Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Γίναμε βούκινο.... μέχρι το "Tromaktiko", έφτασε η χάρη του τοπικού ΠΑΣΟΚ

Το γνωστό blog "Tromaktiko", αναδημοσιεύει κείμενο απο τα http://politika-mezedakia.blogspot.com, στο οποίο αναλύονται τα εσωτερικά διαπλεκόμενα και οι διασπάσεις του ΠΑΣΟΚ Κεφαλονιάς. Το κείμενο έχει ως εξής:


"Την επομένη των εκλογών της Κυριακής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μπεριάτος μεταξύ των άλλων δηλώνει:«Ως επικεφαλής του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ αναλαμβάνω στο ακέραιο την ευθύνη για το αρνητικό για μας αποτέλεσμα των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου».
Μια δήλωση που δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ περιθώριο παρερμηνείας και από ΚΑΝΕΝΑ.
Μια μέρα αργότερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του συνδυασμού Μπεριάτου στην Κεφαλονιά, Διονύσης Γεωργάτος στην δική του ανακοίνωση και με το γνωστό του αλαζονικό στυλ δηλώνει:
«Γι’ αυτό το έλλειμμα καλύτερου αποτελέσματος αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί.
Οι όποιες ευθύνες αναλογούν σε άλλους, θα αποδοθούν κατά τον τελικό απολογισμό».
Χθες ο Βουλευτής Σπύρος Μοσχόπουλος σε συνέντευξή του δηλώνει:

«Το ΠΑΣΟΚ έχασε από το... ΠΑΣΟΚ».
Σήμερα ο Γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σπανός είδε ως υπεύθυνους της ήττας Μπεριάτου «κάποιους που με την στάση τους και τις πρακτικές τους λειτούργησαν ρεβανσιστικά, και με γνώμονα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες».
Και σαν κερασάκι στην τούρτα ήλθαν τα καθιερωμένα συγχαρητήρια του γνωστού Νικόλα στον Μάκη Φόρτε «που έβγαλε τον Παρίση δήμαρχο και τον Σπύρου Περιφερειάρχη».
Είναι προφανές ότι Γεωργάτος, Μοσχόπουλος, Σπανός και Νικόλας, αδειάζουν τον Μπεριάτο προκειμένου να καθαρίσουν οι ίδιοι από τις δικές τους ευθύνες.
Εκτός και αν ο Μπεριάτος, άλλα έλεγε και άλλα εννοούσε όταν αναλάμβανε στο «ακέραιο την ευθύνη» για την ήττα.Το ωραιότερο το αφήσαμε για το τέλος.
Από την ταινία "ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ"
Λέγεται πως από το «Ρεγγίνα» γίνονται τηλέφωνα σε διάφορους που είτε συμμετείχαν σε άλλα δημοτικά ψηφοδέλτια, είτε δεν έδειξαν τον πρέποντα κομματικό ζήλο για τη νίκη του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, να περάσουν από τα γραφεία του κόμματος «για υπόθεσή τους»!
Ναι, καλά διαβάσατε. Αν τώρα στους μεγαλύτερους η υπόθεση θυμίζει κάτι από τα καλέσματα της ασφάλειας στους αριστερούς πριν τη δικτατορία…. διαβολική σύμπτωση.
Κύριε Μπεριάτε, Κύριε Κοτσιλίνη, όλα αυτά τα γνωρίζετε;
Αν ναι τότε σοφά ο λαός δεν σας εξέλεξε, αφού ο σωστός πολιτικός δεν είναι εκδικητικός, αλλά μεγάθυμος!
Αν πάλι δεν τα γνωρίζετε τι προτίθεστε να κάνετε;
Και κάτι τελευταίο.
Στο Ρεγγίνα σίγουρα έχουν χιούμορ, αφού τα τηλέφωνα «στα κακά παιδιά» τα κάνει ένα μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που έχει συμμετάσχει κατ’επανάληψη τα τελευταία χρόνια σε αντίπαλα των επισήμων του κόμματος ψηφοδέλτια !"

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/11/10 21:32

    Χάσανε τις καρέκλες τους και έχουν λαλήσει οι άνθρωποι 30 χρόνια η πράσινη κλαδική του δημοσίου δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή