Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Οι γενιά των 30 στο ψηφοδέλτιο του Παρίση

Απ'ότι φαίνεται στις επόμενες μέρες θα έχουμε συνεχώς ανακοινώσεις ονομάτων αλλά και εκπλήξεις.... Ο Αλέξανδρος Παρίσης ξεκίνησε τις ανακοινώσεις υποψηφίων με πρόσωπα απο τη νεολαία, με τα οποία προφανώς ποντάρει να διεισδύσει στη νεολαία αλλά και να αποδείξει οτι έχει απήχηση και σε άλλους πολιτικούς χώρους.Συγκεκριμένα το δελτίο Τύπου του υποψηφίου δημάρχου Κεφαλονιάς Αλ.Παρίση έχει ως εξής:
Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του δημοτικού συνδυασμού “Ισχυρή Κεφαλονιά”.
Όροι για την συγκρότησή του και την ολοκλήρωσή του είναι η πολυσυλλεκτικότητα, η διαπαραταξιακή του διάσταση, ο υπερκομματισμός και τέλος η ανανέωση στον χώρο της αυτοδιοίκησης, με την συμμετοχή και την ανάδειξη της νέας γενιάς του νησιού μας, στην διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων.
Οι παραπάνω όροι έχουν τεθεί ευθύς εξ αρχής από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση και αποτελούσαν προϋπόθεση, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, για τη συμμετοχή του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Στο πλαίσιο λοιπόν της πολυσυλλεκτικότητας, της διαπαραταξιακής έκφρασης και της υπερκομματικότητας του ψηφοδελτίου με υπερηφάνεια σήμερα ο συνδυασμός μας αναγγέλλει την ένταξη σε αυτόν, του επί 8ετίας πρώην δημάρχου Σάμης κ. Γερ. Αρτελάρη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Α. Παρίση στις προσεχείς εκλογές.
Ο κ. Γ. Αρτελάρης είναι ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού μας, αφού πέρα από την πετυχημένη 8ετία στο τιμόνι του Δήμου έχει χρηματίσει επί σειρά ετών Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς, μέλος του Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του νησιού, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας, Πρόεδρος του Συλλόγου των Σαμικών της διασποράς κ.ά.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της ανανέωσης της πολιτικής ζωής του τόπου μας και της ανάδειξης στο προσκήνιο της γενιάς των 30ρηδων, ο συνδυασμός μας ανακοινώνει την υποψηφιότητα τεσσάρων νέων ανθρώπων, καταξιωμένων επαγγελματιών και εκφραστών της νέας γενιάς του νησιού μας.
Πρόκειται για τον κ.Άγγελο Πανταζάτο (Τζέλο) τον κ. Άκη Κατσαμπίρη, τον κ.Άγγελο Κωνσταντάκη και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παναγή Βανδώρο. Και οι τέσσερις ανήκουν στην γενιά των 30ρηδων, έχουν ενταχθεί στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού για το Αργοστόλι, ενώ τέτοιες υποψηφιότητες θα ακολουθήσουν και στα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα του νέου Δήμου μας, συγκροτώντας έτσι ένα ψηφοδέλτιο με τη συμμετοχή νέων στελεχών σε ποσοστό τουλάχιστον 50% του συνόλου των υποψηφίων.
Ακλόνητη πεποίθηση του υποψηφίου δημάρχου κ. Α. Παρίση είναι ότι το δημοτικό ψηφοδέλτιο “Ισχυρή Κεφαλονιά” έχει ήδη αγκαλιαστεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των Κεφαλλονιτών και σύντομα θα αναλάβει το τιμόνι του νησιού μας, πραγματοποιώντας τη μεγάλη αλλαγή πορείας στα δημοτικά μας πράγματα.
Από το Γραφείο Τύπου

4 σχόλια:

  1. Παιδιά σωθήκαμε θα μας διοικήσει ο Κατσαμπίρης και ο Τζέλος!!!!! ουφ ξεαγχώθηκα τώρα, είμαστε σε σίγουρα χέρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δαίμονας9/9/10 22:46

    Πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία στους νέους, αφού όμως πρώτα ακούσουμε τον πολιτικό τους λόγο. Όχι επειδή τους ξέρουμε από τα μαγαζιά τους βουρ να τους ψηφίσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/10 15:12

    αμα βαλουν το ποτο 3 ευρο τους ψιφαμε
    τζελο γερα τσαμπα τα ποτα
    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα παει το κερασμένο σφηνάκι σύννεφο....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή