Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ιδρύεται υπηρεσία με την επωνυμία ΕΥΔΕ ΙΟΝΙΟΥ

Ειδική υπηρεσία δημιουργείται στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εργων (ΓΓΔΕ) του υπουργείου Υποδομών, με αντικείμενο τα θέματα που αφορούν τη μελέτη και κατασκευή νέων έργων ροής υδάτων, έργων αφαλάτωσης και διύλισης, καθώς και συνοδευτικά έργα για την υλοποίηση της ύδρευσης των νήσων Κέρκυρας, Παξών και των υπόλοιπων νησιών του Νομού Κέρκυρας.
Η υπηρεσία θα αποτελεί διεύθυνση της ΓΓΔΕ και θα ονομάζεται «Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Εργων Ιονίου» (ΕΥΔΕ ΙΟΝΙΟΥ). Η έδρα της ΕΥΔΕ Ιονίου θα βρίσκεται στην Κέρκυρα και η διάρκεια λειτουργίας της θα είναι οκταετής.

Η στελέχωση της ΕΥΔΕ Ιονίου θα πραγματοποιηθεί με μετακινήσεις μονίμων ή με σύμβαση υπαλλήλων που υπηρετούν στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας δημοσίων έργων ή με μετακινήσεις υπαλλήλων από άλλους τομείς του δημόσιου τομέα.
Η υπηρεσία θα λειτουργήσει με 20 υπαλλήλους, εκ των οποίων στην κατηγορία ΠΕ θα είναι 5 πολιτικοί μηχανικοί, 1 μηχανολόγος μηχανικός, 1 ηλεκτρολόγος μηχανικός, 2 τοπογράφοι μηχανικοί, 1 χημικός μηχανικός, 1 ΠΕ πληροφορικής, 1 γεωλόγος και 2 διοικητικού- οικονομικού. Στην κατηγορία ΤΕ χρειάζεται ένας υπάλληλος τεχνολογικών εφαρμογών. Στην κατηγορία ΔΕ θα αξιοποιηθούν 2 οδηγοί, 1 χειριστής Η/Υ, 2 υπάλληλοι διοικητικού λογιστικού και στην κατηγορία ΔΕ 1 άτομο ως προσωπικό καθαριότητας.

πηγή : το εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου