Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Δηλητηρίαση ζώου στον Καραβόμυλο

Εκ μέρους του Συλλόγου Προστασίας και Αποκατάστασης Ζώων ο Άγιος Μόδεστος θα θέλαμε να εκφράσουμε την θλίψη και την συμπαράστασή μας, στον ιδιοκτήτη του ζώου που δηλητηριάστηκε εντός της οικίας του στην περιοχή του Καραβόμυλου. Τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις είναι ασφαλώς καταδικαστέες και δηλώνουν έλλειψη ήθους, συνείδησης, πολιτισμού, ανθρωπιάς!!!!! Οι άνθρωποι που δεν διστάζουν να επιδεικνύουν τόση βαρβαρότητα στα ζώα, μπορούν με ανάλογη ευκολία να προβούν σε αντίστοιχες ανηλεείς πράξεις και στους ανθρώπους.

Όσοι βιώνουν ή έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις είτε ως ιδιοκτήτες ζώων οι ίδιοι είτε ως μάρτυρες τέτοιων συμβάντων και έχουν στοιχεία ή υπόνοιες περί του δράστη θα πρέπει να παρουσιαστούν στην αστυνομία και στον εισαγγελέα και να καταγγείλουν το όποιο συμβάν πέφτει στην αντίληψη τους , ώστε να διεξαχθεί η σχετική έρευνα και να τιμωρηθούν οι δράστες, όπως προβλέπει ο νόμος. Η ατιμωρησία είναι εκείνη που οδηγεί στην επανάληψη τραγωδιών όπως η παραπάνω. Δεν πρέπει να σιωπούμε σε εγκλήματα. Δεν πρέπει να αφήνουμε ανθρώπους με κτηνώδη ένστικτα στο απυρόβλητο.

Σε κάθε περίπτωση ο Σύλλογός μας θα είναι στην διάθεσή σας, για την παροχή οποιασδήποτε υποστήριξης μπορούμε να σας προσφέρουμε.


Με πολύ εκτίμηση

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου