Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Συναυλία U2

«Ευχαριστώ, συγγνώμη που αργήσαμε τόσο πολύ να έρθουμε σε αυτό τον μαγικό τόπο. Θα τα καταφέρετε εσείς οι Έλληνες, γιατί έχετε καρδιά και μυαλό. Αυτό είναι που μετράει και όχι τα χρήματα. Οι Ιρλανδοί και οι Έλληνες έχουν πολλά κοινά, είμαστε φτωχοί αλλά ικανοί, είμαστε Θεοί».

Ο Μπόνο έκανε, πριν από λίγα λεπτά, το στάδιο να σειστεί στη μεγάλη συναυλία των U2 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στη συνέχεια, παρουσίασε ένα- ένα τα μέλη του συγκροτήματός του με τα ονόματα μυθικών Ελλήνων ηρώων, αρχαίων θεών και σημαντικών ιστορικών προσώπων. «Είμαστε Έλληνες Θεοί»! Τον κιθαρίστα Ετζ σαν Οδυσσέα, τον ντράμερ Λάρι ως Απόλλωνα… και «ποιος μένει», είπε, «ο Μέγας Αλέξανδρος στα φωνητικά»! Και ξεκίνησε να τραγούδα το «I Still Haven't Found What I'm Looking For» και στο στάδιο έγινε χαμός… Αυτά πριν από λίγα λεπτά.

Με αυτά τα λόγια ο Μπόνο, ο επικεφαλής του δημοφιλούς ιρλανδικού γκρουπ των U2 άνοιξε τη συναυλία του σήμερα το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε ένα κατάμεστο στάδιο, οι U2 εμφανίστηκαν με μικρή καθυστέρηση αλλά αποζημίωσαν τους χιλιάδες έλληνες φίλους τους που βρέθηκαν στο Μαρούσι από νωρίς.

πάρτε γεύση απο την είσοδο με το "It's a beautifull day"

πηγές: το βήμα, zougla

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/9/10 10:03

    Που είσαι Ελγιν να πάρεις και τα υπόλοιπα?
    Μας χλευάζει ο Μπόνο μες την μούρη και χειροκροτάμε.Αλλά αυτό κανει ο κύριος, κοροιδεύει τριτοκοσμικούς.Οπως τότε που προσπαθούσε να σβήσει τα χρέη αφρικανικών χωρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δαίμονας4/9/10 10:24

    Οδυσσέας, Μέγας Αλέξανδρος... όλους τους Έλληνες θεούς πιάσανε. LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή