Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Η ταινία της ημέρας (17/9): Primal Fear (Star - 21:00)

Τα Σέστα καθιερώνουν την ταινία της ημέρας. Επιλέγουμε μια ταινία που παίζει στην ελεύθερη τηλεόραση και την προτείνουμε σε όσους έχουν διάθεση να μείνουν μέσα...

Σήμερα προτείνουμε την ταινία Primal Fear που παίζει στο Star στις 9 το βράδυ. Δεν την έχω δει για να είμαι ειλικρινής, αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα:

http://www.imdb.com/title/tt0117381

ΕΙΔΟΣ: Ξένη ταινία - Αστυνομική, Δράμα, Θρίλερ, Μυστηρίου
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 1996 - ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 121 λεπτά



ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ο νεαρός 'Eριν Στάμπλερ κατηγορείται για τη δολοφονία ενός αρχιεπισκόπου στο Σικάγο και ο αριβίστας δικηγόρος Μάρτιν Βέιλ αναλαμβάνει την υπεράσπισή του αποβλέποντας σε προσωπικά οφέλη από την τηλεοπτική κάλυψη της υπόθεσης.
Η βοηθός εισαγγελέα Τζάνετ Βίναμπλ, πρώην κοπέλα του Μάρτιν, αναλαμβάνει την ποινική δίωξη του 'Eριν.
Παρόλα αυτά, η υπόθεση του νεαρού αποδεικνύεται αρκετά πιο περίπλοκη απ ότι αρχικά φαινόταν.
Η διακεκριμένη ψυχολόγος Μόλι Άρινγκτον συμπεραίνει πως ο 'Eριν πάσχει από διχασμό προσωπικότητας ενώ παράλληλα ο Μάρτιν, αφού ερευνά το παρελθόν του θύματος, ανακαλύπτει πως ο αρχιεπίσκοπος όχι μόνο ήταν μπλεγμένος σ ένα σχέδιο καταπάτησης ακίνητης περιουσίας, αλλά ίσως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά νεαρούς ενορίτες του....

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Richard Gere(Martin Vail), Laura Linney(Janet Venable), John Mahoney(Shaughnessy), Alfre Woodard(Shoat), Frances McDormand(Molly), Edward Norton(Aaron), Terry O'Quinn(Bud Yancy), Andre Braugher(Tommy Goodman), Steven Bauer(Joey Pinero), Joe Spano(Abel Stenner)
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ/ΕΣ: Gregory Hoblit
ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: William Diehl , Steve Shagan , Ann Biderman

tv.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου