!Η απάντηση είναι πάντως οτι, άλλο το ΠΑΣΟΚ του Κοτσιλίνη και άλλο του Μπεριάτου....το πιάσατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/10 10:43

    Mέντες στους «Πυλαρινούς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή