Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Το ΤΕΙ ζητά προσωπικό

  • 2 θέσεις εργασίας στο Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Λήξη: 14/10/2010

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων / Επιτροπή Εκπαίδευσης και Ερευνών, για την εκτέλεση της πράξης «Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του ΕΣΠΑ (2007-2013) προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση ανάθεσης έργου (ορισμένης χρονικής διάρκειας έως ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης) εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τα οποία περιγράφονται ως εξής:

1. Στέλεχος Εκπαιδευτικής Πληροφόρησης (1 θέση Ληξούρι)
2. Στέλεχος Διαχειριστικής Λειτουργίας

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση όπου θα αναφέρεται ευκρινώς η θέση ενδιαφέροντος και η οποία θα συνοδεύεται από πλήρη φάκελο δικαιολογητικών (βιογραφικό σημείωμα, επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών, αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας κλπ)। Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να σελιδοποιηθούν και να αριθμηθούν. Στα στοιχεία του βιογραφικού που αναφέρονται στα εν λόγω δικαιολογητικά θα αναγράφεται ειδική αρίθμηση και η σελίδα του δικαιολογητικού που αναφέρεται ο υποψήφιος. Οι αιτήσεις με τα συνοδευτικά στοιχεία θα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικά σε φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση για πρόσληψη Επιστημονικού Προσωπικού του Γραφείου Διασύνδεσης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων» από 24/09/2010 έως και 14/10/2010 στη διεύθυνση: ΤΕΙ Ιονίων Νήσων / Διοικούσα Επιτροπή, Επιτροπή Εκπαίδευσης & Ερευνών, Λεωφ. Συγγρού 56, 117 42 Αθήνα.

  • Στέλεχος Διοικητικής Λειτουργίας στη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Λήξη: Επικοινωνήστε με τον φορέα

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων/ Επιτροπή Ερευνών, για την εκτέλεση της πράξης «Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) ΤΕΙ Ιονίων Νήσων» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013) προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση ανάθεσης έργου (ορισμένης χρονικής διάρκειας έως ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης έως την ολοκλήρωση του έργου), εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό - Στέλεχος Διοικητικής Λειτουργίας.

Οι αιτήσεις με τα συνοδευτικά στοιχεία θα πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν ταχυδρομικά ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ σε φάκελο με την ένδειξη « Αίτηση για πρόσληψη Εξωτερικών Συνεργατών για την εκτέλεση της πράξης Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) ΤΕΙ Ιονίων Νήσων». ΤΕΙ Ιονίων Νήσων/ Διοικούσα Επιτροπή, Επιτροπή Εκπαίδευσης & Ερευνών, Λεωφ. Συγγρού 56, 11742 Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου