Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η πρώτη του ΑΣΚ

Δεν ήταν μία συνηθισμένη «πρώτη» για τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά αυτή που έγινε την Δευτέρα (6/9) το βράδυ στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης». Ήταν η απαρχή για μία νέα προσπάθεια στο αντρικό τμήμα του Α.Σ.Κ. το οποίο έπειτα από ένα χρόνο επανασυστάθηκε και στηριζόμενο σε νέα παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου ετοιμάζεται να χαράξει ένα νέο δρόμο αποφεύγοντας τις… κακοτοπιές.

Η εκκίνηση λοιπόν δόθηκε και το νεανικό ρόστερ του Α.Σ.Κ., που στα τέλη Οκτώβρη θα ξεκινήσει τις μάχες του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η και το οποίο αποτελείται από τους εξής αθλητές: Βαγγέλης Γονατάς, Διονύσης Καλογηράτος, Νίκος Καραπέτσας, Νίκος Κουγιανός, Στέφανος Κουρής, Γιώργος Λευκόκιλος, Ανδρέας Μαγουλάς, Βαγγέλης Μοσχόπουλος, Γιώργος Παπαγγελόπουλος, Γιώργος Παπαδάτος, Δημήτρης Παπαδάτος, Παναγιώτης Σαρρής, Βαγγέλης Συγγούρης, Βαγγέλης Σπανός, Νίκος Χέλμης και Μπερνάρντο Ντεράϊ.

«Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από παιδιά από την Κεφαλονιά που έχουν υπηρετήσει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ξεκινάμε με αισιοδοξία τη σεζόν, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και μεγάλος ζήλος από όλα τα παιδιά. Με οργάνωση, σκληρή προπόνηση και πειθαρχία, θα καλύψουμε το χάντικαπ της ηλικίας» τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Α.Σ.Κ. κ. Πάνος Ματιάτος.


«Μετά από ένα χρόνο αποχής, υπάρχει μεγάλη δίψα για μπάσκετ. Είμαστε μία καινούργια ομάδα με πολλά νέα παιδιά και κύριος σκοπός μας είναι να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ, να διασκεδάσουμε και να κερδίσουμε μια υγιή χρονιά» δήλωσε ο Στέφανος Κουρής, ενώ ο συμπαίκτης του στον Α.Σ.Κ. Νίκος Καραπέτσας επεσήμανε: «Είναι πολύ σημαντικό να κατεβαίνει και πάλι ανδρική ομάδα που στηρίζεται σε παιδιά από την Κεφαλονιά. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και ελπίζουμε να καταφέρουμε να πάρουμε χρήσιμες εμπειρίες, να μάθουμε να παίζουμε σωστά και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Άσχετα από τους στόχους μας, εμείς να προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Εν τω μεταξύ, την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν και το παιδικό τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά το οποίο αποτελείται από τους εξής αθλητές: Λεγάτος Δημήτρης, Παπαδάτος Γιώργος, Βασιλάτος Ανδρέας, Βασιλάτος Αλέξανδρος, Παλημέρης Θωμάς, Σπανός Βαγγέλης, Μεσοροπιάν Νίκος, Καλαφάτης Γεράσιμος, Παγώνης Γεράσιμος, Μουίκης Γεράσιμος, Ταραζής Πέτρος, Παπαδημητρίου Γεράσιμος, Χριστάτος Σπύρος, Ανδρικόπουλος Μιχάλης και Μοσχόπουλος Βαγγέλης. Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Λεωνίδας Παπαδάτος.

askefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου