Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Περίπτερο του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Αργοστόλι


Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010 , χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Δήμου Αργοστολίου, θα λειτουργεί περίπτερο στην κεντρική Πλατεία Αργοστολίου εκθέτοντας προς πώληση είδη του Οργανισμού, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ,την ενημέρωση για το έργο του Χαμόγελου του παιδιού και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.
Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όλους εσάς, γιατί πιστεύουμε ότι μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα για τα παιδιά και το δικαίωμά τους στη ζωή. Με την δική σας συμμετοχή ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», βρίσκεται τα τελευταία 15 χρόνια στο πλευρό των παιδιών που έχουν ανάγκη προσφέροντας άμεσες και ποιοτικές λύσεις στα κάθε είδους προβλήματά τους. Παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, κακοποίησης, εκμετάλλευσης, παραμέλησης- οικογένειες, που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα για να καλύψουν ζωτικές τους ανάγκες, που έχουν ανάγκη από ένα στήριγμα για να διατηρήσουν υγιή και λειτουργικό τον οικογενειακό πυρήνα.
Η καταλυτική συμμετοχή σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας και καθημερινά να καλύπτουμε όλο και περισσότερα παιδιά।
Σας περιμένουμε όλους εκεί!
Πληροφορίες: Σορβατζιώτη Δώρα 2623093933 - 6936177677
email: Killini@hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου