Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Η Νόπη είπε Όχι στον Κοτσιλίνη

Τέταρτο σοβαρότατο πλήγμα βρίσκεται προ των πυλών για το τοπικό ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τη συγκρότηση του δημοτικού ψηφοδελτίου, καθώς μετά τον τέως δήμαρχο Σάμης Γερ. Αρτελάρη που στοιχήθηκε με τον Αλ. Παρίση, τον τέως αντιδήμαρχο Ληξουρίου Βαγγ. Θεοφιλάτο και αυτός συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Αλ. Παρίση, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Σάμης Π. Δρακουλόγκωνα που θα κατέλθει στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Θ. Γαλιατσάτου στην Περιφέρεια, σύμφωνα με πληροφορίες του “Α” ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Μ. Κοτσιλίνης ετοιμάζεται να εισπράξει ένα ηχηρό “όχι” από την δήμαρχο Παλικής Ν. Αλεξανδροπούλου.
Οι πληροφορίες λένε ότι ενώ αρχικά η κα Αλεξανδροπούλου είχε συμφωνήσει να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του κ. Κοτσιλίνη, τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, καθώς φέρεται να διαφωνεί με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ως διέξοδο η δήμαρχος Παλικής βλέπει τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην αιρετή Περιφέρεια ειδικά τώρα που επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο συμπατριώτης μας Ηλ. Μπεριάτος.
Όλα τα παραπάνω φανερώνουν την έντονη δυστοκία που αντιμετωπίζει ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Μ. Κοτσιλίνης να συγκροτήσει ένα δυνατό ψηφοδέλτιο, καθώς τα πρώτα ονόματα που διαρρέουν προέρχονται όλα από το σκληρό πυρήνα των κομματικών στελεχών, κάτι που φανερώνει ότι στο τέλος θα έχουμε ένα ψηφοδέλτιο αμιγώς ΠΑΣΟΚικό και σκληρά κομματικό, το οποίο ουδεμία πρόσβαση και διεισδυτικότητα θα έχει σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Μπ. Παπαδόπουλος
anexarttitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου