Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Οι συλλήψεις της εβδομάδας που πέρασε...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες της 12-02-2011 στην Ιθάκη από αστυνομικούς υπηρεσίας μας δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 27 ετών αντίστοιχα κατηγορούμενοι για παράβαση της Νομοθεσίας περί Απαγόρευσης Παιγνίων.
Συγκεκριμένα ο 27χρονος κατηγορούμενος κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα καφετέρια- μπαρ και επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας του 53χρονου κατηγορούμενου και να έχει θέσει σε λειτουργία επτά (7) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα με κερματοδέκτη στα οποία διενεργείτο από πελάτες του καταστήματος το απαγορευμένο τυχερό ηλεκτρονικό παίγνιο τύπου << ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ>>.
Τα επτά (7) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα κατασχέθηκαν καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων σαράντα τεσσάρων Ευρώ και πενήντα λεπτών (544,50) που βρέθηκε στους κερματοδέκτες των παιγνιομηχανημάτων.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Επίσης συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 13-02-2011 στο Αργοστόλι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου δύο (2) ημεδαποί και ένας (1) αλλοδαπός ηλικίας 65,55 και 42 ετών αντίστοιχα κατηγορούμενοι για παράβαση της Νομοθεσίας περί Απαγόρευσης Παιγνίων.
Συγκεκριμένα ο 42χρονος κατηγορούμενος κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα καφενείο ιδιοκτησίας του και να έχει διοργανώσει το απαγορευμένο τυχερό χαρτοπαίγνιο <<ΠΟΚΕΡ>> και να συμμετέχει σ’ αυτό με τους προαναφερόμενους κατηγορούμενους.
Κατά την διενέργεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
α) Το χρηματικό ποσό των πενήντα πέντε (55) Ευρώ και
β) Μία (1) τράπουλα με πενήντα δύο (52) φύλλα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κεφαλληνίας για τα περαιτέρω.-

kefaloniapress.gr

1 σχόλιο:

  1. Τα Σέστα16/2/11 09:14

    Καλά πλάκα μας κάνουν? Συνέλαβαν στο Αργοστόλι 3 άτομα που έπαιζαν 55 ευρώ στο πόκερ?

    Ή λεφτά λείπουν, ή μάλλον συλλάβατε λάθος ανθρώπους... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή