Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Κανονικά στη Δ' Εθνική ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς





Το πρωί της Δευτέρας (09/08) ο Ολυμπιακός Κεφαλονιάς κατέθεσε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τη δήλωση συμμετοχής στο νέο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, μαζί με το -απαραίτητο- παράβολο των 500€ και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Έτσι, έγινε το πρώτο βήμα ενόψει της νέας σαιζόν και τώρα παίρνουν σειρά οι συζητήσεις επί αγωνιστικού και διοικητικού επιπέδου. Καταρχήν, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να πλαισιωθεί με όσο το δυνατόν περισσότερους παράγοντες το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας που θα μας εκπροσωπήσει στη Δ’ Εθνική, στο πλαίσιο του νέου πλάνου «λαϊκής βάσης». Επίσης, θα συνεχιστεί το σαφάρι ανεύρεσης οικονομικών πόρων, με δεδομένο το «μαξιλάρι» των χρημάτων που υπάρχουν από τις προεγγραφές (ηλεκτρονικές και μη), καθώς λογικό είναι πως τα πρώτα 70.000€ δεν επαρκούν για μια αξιοπρεπή παρουσία στη Δ’ Εθνική. Αυτά αναμένονται στη νέα συνάντηση των παραγόντων που αποτελούν τον «πυρήνα» του όλου εγχειρήματος, μέσα στην εβδομάδα (πιθανότατα την Τετάρτη 11/08).
Σε επίπεδο παικτών και προπονητή, θα συνεχιστούν οι συζητήσεις,  παράλληλα με την αναζήτηση των ανθρώπων που θα πλαισιώσουν τη Διοίκηση. Ακόμη τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, με πολλούς παίκτες αλλά και προπονητές να είναι στην ατζέντα της «διοικούσας επιτροπής», ενώ άγνωστο είναι ακόμη το πότε θ’ αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας, που σχεδόν σίγουρα μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου