Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Απαλλοτρίωση για δρόμο Αγία Ευφημία- Καραβόμυλος

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σ. Κουρή πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και Ιθάκης, της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου και της Πολεοδομίας του Δήμου Κεφαλονιάς.
Σκοπός της σύσκεψης ήταν ο επανακαθορισμός της διαδικασίας απαλλοτρίωσης και η προετοιμασία της που αφορά το νέο οδικό Άξονα Αγία Ευφημία – Καραβόμυλος (Σάμη).
Στη συζήτηση εξετάστηκαν θέματα που αφορούσαν όλες τις νομικές διαδικασίες για τη σωστότερη και πλήρη προετοιμασία της απαλλοτρίωσης αυτής, ούτως ώστε να γίνει απρόσκοπτα και χωρίς νομικά προβλήματα.
Πρόθεση της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι να καταθέσει τη μελέτη του έργου προς ένταξή του στο ΕΣΠΑ και για αυτό επιβάλλεται η πλήρη προετοιμασία του και ωρίμανσή του.
Στη σύσκεψη μετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, η κυρία Αλ. Κατσούνη από τη Νομική Υπηρεσία, η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων κυρία Ιλαριανή Τζαννετάτου, η κυρία Νίκα Δραγώνα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, η κυρία Σπυριδούλα Βιτωράτου από τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, η κυρία Αθηνά Μαρμαρά από την Κτηματική Υπηρεσία και ο κ. Κώστας Ματράγκος από την Πολεοδομία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

1 σχόλιο: