Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η Νομαρχία είναι περήφανη για το έργο στον Αίνο

Είναι απίστευτο, πως γίνεται η Νομαρχία να θεωρεί το έργο διαπλάτυνσης του δρόμου μέσα στον Εθνικό Δρυμό ως κάτι για το οποίο πρέπει να είναι περήφανη. Έχει εκδοθεί μάλιστα δελτίο τύπου με ημερομηνία 27/9/2010.Στο δελτίο το οποίο σας παραθέτουμε παρακάτω, η Νομαρχία δεν παραλύπει να ευχαριστεί την εταιρεία του κου Μαρούλη, να ευλογήσει τα γένια της και βέβαια να γλείψει των κο Υποψήφιο Περιφερειάρχη Μπεριάτο।Τα Σέστα με προηγούμενο άρθρο του συντάκτη Κουργιόζου έχουν αναφερθεί στο έργο και τις οικολογικές του επιπτώσεις

Το δελτίο τύπου έχει ως εξής ...(απολαύστε το και μη ξεχάσετε να τους ψηφίσετε, επειδή εκτός των άλλων που έχουν κάνει θα καταστρέψουν και τον Αίνο!!!):



Με πολύ γοργούς ρυθμούς το έργο του δρόμου του Αίνου

Ένα πολύ σημαντικό έργο του Νομού, ο δρόμος του Αίνου, ξεκίνησε και προχωρά με πολύ γοργούς ρυθμούς χάριν και στη πολύ καλή οργάνωση της εργολήπτριας εταιρείας του κ. Γ. Μαρούλη Α.Ε.

Το έργο προβλέπει αποκατάσταση παλαιών κακοτεχνιών και φθορών του δρόμου και των πρανών, ασφαλτόστρωση και νέα τάφρο όμβριων όπως και κατασκευή και οργάνωση αρκετών σημείων θέασης.

Το μήκος του δρόμου που ενδιαφέρει τις παραπάνω παρεμβάσεις είναι 8 (οκτώ) χιλιόμετρα και αρχίζει από το σημείο του Αστεροσκοπείου του ‘’Ευδόξου’’ και τελειώνει στο σημείο των κεραιών।

Καθ’όλο το μήκος, ο δρόμος θα έχει καθαρό πλάτος 6-7μ. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 3.000.000€ και αναμένεται να παραδοθεί τέλος Νοεμβρίου, δηλαδή πολύ νωρίτερα του προβλεπομένου από τη σύμβαση

Αυτό το έργο θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την απρόσκοπτη επισκεψιμότητα του Αίνου από επισκέπτες αλλά και για όσους εργάζονται στο Αίνο και στις γύρω περιοχές.

Ταυτόχρονα θα μειωθεί το κόστος ετήσιας συντήρησης και θα βελτιωθεί η προσβασιμότητα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Είναι ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο του Νομού που προώθησε και υλοποιείται από τη σημερινή Νομαρχιακή Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι όλα τα έργα του Αίνου (κτίριο Μεταξά, δρόμος, μονοπάτια, προβολή του Αίνου κ.α.) είχαν ενταχθεί στο σχέδιο που είχε δρομολογηθεί προ 10ετίας με την ιδιαίτερη συμβολή του κ. Η. Μπεριάτου ως Γ.Γ. ΥΠΕΧΩΔΕ και Γ.Γ. Δασών και σημερινού υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Στο αίσιο αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών ιδιαίτερη συμβολή στο ξεπέρασμα των γραφειοκρατικών δυσκολιών έχει η κ. Μαρία Αντωνέλλου και την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου